Reacties voor: Tim Cook doneert vijf miljoen aan goede doel

Tim Cook heeft bijna 5 miljoen dollar in aandelenwaarde aan een goed doel gegeven. Het gaat om 23.215 stuks Apple-aandelen, die nu in handen zijn van een goede doelenorganisatie.
Lees het complete artikel → Tim Cook doneert vijf miljoen aan goede doel
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Man naar mijn hart

  2. Hij heeft geen kinderen, omdat hij homoseksueel is dacht ik.

    Wel respect dat hij de goede doelen helpt.

  3. Een mens van het goede soort

  4. Het is duidelijk waarom Steve hem uitgekozen heeft als zijn opvolger, hij runt het bedrijf vanuit zijn hart

  5. Verschil met de andere genoemde personen is natuurlijk ook dat hij naast z’n CEO rol niet de oprichter / groot aandeelhouder is, maar gewoon een “loonslaaf” 😉

  6. Kan je nagaan wat een visionair Steve Jobs was, die man was zakelijk gezien geniaal!

  7. Hoe kan je nu een oprichters als Gates, Gou, Bezos en Zuckerberg vergelijken met een ‘simpele’ manager als Cook. Met alles respect, Cook is een fantastisch COO. Heel kundig in het dagelijks aansturen van mensen en processen. Maar een visionair is het zeker niet. Cook drijft op de successen uit het verleden en weet als geen ander de winst te maximaliseren. Ik betwijfel of Apple onder Jobs dit succes had kunnen blijven uitbouwen. Ondanks dat Jobs geniaal was en wél direct rook of een idee baanbrekend was, was hij veel te wispelturig en emotioneel. Daarmee een risico voor een bedrijf als Apple. Het was Apple zeker voor de wind blijven gaan maar of Apple het meest winstgevende bedrijf met de hoogste beurswaarde was geweest durf ik te betwijfelen. Wel een stuk minder saai in ieder geval.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.