Reacties voor: 10 alternatieven voor de iPad Smart Case

Uit het aanbod van 199 cases kozen we varianten van de iPad Smart Case die hetzelfde harmonica-systeem gebruiken waarbij de iPad volledig is beschermd.
Lees het complete artikel → 10 alternatieven voor de iPad Smart Case
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 43 reacties

  1. Ander alternatief is de Miniot Case.

  2. Ik heb ecoleather case van Puro. Gekocht bij Mediamarkt in Den Haag voor € 50,-. Ik ben zeer blij mee. Handige case, voor voor en achterkanten, te vouwen net als bij case van Apple. Kleur: donker blauw. Ziet er stijlvol uit. Een aanrader.

  3. Doe mij de hoezen van het Japanse Simplism. Niet élk model overal te krijgen in Nederland helaas maar oh zo fijn.

  4. Ik gebruik de iPad zonder hoes.
    Ik vind de iPad te mooi om in een hoes weg te duwen. En ja er komen een paar krasjes op.

  5. Heb de combi Apple Smart Cover + Belkin Snap Shield Secure. Met name de metalen strip aan de achterkant van de Belkin (die de smart cover op z’n plaats houdt) bevalt heel erg goed.

  6. Doe mij nog steeds maar mijn Dodo-case….beste wat er te krijgen is.

  7. Vorige week bij de Xenos in de aanbieding, hardcase iPad stand… een tientje en nog een leuk design ook! Top prijs met super kwaliteit.

  8. Ik ben juist opzoek naar een hoes die niet het harmonia systeem gebruikt maar wel de smartcover magneetjes bevat.

  9. Verschrikkelijk een case om je iPad. Dat ding ligt 70% van de tijd naast de bank. Smart cover plus fabrix sleeve voor onderweg is genoeg.

  10. Heb de Decoded gekocht bij icentre. Mijn iPad 3 netjes beschermd, en pasvorm perfect.

  11. Origineel geplaatst door Albert
    Heb de combi Apple Smart Cover + Belkin Snap Shield Secure. Met name de metalen strip aan de achterkant van de Belkin (die de smart cover op z’n plaats houdt) bevalt heel erg goed.

    Ik heb dezelfde combinatie en het bevalt mij ook uitstekend.
    Ik zou niet anders meer willen.

  12. De beste dat ik tot nu toe gehad is qooqoon. Echt een topmerk. Hele goeie kwaliteit

  13. Origineel geplaatst door Albert
    Heb de combi Apple Smart Cover + Belkin Snap Shield Secure. Met name de metalen strip aan de achterkant van de Belkin (die de smart cover op z’n plaats houdt) bevalt heel erg goed.

    Heb dezelfde. Wil niet anders meer

  14. Ben uiterst tevreden met mijn Freitag cover. Uniek en zeer degelijk

  15. Apple zag dat er veel hoezen waren die meer bescherming geven dan de smartcover…. dus komen ze met een eigen variant maakt de iPad wel dikker lijkt het.

    Ik zie een hoes als noodzakelijk kwaad je wil er toch wel zuinig op zijn maar lekker in de hand hebben 😉 maar ik gebruik deze hoes gevonden bij iParts4u en ben er zeer over tevreden!!

  16. Zag vandaag bij iCentre nog genoeg van die Belkins hangen. Heb het uiteindelijk de Decoded genomen. Mooi dun en harde achterkant. Top!

  17. Ik gebruik ook de Belkin Snap Shield Secure in combinatie met een Smart Cover van DealExtreme voor 12 euro incl verzending. Werkt perfect en is even mooi afgewerkt als de Apple versie. Waarschijnlijk gemaakt in dezelfde fabriek!

  18. Ik heb een echt leren hoes die me iPad 3 volledig beschermt (ook rond de hoeken wat bij veel leren hoezen niet is) en maar voor 23 euro op ebay. Kwalitatief misschien niet als de echte maar zeker zijn geld waard.
    Had Puro maar die beschermt voor geen meter. De hoeken waren bij de iPad 2 beschadigd.

    Ik vind de smart cover niets voelt niet gemakkelijk aan.

    Voor de gene zonder cover: ik zou niet trots zijn op een beschadigde iPad…. die hoezen zijn er niet voor niets.

  19. Erg tevreden met mijn hoes van SkinDigital. Ik had eerder de orginele hoes maar deze is veel beter en ook nog een betaalbaarder.

  20. Ik heb die nieuwe ipad smart case van Apple en ben er zeer tevreden over, ik zou wel eens willen weten op welke punten het tekort schiet, het artikel roept wat zonder uit te duiden wat.
    Ik zeg stijlvol, functioneert prima en voelt/ziet zeker niet goedkoop aan.
    Maar ja smaken verschillen uiteraard.

  21. Ik volg de reviews op YouTube en voornamelijk die van Metagamers :
    Zijn lieveling case, hij heeft ze wel bijna allemaal uitgeprobeerd, is de Canvas van switcheasy… Bescherm je iPad 2 volledig en is ook superhandig. Die heb ik ook maar besteld. Een aanrader!

  22. Ik heb de Canvas van Switcheasy. Had de allerhoogste waardering op ILounge..

  23. Ik mis in de lijst nog de covers van Marware.
    Mijn favoriet is de Microshell Folio Case.
    Super dun, sterk en past echt als gegoten!

  24. Origineel geplaatst door AlexT
    Verschrikkelijk een case om je iPad. Dat ding ligt 70% van de tijd naast de bank. Smart cover plus fabrix sleeve voor onderweg is genoeg.

    +1 zonde van het design van de iPad, gewoon voorzichtig met je spullen omgaan

  25. Als je zegt dat je perse een bescherming moet hebben om je iPad ben je gewoon een dikke vette muts. Het is een gebruiks voorwerp, je auto stop je toch ook niet in een smartcase (in dit geval wrapping)?.. Ik heb meerdere cases nu gehad van otterbox tot nog wat maar naakt voelt hij gewoon aan zoals het moet. Ik denk dat ik wel de smart case ga halen voor reizen, niet duur en goed genoeg.

  26. @Albert: Inderdaad! Bevalt goed de snapshield secure van belkin! (i.c.m. de normale Apple Smartcover). Het voordeel van de normale smartcover is dat je deze eraf kunt halen.. met dat nieuwe ding gaat dat niet.. dan moet de hele case eraf.. Ook die dikke rand van rubber ziet er niet echt leuk uit..

  27. Origineel geplaatst door Akoni2011
    Het artikel roept wat zonder uit te duiden wat.

    Ik noem de pasvorm en het goedkoop aanvoelende materiaal in het artikel. Sommige mensen kopen zelfs schoenen van polyurethaan, maar persoonlijk vind ik echt leer mooier en het gaat langer mee.

  28. Of je koopt gewoon een hoes bij de Xenos voor 10 euro, doet het ook perfect..

  29. Samenwerking met jullie shop is duidelijk, alleen uit die shop alternatieven, en ze zijn nog duur ook.

  30. Is er ook een goede hoes die je IPad naar keuze horizontaal of verticaal kan zetten?

  31. ik mis nog een goed alternatief, wel een dure, maar veelzijdiger dan de slimcase! de Ozaki Slim-Y.

  32. Ik zelf heb de decoded case en vindt het een geweldige hoes voor mijn iPad, ook kan je hem ik alle standen neerzetten en hij staat rechtop vrij stevig, dus een hele fijne case!

  33. Gewoon een goede cloon front+back cover in gewenste kleur + folie + stylus (4in1) voor eur 23,- (eur 19,- + eur 4,- verzending). Ik vind het een goede kwaliteit en pasvorm, dus raad ik het aan. link ebay

  34. Origineel geplaatst door Pieterpost
    Als je zegt dat je perse een bescherming moet hebben om je iPad ben je gewoon een dikke vette muts. Het is een gebruiks voorwerp, je auto stop je toch ook niet in een smartcase (in dit geval wrapping)?.. Ik heb meerdere cases nu gehad van otterbox tot nog wat maar naakt voelt hij gewoon aan zoals het moet. Ik denk dat ik wel de smart case ga halen voor reizen, niet duur en goed genoeg.

    Aardig wat dikke vette mutsen op de wereld dan. Wat een verwoording en rare vergelijking ook.
    Maargoed jij moet doen wat jij leuk vindt en je iPad gewoon beschadigen wanneer jij dat nodig vindt.

    Die Canvas van Switcheasy ziet er goed uit en de prijs is redelijk maar me nog net iets te veel.

  35. Zal mij boeien, weet je wat het grootste verschil tussen al die hoezen ? Bij 1 staat er Apple op (orgineel) , dus die wordt het.

  36. Ik gebruik de C.E.O. Hybrid Case voor mijn iPad2….
    Bevalt goed!

  37. Ik heb de smartcase in combinatie met een bodyguardz invisible shield. Door de gel applicatie zit ie er superstrak op. Zeer goed beschermd tegen krassen. En je ipad blijft er mooi uitzien!! Kopen doe je bij appelhoes.nl. Weinig aanbieders die deze leveren. Zeker in NL

  38. gebruik deze, helemaal top, horizontaal en verticaal neerzetten in een wip, inclusief magneetjes voor auto scherm aan/uit.

    en voor maar 17 dollar val je er echt geen buil aan. tis wel 2-3 weken wachten tot hij binnen is als je kiest voor de free shipping optie.

  39. Het is wel opvallend dat iedereen hier uitermate tevreden is over zijn/haar hoes, en deze aanraadt.
    Kan ik dan de conclusie trekken dat het geen ene moer uitmaakt, en eigenlijk alle hoezen gewoon zijn?
    (Ik gebruik zelf een xcover en een targus cover. Die zijn ook prima).

  40. Canvas van Switch Easy?
    Mooi ding als hij uit de verpakking komt, en zeer goed bruikbaar, maar na een maand beginnen de hoeken van de achterkant te scheuren. Heb dit twee maal mogen ondervinden, allebei terug gestuurd.
    Gebruik nu een Xquisit Leather. Min of meer gelijk aan de Canvas. Nadruk op gebruik van de Ipad met hoes is voor mij het werken in de trein. Dan is een case die als solide stand kan functioneren een must. Vasthouden van je Ipad is niks, dat houd je niet vol die lange treinreis.

  41. In principe moet ik Munters gelijk geven, alle A-merk hoezen zijn denk ik wel oké. Zelf heb ik gekozen voor de Mophie Workbook Zeer degelijk en strakke case.

  42. Ik vind de Smart Case van Apple wel prettig. Pittige kleuren en een stijlvol design. Goede bescherming voor beide zijden en past perfect in een handtas.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.