Reacties voor: Tim Cook aan personeel: ‘Lees de werkvoorwaarden nog eens goed’

Tim Cook en Bruce Sewell wijzen in een e-mail en video op de werkvoorwaarden waar Apple-personeel zich aan moet houden.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. Het feit dat jullie die interne mail in handen hebben, betekent in ieder geval dat tenminste één Apple medewerker de boodschap niet helemaal begrijpt 😉

  2. Ik werk ook voor een beurs genoteerd Amerikaans bedrijf. Dit soort emails krijg ik ook minimaal 2x per jaar. Daarnaast zelfs specifieke training over hoe om te gaan met klanten / partners ed. Ook moet je daar een soort examen over doen. Dit heeft vooral met de beurs te maken. Ik verwacht dat dit hetzelfde is bij Apple.

  3. @bart: hahahaa dit maakte mijn dag zo had ik het niet eens gezien !

  4. Als ze met dit soort dingen bezig gaan is dat geen goed teken, er zit wat aan te komen verwacht ik. Ik zeg ga je bezig houden met andere belangrijkere dingen.

  5. Toch altijd wel jammer dat er van alles gelekt wordt voor dat er iets uit komt, de verassings factor is de laatste jaren vrij laag, maar goed die gasten die het lekken zullen wel goed betaald krijgen.

    @bart: Het wilt niet altijd zeggen dat iemand het doorstuurd, het kan ook een globale mail zijn of iemand die zijn telefoon is vergeten bij een bar 😉

  6. Ik ben inderdaad ook benieuwd naar jullie bron over deze mail, lijkt me reden tot ontslag?!

  7. @Bassie: Het lekken van geheimen en informatie lijkt mij toch een belangrijk issue. Secrecy is waarom Apple bekend staat. Persoonlijk vind ik het ook leuker als er suprises in de keynote’s zitten zoals vroeger.

  8. Zo Amerikaans dit.

  9. @Michael:

    Sind welk nieuw Idevice heb je niet twee weken van tevoren een foto gezien van het uiterlijk en een overzicht van de specs die voor 95% kloppen?

  10. Origineel geplaatst door le0
    Zo Amerikaans dit.

    Wellicht dat het z’n oorsprong in de V.S. heeft, maar eigenlijk is dit een vrij universeel thema. Ook in onze dagelijkse omgang met elkaar (vriendenkring, familie, school, etc.) is dit toch eigenlijk een impliciet gegeven. We vinden het toch ook niet helemaal oké als iemand uit onze familie de voor onze familie (levens)belangrijke zaken buiten op straat gooit.

    Ik vind dat er niets mis is met het expliciet maken van de “spelregels”.

  11. Waarom zou je hier iets achter zoeken? Ze hebben gewoon een nieuwe, opgeleukte versie van dat document gemaakt en vragen daar wat aandacht voor. De belangrijkste reden is misschien wel dat de mensen van die “Business Conduct”-afdeling anders de hele dag niks te doen hebben… 😉

  12. @Robert: Dusss dan gaan ze het je vrij waarschijnlijk niet vertellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.