Reacties voor: ‘Apple Car-project neemt andere afslag, tientallen medewerkers ontslagen’

Tientallen medewerkers van Project Titan zijn ontslagen, nadat Apple een andere koers koos voor het Apple Car-project. De nadruk ligt nu sterker op achterliggende technologie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Hopelijk komen er nooit zelf rijdende auto’s. Ben prive chauffeur en rij 2 maanden in de nieuwe Benz die dit ook deels kan maar het stomme ding heeft al een paar x onverwachts en onnodig ingegrepen door ineens in de remmen te gaan! Iets met de radarsensoren of zo. Daarnaast.. een bedreiging voor mijn baan dit toch?

  2. @iChris74:
    Het duurt nog vele jaren voordat het echt goed werkt.
    Het staat nog in de kinderschoenen.
    Over een jaar of 15 a 20 zal het op zijn vroegst betrouwbaar zijn.

  3. Als je soms ziet wat voor kneuzen er op de weg zitten, kunnen zelfrijdende auto’s wat mij betreft niet vroeg genoeg komen!

  4. @Wim van Driel: Welkom bij de grootste club mensen, die zichzelf (veel) beter dan gemiddeld vindt autorijden. Zeker ook roomser dan de paus? 😇

  5. @iChris74:
    Sowieso is het ook jammer voor de mensen die met plezier autorijden. Van mij hoeft heel dat zelfrijdende gedoe niet.

  6. Dit betekent volgens mij maar één ding: géén eigen zelfrijdende auto van Apple en hooguit verder onderzoek naar Apple software en producten die ingepast kunnen worden in zelfrijdende auto’s.
    Project (grotendeels) mislukt, lijkt me.

  7. Origineel geplaatst door Ferryman
    @Wim van Driel: Welkom bij de grootste club mensen, die zichzelf (veel) beter dan gemiddeld vindt autorijden. Zeker ook roomser dan de paus? 😇

    Ach als je je aangesproken voelt…

  8. Wordt de apple car 1 dan ook trager als de apple car 2 bijna uitkomt hahahahahah XD?

  9. Mijn dochter van 2,5 haalt geen “normaal” rijbewijs meer zoals wij…dat roep ik al vanaf haar geboorte en ben daar stellig van overtuigd!

    Ben erg benieuwd welke kant dit allemaal opgaat, zeer spannend!

  10. Origineel geplaatst door iChris74
    Hopelijk komen er nooit zelf rijdende auto’s. Ben prive chauffeur en rij 2 maanden in de nieuwe Benz die dit ook deels kan maar het stomme ding heeft al een paar x onverwachts en onnodig ingegrepen door ineens in de remmen te gaan! Iets met de radarsensoren of zo. Daarnaast.. een bedreiging voor mijn baan dit toch?

    Inderdaad, zolang er geen degelijk OS of zelfs spelletje gemaakt kan worden ZONDER fouten, moet er nooit een zelfrijdende auto komen, zelfs is de fout 0,001% wat niet haalbaar is, dan nog zijn er veel te veel verkeersdoden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.