Reacties voor: Tim Cook: ‘Er staan fantastische desktops op onze planning’

Tim Cook belooft dat er 'fantastische desktops' op de roadmap van Apple staan en doelt daarmee op nieuwe iMacs of een Mac Pro.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Wat Tim Cook allemaal zegt is toch alláng al niet meer interessant. Verkoop praat!

  2. Ik zit al meer dan een jaar te wachten op een nieuwe iMac, de laatste “upgrade”was meer een achteruitgang dan vernieuwend, voor een premium prijs.

    Ik ben ook bang dat het ook volgend jaar geen nieuwe iMac zal brengen, anders dat Cook dat wel gemeld, en ook al had Cook gezegd dat er voor 2017 een nieuwe iMac zou komen, dan nog zou dat pas eind van 2017 zijn.

    Laten ze tenminste de bestaande range in prijs dalen, met al die verouderde hardware.
    en laten we het helemaal niet hebben over de MacPro, dat is gewoon een lachertje.

  3. Origineel geplaatst door Xeno
    …en laten we het helemaal niet hebben over de MacPro, dat is gewoon een lachertje.

    Wij hebben hier nog zo’n “lachertje”. Een Mac Pro (Mid 2012) – 12 Core 2.67 GHz – 64 GB RAM en ATI Radeon HD 5870. Die “antieke” Mac doet nog uitstekend dienst voor video- en fotobewerking. In zijn vrije tijd gaat dat “lachertje” op zoek naar zwaartekrachtgolven voor het Einstein@Home project.

    Welke “upgrade” zou dat “lachertje” volgens jou dan nodig hebben?

  4. Origineel geplaatst door Xeno
    …en laten we het helemaal niet hebben over de MacPro, dat is gewoon een lachertje.

    Origineel geplaatst door timosha
    Wij hebben hier nog zo’n “lachertje”. Een Mac Pro (Mid 2012) – 12 Core 2.67 GHz – 64 GB RAM en ATI Radeon HD 5870. Die “antieke” Mac doet nog uitstekend dienst voor video- en fotobewerking. In zijn vrije tijd gaat dat “lachertje” op zoek naar zwaartekrachtgolven voor het Einstein@Home project.
    Welke “upgrade” zou dat “lachertje” volgens jou dan nodig hebben?

    Moeilijk he, lezen !
    ik doel op de verouderde hardware die nog steeds voor de volle pond aangeboden wordt. De MacPro had op z’n minst flink in prijs moeten dalen.

  5. Origineel geplaatst door Frasnk
    Wat Tim Cook allemaal zegt is toch alláng al niet meer interessant. Verkoop praat!

    Bij Microsoft hebben ze ook een grote fout gemaakt en is het net op tijd goed gekomen:
    Steve Ballmer – focus op omzet!
    Satya Nadella – focus op innovatie, dan volgt de omzet vanzelf.

    Steve Jobs – focus op innovatie en tadaa een product op de markt wasr volgens mij meer dan de helft van de omzet vandaan komt.
    Tim Cook – focus op omzet, omzet, omzet, omzet.

    Ik kan het zelf niet beter zeggen
    https://youtu.be/ZBma82g3Uag

    Laat Apple stoppen met bepaalde producten en zich focussen op innovatie. Echt die presentatie over Pages/Numbers/Keynote….ik zie het die dame nog uitleggen…look now you can share documents and collaborate…wat? Dit had Google in 2007 al!

    Microsoft in 2010…

  6. Fantastic Macs And Where To Find Them…… 😳

    Wat een openheid ineens bij de firma Appel. Zijn we helemaal niet gewend. En wat een boeiende informatie.
    Blijken de nieuwe MacBooks Pro wel degelijk ook fantastisch te zijn en ik begrijp nu pas dat Desktops iets héél anders zijn dan Laptops. (Ik dacht dat Apple het woord laptops nooit gebruikte, maar goed, ze willen blijkbaar nog meer Windhozers binnenhalen. Van die soort tenminste, die ook over voldoende middelen beschikt om zich de fantastische producten van Apple te kunnen veroorloven, want voor een koopje gaat bij Apple alleen dat pielerige jack naar lightning snoertje.)

    Het blijkt nu dat er bij een Desktop Mac helemaal géén problemen zijn met de beschikbare ruimte. Wat een opluchting! Heeft Apple jarenlang voor niks elke millimeter lucht eruit geperst en alles op elkaar gelijmd, zodat de iMacs van die rare dingen werden met zo’n bolle rug aan de achterkant… blijkt dat dit allemaal niet nodig is geweest, want de iMac blijkt bedoeld te zijn om gewoon op je bureau te laten staan….!!

    Zelfs het beperken van het aantal aansluitingen blijkt nu niet meer vereist, in elk geval bij de nieuwe Fan-tas-tische iMacs. De toekomst heeft dus toch meer gaatjes dan we vreesden… Waar zijn de tissues… ik schiet ineens helemaal vol… zo vlak voor Kerst…

    Dat ik dit nog mag meemaken…

    PS: Onze Man in Cupertino zit er wel wat flets en benepen bij in dat Hoge Business Gezelschap. Maar het valt natuurlijk ook niet mee om Trump aan de Mac te krijgen. Die heeft vast nog een Blackberry 😑 Dan zit je wel even te zweten daar in de Trump Tower.

  7. Dat fantastische moeten ze maar eens waar gaan maken….. Valt bij de mbp ook tegen

  8. Wordt tijd dat Cook op pensioen gaat, hoe sneller hoe beter… Wie laat zich pluimen aan Apple?? Ik niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.