Reacties voor: Tim Cook: ‘Grote plannen voor 2014’

Tim Cook heeft in een memo aan het personeel laten weten dat er grote plannen voor 2014 zijn, waar klanten dol op zullen zijn.
Lees het complete artikel → Tim Cook: ‘Grote plannen voor 2014’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 25 reacties

  1. (Red.) Off-topic voor dit artikel.

  2. Ik zou zeggen,blijf zo voortdoen. Geen overhaaste producten die niet 100% goe werken(ja samsung) uitbrengen. Kijk vooral uit naar een Apple tv of misschien wel de itv eneventuele ipad pro.

  3. Ik ben zeker niet verwonderd met de overhaast uitgebrachte osx maverick!
    Een hogere standaard verwacht ik zeker van Apple en van een producent dat zo hoog van de toren blaast! Ruim €3000 voor een laptop anno nu! Run maar eens terminal en kijk naar de syslog terwijl je bv reminders opstart! Ik kan wel door blijven gaan geheugen leaks strandbal alom! Terwijl ik dat nooit eerder had. Voor de fresch upgrade yep geen upgrade of zo Fresh install en toch bacher!!

  4. Misschien nieuwe iPad in 2014 zou het tijd worden om mijn iPad 1 weg te doen

  5. “MacBooks met hogere schermresoluties en grotere iPhones en iPads kunnen we misschien ook verwachten.”

    Oftewel de gehele portofolio? Zoals elk bedrijf in 2014.
    Wat een artikel..

  6. En dan uiteraard de grote vraag hoeveel Apple in 2014 weer zal samenwerken met de NSA…

  7. Origineel geplaatst door ikke
    “MacBooks met hogere schermresoluties en grotere iPhones en iPads kunnen we misschien ook verwachten.”Oftewel de gehele portofolio? Zoals elk bedrijf in 2014.Wat een artikel..

    Een hogere schermresolutie is niet hetzelfde als een groter scherm. Wat een reactie..

  8. Origineel geplaatst door Thomas
    Ik zou zeggen,blijf zo voortdoen. Geen overhaaste producten die niet 100% goe werken(ja samsung) uitbrengen. Kijk vooral uit naar een Apple tv of misschien wel de itv eneventuele ipad pro.?

    Grote onzin. ik heb zowel de note 2 en de iPhone,. zijn beiden toptoestellen.

  9. Origineel geplaatst door lex
    Grote onzin. ik heb zowel de note 2 en de iPhone,. zijn beiden toptoestelen.Ik zou zeggen,blijf zo voortdoen. Geen overhaaste producten die niet 100% goe werken(ja samsung) uitbrengen. Kijk vooral uit naar een Apple tv of misschien wel de itv eneventuele ipad pro.?

    Idd Lex, s3 en ipad air hier, beiden top. Ik snap dat gebitch op andere merken niet. Laat iedereen in hun waarde.

  10. @sdsmpie: 3000€ voor laptop anno nu???
    Dus je bedoelt een Macbook Pro met alle upgrades.
    Zoek dan is een andere laptop met PCIe ssd bestaat niet. Voor een normale laptop met ssd betaal je ook al minstens 1200€.
    Met 16GB RAM ga ook naar de 2000€.
    Met een goede videokaart met gddr5 geheugen 2500€
    Die licht (2kg) vind je niet. Met een lange batterij vind je ook niet.
    Dus de MacBook Pro vind ik niet “overpriced”

  11. Als Apple-gebruiker viel 2013 toch wat tegen. zeker na de enthousiaste woorden van Tim Cook dat het een prachtig najaar zou worden.
    Met alle respect maar het assortiment is niet in de breedte en nauwelijks in de diepte uitgebouwd.

    @Floyd: Pfff, heb je hem weer met zijn alu-hoedje.
    Komt weer niet verder dan iets over de NSA blèren….

  12. Origineel geplaatst door Frits
    Als Apple-gebruiker viel 2013 toch wat tegen. zeker na de enthousiaste woorden van Tim Cook dat het een prachtig najaar zou worden. Met alle respect maar het assortiment is niet in de breedte en nauwelijks in de diepte uitgebouwd.

    Klopt, iPad mini is gewoon een mini iPad 4 (ik vind de huidige mini wel heel erg duur kun je net zo goed de Air halen).

    De iPad Air is erg sleek maar dat is het ook, hij is krachtiger en gaat nog steeds net zo lang op 1 lading (had hem dikker gelaten, langere accuduur zou welkom zijn).

    De Macbook Air daartegen biedt nu net iets meer voor je geld maar de rMBP is nog steeds heel erg duur.

    iMac is niet interessant, dunner en that’s is.

    Mac OS X 10.9 heeft bugs, verbazingwekkend dat je dat van Apple kunt verwachten, iOS 7 is een designers ramp dat erg functioneel is maar vrij zwaar is geworden waardoor in mijn ogen de accuduur van de iPhone niet meer superieur is, het is nu net als van iedere andere smartphone en soms zelfs slechter.

    En dan de Mac Pro, erg duur maar het is niet voor de normale consument bedoelt (dus dan laat ik de prijs erbuiten) maar wel indrukwekkend klein en krachtig met een hele ssd opslag.

    Dus het valt tegen ja.

  13. We gaan volgend jaar een paar kleine verbeteringen toevoegen aan enkele producten. Maken het iets duurder.
    Onze ervaring is dat ze toch wel weer in de slaapzak voor de deur gaan liggen dus de prijs kunnen we wel wat verhogen. Verder geven we dan een iWork pakketje erbij en is iedereen weer ontroerd.

  14. Origineel geplaatst door Veronica
    Dus het valt tegen ja

    Valt tegen in de zin van “Tim Cook belooft spannende nieuwe productcategorieën en meer verrassingen in najaar”

  15. Origineel geplaatst door Frits
    Valt tegen in de zin van “Tim Cook belooft spannende nieuwe productcategorieën en meer verrassingen in najaar”

    Ja dat bedoel ik juist, het is in hun ogen spannend maar de enige spannende voor 2014 wat ik kan bedenken is de nieuwe iPhone 6.

  16. Heb juist het idee dat Apple achterloopt als het gaat om het bijbenen van technologie. Had op z’n minst een update van de Mac Mini verwacht met Haswell en vervanging van de HD4000 die voor veel problemen zorgt. Veel mensen ervaren (grote) problemen met iOS7 en het is afwachten of 7.1 batterij issues e.d. oplost. Elke keer wordt er vanuit Apple geroepen dat er grote vernieuwingen op komst zijn. Heb toch liever dat ze met bestaande productlijnen meer aandacht vestigen op kwaliteit en stabiliteit.

  17. @Frits: Ik weet niet waar jij werkt, maar als je baas een memo rond stuurt waarin staat:”we gaan probeen de concurentie bij te houden, niet innoveren en het wordt een saai jaar. ” Ga jij dan erg je best doen? Dit is een boodschap aan zijn personeel, niet aan overkritische consumenten, die verwachten dat er ieder jaar een introducite komt a la iPod, iPhone of iPad. Zo werkt het helaas niet.

  18. Origineel geplaatst door Loraine
    Veel mensen ervaren (grote) problemen met iOS7 en het is afwachten of 7.1 batterij issues e.d. oplost.

    Ik vraag mij altijd af wie die mensen precies zijn. Ik heb zelf een 4S en IOS7 draait vanaf dag 1 goed. Bij mijn familie (1x Iphone 4, 4x Iphone 4S en 1x Iphone 5 + 2x Ipad 3, 1x Ipad 4 en 1x Ipad mini retina) ook 0 problemen.
    Mijn 4 jaar oude Iphone 3GS doet het trouwens ook nog altijd prima op ios6. Zelfs die accu gaat nog gewoon een hele dag mee zonder problemen.
    En mavericks werkt eigenlijk ook prima op mijn MBA 2013 (Ik was windows 7 & 8.1 gewend, dus ja dan is het al snel een verbetering)

    Moet wel zeggen dat geen van deze iphones & ipads ooit gejaibreaked zijn of misbruikt op wat voor manier dan ook. Allemaal keurig alle updates geïnstalleerd.

    Overigens vind ik het niet heel hard tegenvallen. Ze hebben flink geïnnoveerd, mooie nieuwe A7 processor. Vingerprint scanner die werkt. Ipad mini met waanzinnig scherm die perfect werkt en waanzinnig snel is. Prijs van de MBP iets omlaag. Er valt natuurlijk altijd meer te wensen, maar ja gelukkig is het alweer bijna 2014 😉

    Fijne kerstdagen allemaal!

  19. Origineel geplaatst door Flieps
    Ik weet niet waar jij werkt

    Ik heb een eigen bedrijf. En dit soort teksten gebruik ik niet ter motivatie.

    En de tekst tussen aanhalingstekens kwam nav kwartaalcijfers in april 2013 dus was niet eens bedoeld voor eigen medewerkers.

  20. “Stay hungry, stay foolish” was DE opdracht die Steve achterliet.
    Naast de knappe bedrijfsvoering van Tim Cook (hoe krijg je in hemelsnaam zulke brede wereldwijde introducties voor elkaar) en de prachtige vormgeving van Jony Ive is er toch echt een rebelse kracht nodig voor echte innovatie. Tim moet dat organiseren als hij het zelf niet in zich heeft.
    De communicatie rond de iTV en iWatch is slecht (helemaal geen communicatie i.p.v. wat specifieke hints) en dan wordt “het wordt een prachtig jaar” snel een dooddoener.
    Verder die enorme nadruk op humanitaire projecten: hachelijk naast de tenenkrommende verhalen rond de eigen productie. Zorg eerst dat je eigen productieketen in orde is met een fatsoenlijk salaris voor die Chinezen…voordat je jezelf in 1 adem noemt met Martin Luther King e.d.

  21. Wat een gezeik dat een Macbook duur is je krijg waar voor je geld en vergeet niet er is 200 euro afgegaan.

    Mensen zeuren te vaak dat iets duur is.. Je hoeft het niet te kopen denk ik dan zoek je naar een alternatief.

  22. iWatchhh !!!!!

    Geen intresse in iPhone 6, heb nog maar een iPhone 5S

  23. Persoonlijk vind ik de MacBooks de mooiste producten van Apple. Ook die haar prijskaartje waarmaakt, maar alsnog vind ik hem wel te duur.
    Maar ja, het is Apple. Daar vragen ze altijd de hoofdprijs ervoor.

    Ik heb zelf een MacBook Pro. Mijn beste en tevens ook de duurste aanschaf.

  24. Aan alle mensen die zeuren over te duur zijn, koop dan iets anders wat je portemonnee wel past! Je hebt keuze vrijheid en niemand verplicht je om Apple producten te kopen! Als je een Mercedes koopt ga je toch ook niet zeuren over de prijs en in essentie brengt deze je ook van A naar B. Premium producten hebben nu eenmaal een prijs. Als je een geluidsinstallatie koopt van B&O ga je ook niet zeuren dat het wel veel geld is en ook die levert in essentie hetzelfde als (bijv) een sony geluidsinstallatie. Ik persoonlijk vind de producten van Apple erg stylisch en als ik vind dat ik daar geld voor neerleg dat in andermans ogen veel is, dan is dat mijn keuze. Dat is me niet opgelegd door wie dan ook.
    En zo geldt dat vrijwel voor alle consumptiegoederen.

  25. Origineel geplaatst door …
    @sdsmpie: Zoek dan is een andere laptop met PCIe ssd bestaat niet. Voor een normale laptop met ssd betaal je ook al minstens 1200€. Met 16GB RAM ga ook naar de 2000€.

    Dan laat jij zeker je geheugen inbouwen bij Apple zelf? 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.