Reacties voor: ‘TikTok verdwijnt mogelijk ook uit Nederlandse App Store’

President Trump wil TikTok in de VS gaan verbieden, maar mogelijk heeft dat ook gevolgen voor de beschikbaarheid in Nederland en andere landen buiten de VS, zo stellen juristen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Wat een onzin.. Tiktok is voornamelijk voor vermaak en komt een hoop leuk content voorbij.. dat kan je niet zeggen van Facebook! Beter stoppen ze met Facebook en alle fake nieuws die daar voorbijkomt! Onzinnige discussies van iedereen die ineens ervaringsdeskundige zijn over van alles en nog wat.

  2. Dan gaan mensen het toch gewoon in de browser gebruiken

  3. Joepie !! Weer minder bagger;)

  4. Fortnite, Tiktok…..goed dat de scholen weer beginnen 🙂

  5. Gewoon downloaden zodat het in geschiedenis staat mocht je het ooit willen kan je het altijd nog downloaden via bibliotheek heet dit volgens mij

  6. @nuchterezeeuw: Zegt de ervaringsdeskundige……

  7. “Toch is het nog lang niet zeker of zo’n algemeen verbod er ook echt komt. Als ByteDance eruit komt met een Amerikaanse koper, is er waarschijnlijk niets aan de hand.”

    Ja, voor de gebruiker. ByteDance houdt natuurlijk wel een probleem. De prijs is nu niet vrij onderhandelbaar en ze hebben een harde deadline gekregen voor de verkoop. Of het hele verhaal stopt en zelfs misschien voorbij de Amerikaanse (digitale) grenzen. Een rechtsgang is de enige optie tegen een onredelijke beslissing. Ik ben benieuwd wat voor vonnis er wordt uitgesproken. Al zal het waarschijnlijk geschikt worden, zelfs bij een oordeel in het voordeel van ByteDance.

  8. Hartstikke goed dat deze app (hopelijk) gaat verdwijnen!
    Als je kijkt hoe het in elkaar zit vliegen de “red flags” om de oren. De app steelt niet alleen klembord gegevens en laat de camera continu aan staan (thanks to iOS 14), maar het verdienmodel is het zo goed heel apart. Het is gratis, wordt veelal gebruikt door kinderen, dus wat is dan het verdienmodel?! Juist. Kinderen zijn het product van deze app daarom is het alleen maar goed dat deze snel verdwijnt.

  9. @Piet: ja niet dan? Tiktok is puur fun, Facebook is alleen maar kommer en kwel, een hoop gezever en gedoe plus alleen maar fake nieuws! Zeg dat ik eens ongelijk heb.. 🤷‍♂️

  10. Origineel geplaatst door nuchterezeeuw
    @Piet: ja niet dan? Tiktok is puur fun, Facebook is alleen maar kommer en kwel, een hoop gezever en gedoe plus alleen maar fake nieuws! Zeg dat ik eens ongelijk heb.. 🤷‍♂️

    Oh mijn God, jij bent precies het type dat je “bestrijd” (hoop ik dan). Denk eerst eens echt na voordat je allemaal klakkeloze onzin aan de oppervlakte meldt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.