Tile Pro 2021 aan een rugtas.

Reacties voor: AirTag-alternatief Tile overgenomen door Life360

Accessoiremaker Tile staat op het punt om te worden overgenomen door Life360. Dit bedrijf is actief op het gebied van locatiedelen.
Lees het complete artikel → AirTag-alternatief Tile overgenomen door Life360
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Life360 waar ik vruuger al mijn huisautomatisering door liet bedienen, iedereen in het gezin (2e :p) in de app en op basis van locatie alles laten bedienen.

  2. Nadat Life360 is gestopt met IFTTT is het helaas niet meer waardevol al heb ik het abonnement nog wel. Kan nu de routes nog zien van mezelf of familieleden en ook de accu status is wel handig.

    Hoop toch wel dat ze iets meer weer gaan doen zodat het waardevol blijft. Met IFTTT gebruikte wij het vaak icm Hue en Ring of Honeywell om alles uit te schakelen als iedereen weg is. Weet nu niet als dit goed werkt met HomeKit als ik dit instel.

  3. @F1WilliamsJeff: Ja jij hebt hetzelfde gedaan dus, ik heb nu alles in Homekit wat bij mij 10 uit 10 werkt, iedereen moet uiteraard wel een iPhone hebben. maarja het is bijna kerst :p

  4. Alternatief voor AirTag???? Een AirTag werd later, veeeeeel later een Alternatief voor deze tag.

  5. Laat Apple maar uitkijken dat ze zichzelf niet in de voet schieten met hun doorgeschoten anti stalk maatregelen voor de Airtag.
    Dat ding is amper nog bruikbaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.