Reacties voor: Nieuwe Tile Sport en Style: nieuw uiterlijk, twee keer zo luid

Met de Tile Style en Tile Sport hang je een waterbestendige Bluetooth-tracker aan je spullen, zodat je ze makkelijker kunt terugvinden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ben er nog steeds erg blij mee. Keer of 5 per week gebruik ik het om sleutels en portemonnee te vinden. Voor mij een ware uitkomst.

    Geluid twee maal zo hard is perfect.
    Hopelijk ook 2 speakergaatjes ipv 1. Met een gaatje zoals nu kun je de pech hebben dat de speaker precies daar op ligt en het slecht hoorbaar is.

    Heb die van mij nu bijna een jaar. Ben heel erg benieuwd hoe makkelijk het vervangsysteem zal gaan.

  2. @Mike van Hoenselaar: Ik heb ze nu al 3jaar. (Re-Tiled)

    Vervanging is geen vervanging maar een vernieuwing. Alleen in de US doen ze echt omruilen (voor recycling) Hier krijg je een redelijke korting op nieuwe Tiles.

  3. Ik vraag me af hoe goed Tile in NL werkt.

    Ik snap dat in de USA de tile door is gedrongen tot het grote publiek, dat daarom veel mensen de app hebben op hun smartphone, en dat daarom jouw tile vaak gezien wordt en dus vindbaar is. Maar of dit zo in NL is… dat gevoel heb ik niet…

    Anybody?

    Persoonlijk zou ik het fijn vinden als Clickey een keer ‘live’ zou gaan. Een tile achtig apparaatje, dat via het KPN Lora netwerk overal vindbaar zou moeten zijn, en niet enkel als een smartphone met de juiste app toevallig in de buurt is. Maar Clickey beloofde vorig jaar een beta test (ik mocht meedoen) en heeft die alleen maar uitgesteld.

  4. Een Europees alternatief is Chipolo: daar hebben ze een versie (Chipolo classic) waarbij je wel de batterij kunt vervangen (gaat iets meer dan 6 maanden mee).
    Heb er met de kerst 6 gekocht en verdeeld onder de familie en er zelf 2 gehouden.

    1-PACK: $24,99
    4-PACK: $69,95 -30%
    7-PACK: $114.99 -35%

  5. @Luke: Dit is precies wat ik denk. Werkt alleen ‘buitenshuis’ als er genoeg andere gebruikers zijn. Zijn die er in NL? Geen idee? Iemand?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.