Reacties voor: Tim Cook: ‘Apple Watch hielp mij 13 kilo af te vallen’

De Apple Watch bevat allerlei gezondheidsfuncties die je moeten helpen met afvallen. Bij Tim Cook heeft dit in ieder geval geholpen, want hij zegt mede dankzij de Apple Watch 13 kilo te zijn afgevallen. Zie jij het verschil?

Reacties: 39 reacties

  1. Overdrijven ten bate van de verkoop, daar zijn de Amerikanen goed in.

  2. Van 87KG naar 74KG AppleWatch Nike+ op dit moment.

  3. Wij van WC eend adviseren WC eend…

  4. Of gewoon minder Cookjes eten *padoem tss*

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Ik ben ook 13 kilo afgevallen dankzij de AppleWatch.

  7. Vanaf het moment dat ik de Apple watch ben gaan dragen veel meer in beweging gekomen. Elke dag het bewegingsdoel proberen te halen en het aantal actieve calorieën opgeschroefd. Vanaf 1 januari gewichtsverlies bij gaan houden. Mede door gezonder eten en gebruik van de Apple watch van 136,4 kilo afgevallen naar nu 102,6 kilo.
    Voor mij is de Apple watch een erg belangrijke stimulans om gezonder te gaan leven!

  8. Zal wel door de stress van de slechte verkoop van de watch zijn geweest. Stress doet afvallen.

  9. @Henk: haha moest zo lachen hierom. hopelijk is dat niet het geval.

  10. Zou ik ook zeggen als ik CEO van Apple was. Ik zou zelfs zeggen ik kom aan wanneer ik wil en val af wanneer ik wil,dankzij de Apple watch. En af sluiten met: dit is de beste Apple watch tot nu toe.

  11. Geen Apple Watch maar een Fitbit Charge HR zorgde er bij mij voor dat ik van 87 naar 75kg ben gegaan. Uiteraard is het niet alleen meer bewegen, maar ook kritisch kijken naar je voedingspatroon. Nu scheelt het dat ik toch al niet alcohol drink, maar juist dan iets overgewicht hebben is ernstig.

    Maar ik snap wel waar het idee vandaan komt dat je met een smartwatch je gezondheid kunt verbeteren. Want je wordt wel met de neus op de feiten gedrukt met betrekking tot je hartslag, je hartslag in rusttoestand (hoe lager, hoe beter en dus gezonder), het aantal stappen dat je zet (“oh, weer de hele dag achter de computer gewerkt zonder beweging… tja”), de schatting van het aantal calorieën dat je verbrand en de uren slaap die je maakt (goed slapen is echt van essentieel belang voor mijn gevoel). Ben je er elke dag mee bezig en hou je het netjes bij met de daarvoor ontwikkelde apps, dan kun je echt trends waarnemen in je dagelijkse ‘levensstijl’ en daar heel goed op anticiperen.

    Afvallen is voor velen best een uitdaging, maar met smartwatches met gezondheidsfuncties er bij krijg je een gigantisch goede duw in de juiste richting. En daarom geef ik Tim wel gelijk, alhoewel er natuurlijk meer smartwatches zijn dan de Apple Watch. 🙂

  12. Ik ben ook meer dan 15 kilo kwijt , mede door de Apple watch , dit over een periode van een haar. Dat ding motiveert je gewoon , om meer te bewegen en staan .

  13. @Henk: zo te zien heb jij nog nooit stress gehad. Want van stress kan je juist ongelofelijk aankomen.

  14. Ja, ik ben inmiddels 5 kilo kwijt. Apple watch 2 Nike editie. Ik gebruik de Nike app om te rennen en de gewone watch train app om te zwemen.

  15. Ja, natuurlijk, met een Fitbit o.i.d. lukt dat uiteraard voor geen meter, sorry, kilo… :-))

  16. Tja… Ik ben geen gram aangekomen.

    Ben te licht, maar daar is nooit iets voor!
    Alleen maar aandacht voor afvallen.
    Ik moet de eerste melding nog zien: Blijf maar lekker liggen, dan verbruik je niet zoveel calorieën.

  17. Ik heb een  Watch Nike+ aangeschaft toen deze uitkwam, van 103kg terug naar nu 84,5kg dus bijna 20kg afgevallen. Moet er eerlijkheidshalve wel bij vermelden dat ik ook naar mijn idee gezonder en afwisselender ben gaan eten.
    Maar het scheelt wel om je doelstellingen makkelijker te halen. Zeker met die ringen. Onbewust ga je ook steeds de lat een stukje verder leggen. Zeer tevreden!!

  18. Hier -20kilo…

    Zonder Apple Watch, goh…
    Met een Pebble, een oude, zonder gezondheidsfuncties…

    Oh wacht, daar ligt het niet aan, ik ben anders van eten…

    In mijn geval is een ander voedingspatroon meer van invloed dan beweging. Ik beweeg misschien zelfs wel minder…

  19. De apple watch hielp mij om 26 kilo af te vallen.

  20. Ik zoek een goede uitleg van hoe je dit kan behalen eigenlijk.

  21. Ja dertien kilo door stres haha.

  22. Afvallen door veel beweging is een fabeltje zolang je voeding niet in orde is. Natuurlijk helpt bewegen het vet te verbranden, maar uiteindelijk draait afvallen om de juiste voeding en voldoende water (2L per dag) inname.

    Met de Apple Watch kan je bijhouden hoeveel je gedronken hebt, en tevens met apps als Lifesum je calorie-inname beperken omdat je exact weet hoeveel je op een dag gegeten hebt. Dat incl. het gebruik van de ringen zorgt er uiteraard voor dat je kunt afvallen mede dankzij de Watch. Overigens voldoet de iPhone ook.

  23. Ja en ik tijdens de aanschaf 469 🤔, oh nee dat waren euro’s, sorry.

  24. Nou ik schiet dubbel zo vaak door mijn WC-papier dankzij de Apple Watch … Nog iemand?

  25. Iedereen kan er nu wel een beetje lacherig over doen, maar als het mensen helpt om bewuster met hun leven (meer bewegen, minder/anders eten) om te gaan, dan is dat toch mooi meegenomen. Chapeau aan alle mensen hierboven, met of zonder hulp van Apple, die zijn afgevallen!

    @Matthijs: ben je al bij een gewichtsconsulent of diëtist geweest? Die kunnen je op een verantwoorde manier hierbij helpen.

  26. Ik ben ook 13 kilo afgevallen.
    Dit alleen door snoep te laten liggen, en chips. Daar voor in de plaats een Appel gegeten! Dus indirect heeft Apple hier ook mee te maken en door hun logo en naam ben ik een Appel gaan eten.

    Super toch, heb ik geen Watch voor nodig 🙂

  27. Ik ben 26 kilo afgevallen door een combinatie van zaken, waarvan de apple watch een van de belangrijkste was. Natuurlijk is het belangrijk om bewuster te gaan eten (in mijn geval zoveel mogelijk de koolhydraten achterwege laten), maar daarnaast moet je zeker meer bewegen (sporten) en dan met name cardio en vetverbranding. En hier kwam de apple watch om de hoek kijken. Dit heeft mij niet alleen gemotiveerd om er dagelijks bewuster mee bezig te zijn, maar ook vooral de zichtbaarheid van de verbrande calorieën, het aantal stappen en mijn hartslag heeft daarbij geholpen. Door elke dag minimaal 800 calorieën te verbranden icm bewuster eten en meer bewegen is het mij gelukt. En zonder hulp van diëtistes of rare diëten. Vetverbrandig is op zijn optimaalst wanneer je 70% van je maximale hartslag hanteert. Je maximale hartslag is ” 208 – (je leeftijd x 0,7) “. In mijn geval was dat 181 en daarvan dus 70%. Dus 127. Ik ging 4 keer per week crosstrainen (45 minuten lang, met de ipad om het leuker te maken) en door op mijn apple watch continu mijn hartslag rond de 127 te houden (meestal zat ik tussen de 130 en 135) verbrande ik daarmee het snelst vet. Dus door de apple watch werd ik niet alleen bewuster, maar kon ik het ook echt gericht in de gaten houden met alles en werd het ook nog eens leuker (door bijvoorbeeld ook mee te doen aan de Apple Challenges).

  28. Ik ben meer gaan sporten door de apple watch. Afvallen komt niet in mijn woordenboek voor, ben al zo licht als een veer (72KG), stofwisseling is veels te hoog (zowel een zegen als een vloek)

    Apple Watch is een handige app voor bij het sporten en mijn dagelijkse notificaties en whatnot.

    Afvallen met een Apple Watch? Tja… het maakt je misschien bewuster, maar je moet het toch echt zelf doen!

  29. De Apple Watch helpt mij zeker bij het op peil houden van mijn gewicht door meer te bewegen/stappen te tellen (Pedometer++), m’n waterinname bij te houden, vanwege verminderde nierfunctie erg belangrijk (Waterminder) en m’n hartconditie bij te houden (HeartWatch). De laatste app is ook handig als stressmeter. Bij een moeilijk gesprek krijg ik keurig een melding dat mijn hartslag te hoog is.

  30. Maar Tim Cook was toch helemaal niet dik? Overigens altijd mooi als het je lukt om af te vallen, waarmee dan ook.

  31. Google heeft goed gekeken naar Apple. In Google fit in combinatie met Android wear 2.0 en een ondersteunde smartwatch, heb je vergelijkbare functies. Zelfs met ringen die je moet volkrijgen en stimulerende meldingen. 🙂

  32. @Henk: Hilarisch! 😂

  33. Tim Cook krijgt veel belletjes van tevreden gebruikers.
    Ik ben ook tevreden eens kijken of ik ergens zijn nummer kan achterhalen of hem überhaupt aan de lijn kan krijgen….
    Wat een onzin zeg!

  34. Mijn bankrekening is wel 450 euro afgevallen door de Apple Watch.. Maar als je echt een horloge wilt die je helpt met inzicht in activiteiten kun je toch echt beter naar Garmin of Fitbit..

  35. Origineel geplaatst door Ed
    Google heeft goed gekeken naar Apple. In Google fit in combinatie met Android wear 2.0 en een ondersteunde smartwatch, heb je vergelijkbare functies. Zelfs met ringen die je moet volkrijgen en stimulerende meldingen. 🙂

    Jijzelf aan de Google fit/android wear Ed?

  36. Zo te zien is er geen grammetje af bij Tim Cook. Er zat ook al weinig aan en dan is 13 kilo enorm veel. Die smoes gaat niet op. Wél zijn de eigen apps met de verschillende challenges op de Apple Watch een leuke stimulans om meer in beweging te komen, vooral als je dat normaal weinig doet. En zelfs het staan moet je niet onderschatten, dat is voor je gezondheid erg belangrijk. Nu nog wat leuke écht belangrijke sensors erbij in de volgende Apple Watch. Zelf heb ik een Apple Watch Original sinds drie maanden, maar die bevalt goed. Mijn huisgenoten lachen zich een ongeluk als ik ’s avonds door de huiskamer loop te springen omdat ik m’n challenges nog even wil halen 😂 maar je wilt tóch de cirkeltjes rond hebben !

  37. Zie eerlijk gezegd geen verschil bij Cook. Was al niet dik natuurlijk en oogt zelfs zwaarder op recente foto. Neemt niet weg dat elke tool die bijdraagt aan bewustzijn mbt combinatie van eten en sporten een super tool is. Zelf geen Apple watch, maar gewoon een garmin 235 horloge en werkt uitstekend😁

  38. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  39. Door de watch meer, veel meer, gaan bewegen.
    De activiteitenringen moeten dagelijks rond gaan.
    En afvallen? Ja, pas 15 kilo.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.