Reacties voor: Gerucht: ‘Tile werkt aan eigen tracker met Ultra Wideband’

Trackers lijken het ding van 2021 te gaan worden. Niet alleen Apple werkt aan de AirTags, ook Tile komt met nieuwe trackers die gebruik maken van Ultra Wideband.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Tile probeert zo lang mogelijk (angstvallig) relevant te blijven, terwijl ze weten dat Apple een vergelijkbaar en misschien beter product op de markt gaat brengen.

    Ik heb een donkerbruin vermoeden dat de Airtags te gebruiken zullen zijn met de Apple VR bril, en dat maakt de Tile in een klap overbodig en onbruikbaar.

    Ik zie op dit moment het nut van Tile niet, en wacht wel wat Apple gaat doen 🙂

  2. Origineel geplaatst door Captain Obvious
    Tile probeert zo lang mogelijk (angstvallig) relevant te blijven, terwijl ze weten dat Apple een vergelijkbaar en misschien beter product op de markt gaat brengen.
    Ik heb een donkerbruin vermoeden dat de Airtags te gebruiken zullen zijn met de Apple VR bril, en dat maakt de Tile in een klap overbodig en onbruikbaar.

    Tenzij je een Android gebruiker bent. En dat zijn er best veel.

    Ik zie op dit moment het nut van Tile niet, en wacht wel wat Apple gaat doen 🙂

    Apple levert nog geen trackers. Tile wel.

    Ik ben heel blij met mijn Tiles. Niet dat ik vaak vlieg op het moment, maar het is is super om in het vliegtuig te zitten en te weten dan je koffer zich in het vliegtuig bevindt. En de ingebouwde Tile in mijn sleutel organiser is ook heel handig.

  3. Los van dat er mensen met droid zijn die mogelijk niks met Apple trackers kunnen , vermoedelijk werkt t alleen met Apple devices, weten we de prijzen ook nog niet misschien is Apple veel duurder dan tile. En vr bril??? Dat zie ik om meerdere redenen niet , moet je dat hebben is duur plus niet iedereen heeft daar belang bij , en moet je die ook steeds hij je hebben? Even een geluidje afspelen lijkt mij praktischer een voor de grotere afstand de kaart van zoek mijn

  4. Tile moet wel. Gaan ze niet mee, verliezen ze miljoenen potentiële klanten. En wie zegt dat Apple de Airtag niet ook voor Android uitbrengt….

    Tile gaat een gigantisch onzekere toekomst in.

  5. @Jaap Couro: weet ik niet, Apple kan volledig gaan floppen. Tile heeft voorsprong, en Android mensen kunnen wel s principieel weigeren wat van Apple te kopen ,als t al uit wisselbaar is. Verder zal de grootste groep mensen überhaupt geen trackers kopen, ik ken niemand met een tile, heb ze in t echt nog nooit gezien. Apple kennende zullen ze zichzelf prijstechnisch niet concurrerend plaatsen , en gaan de tiles goedkoper zijn, ook een belangrijk punt voor velen. Eerst maar s zien of de Apple tracker die wonderbaarlijke oplaad mat niet achterna gaat. Zou alles worden, maar hij kwam nooit….

  6. @Captain Obvious: waarom zou dat de tile onbruikbaar maken? Heeft de cd speler de platenspeler ooit onbruikbaar gemaakt? Dingen kunnen naast elkaar bestaan, en over het algemeen kunnen mensen door gebruiken wat ze al hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.