Reacties voor: Tim Cook: ‘Er komt geen iPhone nano van Apple’

Apple's tijdelijke leider Tim Cook heeft tijdens een conferentiegesprek gezegd dat er geen goedkope iPhone komt. Dat maakt een einde aan geruchten over de iPhone nano.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. Dus toch geen iPhone nano.
    Mijn vrouw vindt het jammer, ze had de nano graag willen hebben

  2. Er komt een nieuwe iPhone 3g de 3g pro in vier nieuwe kleuren. Verwacht in juni dit jaar

  3. De eerste twee modellen zijn al een doorslaggevend succes waarop Apple nog wel een tijdje kan voortborduren.
    Het is niet nodig om elk jaar een nieuwe iPhone te lanceren, het is toch geen Koreaans bedrijf.

  4. Daar heb ik nog nooit van gehoord, de 3g pro. Bron?

  5. Ja chinabron er komt wel een nieuwe nano aan. Ze zijn ook bezig met een iPhone 360 aan beide kanten een groot scherm.

  6. O jeetje, wat een lolbroek(en) hier. Haha, naja geruchten worden door mensen zo makkelijk aangenomen. Iemand hoeft maar wat te roepen of er is weer paniek op de vloer. Hahaha.. Nou ja ik ken wel mensen die een Nano leuk zouden vinden maar ja ben blij met mijn 3Gtje..:D

  7. @ Bas

    En mijn oma is miss holland

  8. Lekkere oma ben ik wel benieuwd hoe je moeder er uit ziet..

  9. iPhone 360 :’)

  10. Geef mij maar de iPhone shuffle. :p (check YouTube)

  11. Origineel geplaatst door M1ch3l
    iPhone 360 :’)

    iPhone PS3?

  12. geef mij maar een iphone met bluetooth daar heb je veel meer aan.

  13. @Dave
    Zit al BT op hoor! Zit bij instellingen. Als je bedoelt omtraag bestandjes uit te wisselen: dat doet niemand meer…

    @Bas
    Prima jongen, maar iedereen weet dat er in juni nieuwe iPhones komen.

  14. Origineel geplaatst door Soul
    @Dave
    Zit al BT op hoor! Zit bij instellingen. Als je bedoelt omtraag bestandjes uit te wisselen: dat doet niemand meer…

    BT werkt inderdaad prima. M’n parrot werkt feilloos samen!

  15. Origineel geplaatst door Soul
    @Dave
    Zit al BT op hoor! Zit bij instellingen. Als je bedoelt omtraag bestandjes uit te wisselen: dat doet niemand meer…

    enige wat ik echt hard mis op mijn iPhone is een toetsenbord 🙁

  16. Alhoewel het toch wel handig zou zijn om over bluetooth een foto door te sturen… muziek is niet echt nodig, maar foto’s en notes tijdens de file zijn altijd wel handig over bluetooth, hopelijk dat de mensen (hun verzamelnaam ontglipt me) van sweettooth vorderingen maken…

  17. Verstandige keuze van Apple om geen Nano te produceren. Als Apple zo door gaat dan wordt de resolutie van het scherm een nieuwe mobiele standaard, wat ook betrekking heeft op webApps & plugins als de WP iPhone plugin. Met een beetje mazzel kunnen Android ontwikkelaars via een tooltje in de toekomst hun Apps omgooien voor de iPhone (en andersom ook natuurlijk) aangezien de Google Phone ook een 320×480 resolutie heeft,

  18. Natuurlijk zeggen ze dat er geen iphone Nano komt. Mannetjes van Apple zijn niet gek. Als ze dat soort dingen gaan roepen, laat de consument zonder 3g het misschien nog even op zich wachten. Eerst willen ze de 3g voor de volle mep verkopen, daarna gaan ze de prijs verlagen en komt er waarschijnlijk weer een nieuw model. Of dit een nano is, een pro of een 360 (waar je het ook vandaan haalt :))), het zou allemaal kunnen.

    Apple zal mij in ieder geval niet verbazen met een nog beter toestel. Voor de 3g heb ik nog nooit iets in m’n handen gehad waarvan ik dacht, t*ring wat kan dit ding veel zeg. Iedere dag verbaas ik me meer wat dit kleine apparaatje allemaal kan.
    Tot Apple met niks ander komt, gewoon een 3g kopen en niet zeuren!

  19. Er komt een iphone aan die het gras kan afrijden, de was doen, de krant lezen en na een jailbreak ook kanker kan genezen. Chinabron uiteraard.

  20. Een iPod nano waarmee je ook nog kunt bellen. Het had mij een leuke device geleken. Jammer dat het niet gaat komen :p.

  21. Graag een 4G met een fatsoenlijke camera, Bluetooth+, MMS, en cut en paste, bulk mail delete en al die dingen waar we al een jaar op zitten te wachten.
    Geef die Cook eens een blackberry in zijn hand …

  22. De iPhone Nano leek mij meteen al een onzinproduct omdat het scherm gewoon onwerkbaar klein wordt voor de uitgebreide functionaliteit die een iPhone biedt. Maar goed, achteraf praten is makkelijk.

  23. Die opmerking over Walmart snap ik niet:

    “waarom Apple besloten heeft de iPhone via Walmart te verkopen. (…) dat de belangrijke reden de bestaande relatie was (Walmart verkoopt al de iPhone)”

    Ze verkopen de iPhone omdat ze de iPhone al verkopen?

  24. Ach, jammer dat er geen iphone nano komt.

    Maar ik zou het jammer vinden als Apple palm ging aanvechten. De palm treo’s zijn op de iphone na altijd mijn favo smartphones geweest. De palm pre ziet er geweldig uit en het nieuwe WebOS geeft weer hoop om het oude PalmOS gevoel te laten herleven.

    I looove the palms… Heb ik net een iphone, komen ze dan met de langverwachte nieuwe palm….

  25. Origineel geplaatst door Bas
    Er komt een nieuwe iPhone 3g de 3g pro in vier nieuwe kleuren. Verwacht in juni dit jaar

    Dit soort loze kreten heeft echt niemand wat aan.
    In augustus van dit jaar komt Apple met de iSmoke, Apple’s elektronische sigaret. In Nederland gaan ze in zee met Tabacco farm om de iSmoke te verspreiden. Het wordt de kleinste, dunste en lichtste elektronische sigaret ooit.

    Origineel geplaatst door Wessel
    De iPhone Nano leek mij meteen al een onzinproduct omdat het scherm gewoon onwerkbaar klein wordt voor de uitgebreide functionaliteit die een iPhone biedt. Maar goed, achteraf praten is makkelijk.

    De iPhone nano zou er ook komen voor de mensen die juist niet al die functionaliteit hoeven. Ook de software zou uitgekleed worden, gewoon een telefoon met touchscreen dus.

  26. Ik twijfelde al heel erg over de ‘nano’ (achteraf is makkelijk praten :P). De nieuwe iPhone heeft vooral op het gebied van software nog heel wat verbeteringen nodig, qua hardware is hij volgens mij helemaal top. Misschien een betere camera…

  27. Toch zeggen ze niet dat er geen iPhone Nano komt, enkel dat ze geen simpel uitgekleed low-end aftreksel gaan maken.
    Naar mijn idee bestaat de kans nog steeds hoor.
    Alleen zullen ze niet (te veel) inleveren op de functionaliteit.

    Kijk naar de iPod serie, Apple wil de beste (hi-end) porteble muziek speler maken, het goedkope (low-end) segment laten ze door een ander bedienen, prima.
    Toch bestaat er een iPod Nano die qua kwaliteit en functionaliteit niet onderdoet voor zijn grote broer, enkel kleiner scherm en minder geheugen capaciteit.
    Er wordt zelfs een iPod shuffle gemaakt door Apple, die mijns inziens wel afbreuk doet aan die strategie, geen scherm, geen bedienings functionaliteit.
    In die zin spreekt Apple zichzelf weer tegen (imho).

    De uitspraken zijn zeer zorgvuldig verwoord en de iPhone Nano is niet ontkent!
    Zal mij niets verbazen als dit puur bedoeld is om de aandacht er van af te houden.

  28. Origineel geplaatst door barabaz
    Ik twijfelde al heel erg over de ‘nano’ (achteraf is makkelijk praten :P). De nieuwe iPhone heeft vooral op het gebied van software nog heel wat verbeteringen nodig, qua hardware is hij volgens mij helemaal top. Misschien een betere camera…

    en AD2P… en bij die verbetering onmiddelijk ook toelaten om foto’s en notes via bluetooth te verzenden…

  29. haha ik heb het jullie gezegd.

    Een iPhone nano sloeg om meerdere redenen nergens op. En de reden dat Apple niet aan de onderkant van de markt wil opereren is de mooiste. Dat doen ze met hun computers en iPods ook niet

    Maargoed

    Ik ben benieuwd wanneer de eerste analist het tegendeel beweert omdat zijn betrouwbare bronnen dat hem vertelde

  30. blabla in april komt de iPhone nano.

  31. @4saus – hoe kom je er bij dat een iPhone nano aan de onderkant van de markt ligt? ik kan nog veel gaardere mobiele telefoons verzinnen! ik geloof ook niet in de iPhone nano, maar dit is een beetje een slechte redenering.

  32. om eerlijk te zijn , heb ik nooit geloofd in de iPhone nano , om voor mij al 1 simpelle reden ; het scherm .
    we zijn allemaal een groot scherm gewoon , en dan ineens overgaan naar een kleiner?het is zoals van een bv een imac 24″ naar een macbook met maar 13.3″ gaan !
    en dan met het toetsenbord van de iPhone , ik vindt het eerlijk gezegd niet direct het gemakkelijkste toetsenbord , en wat gaat dat dan wel niet zijn met de groote daarvan op iPhone “nano”?
    aleja , dat is natuurlijk mijn mening hé

  33. Origineel geplaatst door jordi
    om eerlijk te zijn , heb ik nooit geloofd in de iPhone nano , om voor mij al 1 simpelle reden ; het scherm .
    we zijn allemaal een groot scherm gewoon , en dan ineens overgaan naar een kleiner?het is zoals van een bv een imac 24″ naar een macbook met maar 13.3″ gaan !
    en dan met het toetsenbord van de iPhone , ik vindt het eerlijk gezegd niet direct het gemakkelijkste toetsenbord , en wat gaat dat dan wel niet zijn met de groote daarvan op iPhone “nano”?
    aleja , dat is natuurlijk mijn mening hé

    Als je de mock-up foto’s bekijkt die gemaakt zijn aan de hand van uitgelekte mallen (tot zover het klopt hoor), is de breedte ongeveer gelijk aan de huidige iPhone.
    Alleen de hoogte is iets minder, ongeveer 1,5 cm, oftewel 1 rijtje icons op het springboard.
    Voor het toetsenbord maakt dit dus in portrait mode helemaal niets uit en in landscape een klein beetje.
    Voor overige functies als mail, safari, SMS, etc.. is het verschil ook niet zo groot dat je de functies ermee beperkt. Vergis je niet, er zijn zelfs mensen die internetten en SMS-en op een HTC Touch Diamond 😉 .
    Het vergelijk van iMac 24″ naar macbook 13,3″ slaat ook nergens op, waarom worden er anders überhaupt iPhone’s verkocht, van je iMac 20″ of 24″ terug naar 3,5″ doet werkelijk niemand :s .
    Ach, das waar, niet iedereen heeft een broekzak waar een 24″ scherm inpast. Zelfs niet iedereen neemt een macbook mee, die toch ook maar 13,3″ is.
    Toch worden er zelfs macbook’s verkocht, ondanks het lullige 13,3″ schermpje.

    Kortom, ieder heeft eigen wensen en behoeftes en de verschillende producten bieden verschillende functionaliteit.

    Je snapt dat ik hierboven lekker aan het overdrijven ben, maar denk serieus maar aan de iPod en de iPod Nano. Waarom zou iemand een kleiner scherm willen en minder geheugen, als ze ook een echte iPod kunnen kopen (prijsverschil is ook niet zo groot meer).
    Precies, ieder heeft eigen behoeftes.

    Het zal lijken of ik pleit voor de iPhone nano, maar dat valt mee hoor. Ik ben zeer tevreden met mijn huidige iPhone alleen dit soort argumenten zijn gebasseerd op eigen meningen, niet op rationeel denken in behoeftes die misschien voor andere wellicht interessant zouden kunnen zijn. Dat wil ik alleen proberen duidelijk te maken. (in mijn eigen veel te langdradige woorden 😉 )

  34. En wat dachten jullie van de plaats om alle onderdelen te plaatsen, en daarbij de warmtevorming… Laten ze maar die 3G pro maken met bluetooth , ad2p, sms zoals gewone gsms etc…

  35. De nano is er al en een nieuwe 3g. Dan wel een test versie maar heb ze in handen gehad. (vraag me aub niet hoe daar geef ik toch geen antwoord op) Zelf zou ik liever de nieuwe 3g willen hebben omdat deze zeker een upgrade is: dunner, lichter, betere camera, ook 32gb, sneller enz. De nano is leuk voor je vriendin maar niet echt handig door het kleine sherm. Verwacht alleen dat ze eerst de prijs van de normale 3g naar beneden doen met alle nieuwe smartphones nu op de markt. Beetje uitmelken en dan de nieuwe uitbrengen. Geloof me voor de zomer is hij te koop. Dus wacht even met kopen van de (oude) 3g deze zal veel goedkoper worden of ga meteen voor de upgrade. Apple kennende zal deze alleen in het begin erg duur zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.