Apple Watch Tidal

Reacties voor: Tidal nu op de Apple Watch, ook offline

Tidal is vanaf nu op de Apple Watch te beluisteren, ook offline! Daarmee is het de tweede streaming muziekdienst in korte tijd die de sprong maakt naar offline luisteren op de Apple Watch. Spotify is ze net een paar dagen voor.
Lees het complete artikel → Tidal nu op de Apple Watch, ook offline
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ze kunnen wel iets later zijn, maar de functie voor Spotify is er ook nog niet.
    Ik heb hem ook nog niet en ook geen update voor de app.

  2. Wat velen, ook bij de redactie, hier nog altijd niet begrijpen is het verschil tussen lossless (CD kwaliteit) en High Res.
    De high Resolution optie van Tidal is in vele opzichten beter dan de lossless kwaliteit van Apple Music.
    Maar alleen voor de echte audiofielen uiteraard.

  3. Toch denk ik dat Apple hier wel wat mee te maken heeft. Ik vind het namelijk wel toevallig dat Deezer, Spotify en nu ook Tidal het allemaal in dezelfde week zijn gaan ondersteunen. Zou hier een onderzoekje naar gestart kunnen worden? Ben hier namelijk wel nieuwsgierig naar.

  4. @jos.ketelslegers: Volgens mij heb jij abuis Jos. Apple gaat lossless (16/44 en 24/48) én hi-res lossless (alles daarboven) aanbieden. Tidal biedt juist een lagere geluidskwaliteit. MQA, de techniek die ze gebruiken voor ‘hi-res’, is verre van perfect en in de audiowereld nogal omstreden. MQA is namelijk een lossy-techniek. Bovendien eentje waar gigantische licentiekosten mee gemoeid zijn en waarvoor de eindgebruiker speciale hardware nodig heeft.

  5. Origineel geplaatst door Wesley
    Toch denk ik dat Apple hier wel wat mee te maken heeft. Ik vind het namelijk wel toevallig dat Deezer, Spotify en nu ook Tidal het allemaal in dezelfde week zijn gaan ondersteunen. Zou hier een onderzoekje naar gestart kunnen worden? Ben hier namelijk wel nieuwsgierig naar.

    Tuurlijk kan dat. Begin maar met onderzoeken 😎

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.