Reacties voor: Aftellen maar: Tim Cook geeft zichzelf nog maximaal 10 jaar bij Apple

Tim Cook heeft in een interview gezegd dat hij over tien jaar 'waarschijnlijk' niet meer bij Apple zit. Het is te horen in een interview met Kara Swisher, waarin Cook ook nog wat andere interessante weetjes vertelt.

Reacties: 7 reacties

  1. Dan heeft Cook allang zijn schaapjes op het droge🤗

  2. Hopelijk snel voorbij. De laatste tijd echt helemaal niets gedaan aan nieuwe produkten afgezien van de onontkoombare upgrades – alleen maar sociale kretologie en dan voor China en Rusland buigen

  3. Ik wil niks zeggen, maar als Cook nu 60 is dan is het inderdaad niet onlogisch dat hij over een paar jaar gaat rentenieren of iig met pensioen gaat.

    Hoeveel CEOs blijven aan nadat ze de 65 voorbij zijn, laat staan de 70? Rupert Murdoch en Hugh Hefner, maar verder?

  4. Ik hoop dan dat de volgende zoals Steve te werk gaat dus voor een systeem dat goed werkt inplaats van elke week een update.

  5. Nog 10 jaar regenboogbandjes..

  6. Cook zit er nu tien jaar en het lijkt me wel welletjes nu. Geen kwaaie man, maar zéker niet een leider die mensen inspireert tot boeiende nieuwe oplossingen en apparaten die verrassen. Ik denk dat we daardoor veel gemist hebben. Cook is meer een ‘kruidenier’ die op de winkel past en intussen veel problemen in de uitrol van producten en diensten niet heeft kunnen oplossen.

    Hoog tijd voor een jonge nieuwe inspirator. Iemand die droomt, maar tegelijk denkt én stappen durft te zetten. Mensen aanspoort hun talenten tot het uiterste in te zetten. Come on, Apple!

  7. Cook is een CEO voor omzet en winst. Niet voor innovatie. Winst stijgt, aandelen stijgen, aandeelhouders blij dus Cook blijft…niet een model dat kan blijven bestaan zonder door te innoveren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.