Reacties voor: TicketSwap is er nu ook voor de iPad en laat je direct een kaartje verkopen

TicketSwap, de dienst die tweedehands e-tickets aanbiedt voor evenementen, concerten en festivals, heeft haar iOS-app vernieuwd. De nieuwe versie laat je bijvoorbeeld een kaartje verkopen, nu ook vanaf de iPad.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ben tevreden over de functionaliteit van tickets (ver)kopen, maar de naam is misleidend; er is geen ruilfunctionaliteit terwijl dat wel een wens (en opportunity) is, zowel intern een evenement (zorgen dat je in een ander vak komt) als buiten een evenement (je toegangskaartje voor het ene evenement ruilen voor het andere evenement als blijkt dat daar andere vrienden heengaan). Voor beide functionaliteiten is men denk ik bereid een kleine vergoeding, dus wanneer wordt die win-win gerealiseerd?

  2. @SvdW: De ruilfunctionaliteit staat op dit moment niet op de agenda. De kans dat iemand een kaartje heeft voor “Event A” en die graag wil ruilen voor “Event B” en daadwerkelijk iemand vindt die toevallig een kaartje heeft voor “B” en graag naar “A” wilt, lijkt ons te klein. Er worden zeer waarschijnlijk voldoende tickets verkocht voor A en voor B, waardoor je toch (met omweg) kan ruilen. Mocht je hierbij hulp willen, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

  3. Jammer dat het nog steeds alleen met een Facebookaccount werkt. Er zijn legio mensen zonder Facebook. Waarom niet een alternatief toevoegen?

  4. Top bedrijf… Goed concept en fair.
    Gebruik t geregeld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.