Reacties voor: Tim Cook: ‘Een Apple Pencil is geen stylus’

Tim Cook ontving een eredoctoraat in Glasgow en beantwoordde daarna vragen over de Apple Pencil, Steve Jobs en het immigratiebeleid van de VS.
Lees het complete artikel → Tim Cook: ‘Een Apple Pencil is geen stylus’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Een apple pen is niet nodig en voegt geen waarde toe bij het dagelijks gebruik van telefoon of ipad.. de apple pencil is een randapparaat dat in specifieke gevallen gebruik wordt om zeer nauwkeurig te werken, iets wat met je lompe vinger niet mogelijk is..

    Maar het uitgangspunt van Steve Jobs staat inderdaad nog steeds recht overeind, de pencil is zeker geen stylus en niet nodig bij dagelijks gebruik..

  2. Zelf teken ik best graag met de stylus op de iPad Pro. Hij is licht en smal en ligt lekker in mijn hand. Ik wilde alleen dat hij op veel meer producten te gebruiken was! En ja, natuurlijk mis ik het gummetje achterop…… Nu switch ik steeds tussen de Wacom pencil en de Apple Stylus wat soms ook verwarring geeft want mijn Wacom tablet heeft geen touchpad.

  3. @Jules: Ik gebruik ‘m iedere dag, ik teken ook iedere dag. Voor de digitale artiest is de pencil inmiddels onmisbaar, voor mij althans sowieso. Voor de rest denk ik wel een overbodige luxe.

  4. Carnaval laat Cook in ieder geval niet ongemerkt voorbijgaan. 😁

  5. Tjonge, hij komt helemaal los die Cook….. 😉 wel leuk dat ie er even uit mag. Misschien doet hij nog wat leuke ideetjes op. De Apple pen is geen stylus eh… de stylus is geen pen. “I got an Apple, I got a pen”, enz.
    Maar niet voor mij. Ik zou ‘m absoluut kwijtraken.

  6. “If it looks like a stylus, swims like a stylus, and quacks like a stylus, then it probably is a stylus.” 😉

    Andere merken noemen ‘t beestje gewoon bij z’n naam, met de enige bijzondere eigenschap middels een bijvoegelijk naamwoord benoemd: een actieve stylus. Maar ja, Apple noemt een touchpad ook trackpad, een ouderwetse muis of toetsenbord ‘magisch’, etc. etc. 😕

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.