Reacties voor: Tim Cook biedt stageplaats aan tiener die gered werd door Apple Watch

Een Amerikaanse tiener is dankzij de hartslagmeter van de Apple Watch gered van een levensbedreigende situatie. Na afloop belde Tim Cook hem op of hij interesse had in een stageplaats bij Apple. De tiener kreeg zelfs een iPhone 6s cadeau.
Lars Paymans -

Reacties: 14 reacties

  1. Een toestel dat levens kan redden geweldig

  2. Het meest onwaarschijnlijke verhaal over sport ooit.
    Immers wie gaat nu 1 van de zwaarste sporten doen terwijl het absurd heet is, zonder kennelijk ooit eerder enige last te hebben gekregen en dan opeens een levensbedreigende ziekte…?
    Sorry hoor, het riekt nogal naar publiciteitszoekerij

  3. Betreffende de watch kan ik vaststellen dat het mij ook helpt. 3 jaar geleden heb ik een gbp operatie gehad en was ik 75 kg afgevallen. Helaas kwam ik na verloop terug wat bij door een slabakkende controle openlijk bewegingspatroon. Sinds ik de Apple watch heb merk ik een toenemende bewegingsactiviteit en dat mijn gewicht terug 8 kg omlaag is gegaan en zo aldus weer stabiel is met 75kg . De gezondheidsapp en de hartslagsensor zijn dus wel degelijk goede hulpmiddelen en ik ben blij dat ze die jongen zijn leven gered hebben.

  4. Ook even zo’n mooi verhaal bedenken. Ik wil ook wel stage lopen bij Apple, staat goed op je CV haha

  5. Mooie pr stunt

  6. Wat een mazzel!

  7. Sterk staaltje pr weer.

  8. @Peter: Even googelen op rabdomyolyse
    Het bestaat echt en wordt dus uitgelokt door combinatie van extreme inspanning en uitdroging en warmte. Kan dus ook bij een verder gezond iemand.

  9. Maar Tim, heb je hem een 64 GB model gegeven? Want als je een 16 GB model geeft beledig je hem eerder dan een mooi gebaar.

  10. Het is een leuk verhaal voor de PR afdeling van Apple, er zal ook vast wel wat van waar zijn, maar ik vind dat het een hoog Telegraaf-gehalte heeft. Of Amerikaanse overdrijving, hoe je het maar wilt noemen. Het komt in ieder geval wel op een bijzonder gunstig moment voor Apple, want als vrijdag iedereen in de Apple store staat om voor $200 zo’n mooie nieuwe 6s te kopen (en de rest van het bedrag via een absurd duur telefooncontract maar dat realiseren ze zich niet) en zich dit verhaal herinneren, zullen er heel wat Apple watches bij verkocht worden.

    @Angelo: Nee, het zal vast een 16GB model zijn geweest. Dan wordt die jongen alvast lekker gemaakt zonder dat hij echt iets met het toestel kan en weet Tim Cook zeker dat hij binnen een half jaar alsnog de portemonnee trekt voor zo’n 64GB model.

  11. Ik vraag me af waarom mensen zo vaak van die zure reacties plaatsen…

  12. Ik denk dat sommige mensen dit op hun iPhone 3GS aan het typen zijn om zo hun eigen zielige leventje te verbergen.
    Helaas zie je dit gedrag op een hoop fora en online ontmoetingsplaatsen.
    Wees gewoon een x blij voor iemand.

  13. @Alfred: Behalve dat zoiets zeurders zoals jou bewijst dat Apple een commerciële idiote toko is.
    Terwijl als ze hem gewoon de 128GB geven (wat Apple echt geen cent extra kost) is het een goede stunt.
    Nee de PR afdeling trekt hier gewoon fatsoenlijk uit de kast.

    Verhaal heeft ietwat “heel toevallig qua timing” gehalte, kan ook zomaar al paar maanden oud zijn, maar bewust achter gehouden voor marketing. Hoe dan ook geluk voor de jongen en slimme marketing van Apple.

    En geloof me, Google/Samsung had dit ook gedaan als het met AndroidWear was gebeurd.

  14. Wacht dit is toch kamp Apple? Wat doen al die haters hier?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.