Reacties voor: Tim Cook geeft hints over toekomstplannen Apple TV

Apple CEO Tim Cook vertelde op een conferentie van Goldman Sachs dat Apple de Apple TV nu nog als hobby beschouwd, omdat het nog niet zo groot is. Maar er komen nieuwe plannen aan met het apparaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ik hoop dat er ook een Apple vaatwasser , oven, Koffiezetapperaat komt alles met stem te bedienen.

  2. Heb zelf al twee weken een apple tv2 in bestelling staan. Lijkt mij dat ze er nog veel meer hadden kunnen verkopen.

  3. zou hij er dan aankomen ? ATV3 met FullHD ? in combinatie met XBMC de oplossing voor herriemakende XBMC op ubuntu PC’s en nog goedkoper ook 🙂

  4. Apple tv is zalig maar streamen van films met air video werkt dikwijls niet echt goed hier, alle andere zaken werken wel goed.
    Ik heb een app aangeschaft voor live stream voetbal en als de link werkt dan kan ik zonder enig probleem via wifi doirstreamen naar mijn apple tv op mijn 46 inch scherm en de kwaliteit is zelfs ook nog beter dan verwacht.

  5. @Vroem: Welke app heb je daarvoor gekocht?

  6. @Mark: Football tv live
    Helaas werken de links soms niet. Gister werkte de link van barca niet en van lyon in den beginne ook niet, nadien wel maar zonder geluid. De dag ervoor werkten de links voor die matchen wel en gister de matchen om 18uur werkten ook nochthans. Ik hoop dat dat nog zal beteren. Maar als er ne match gaat dan heb ik voor de moment nog geen probleem gehad. Werkt niet op gprs/edge en 3G vrees ik ook voor. Je hebt ook nog justin tv ;).

  7. Ik wacht nog steeds op de 1080P versie. Dan pas heeft het zin wat mij betreft, zodat ik fullHD content kan streamen van Mac of iPad naar mijn TV. Voorwaarde zal echter de nieuwe Gigabit WiFi zijn, neem ik aan: Dus als die er in zit, verwacht ik wel een nieuwe AirPort en Time Capsule met de nieuwe WiFi standaard! En natuurlijk in de loop van het jaar een Mac, iPad en MacBook met die standaard.. Kan ik alles weer opnieuw aanschaffen 😛

  8. Interessante woordkeuze: de Apple TV als hobby, terwijl dit product in 1 kwartaal 1,4 miljoen keer verkocht is. Er zullen ongetwijfeld veel bedrijven zijn die hier jaloers op zijn.

    In vergelijking met de Mac, iPhone, iPad etc. is dit natuurlijk peanuts…

  9. @Mark: @Vroem:als je er toch xbmc op gooit zou je beter een raspberry pi kunnen halen.

  10. Xbmc werkt bij mij niet echt super….voor de rest een top apparaat !!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.