Reacties voor: Tickets voor WWDC 2011 al binnen 10 uur uitverkocht

Kaartjes voor WWDC 2011 waren gisteren al binnen 10 uur uitverkocht. De eerste tweedehands kaartjes op eBay zijn gesignaleerd. Ontwikkelaars betalen 1599 dollar voor het vijfdaagse evenement.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Wat een berg geld. Ik mag hopen dat je minimaal een Macbook pro mee krijgt voor dat geld. Anders zit je op een goude stoel en eet je de hele dag caviaar en zuip je je helemaal klem aan de champagne. 🙂

  2. Jee, dat is nog best een hoop geld.

  3. Voor 5 hele dagen valt het best mee, ik werk ook niet voor minder

  4. Origineel geplaatst door Densoft
    Wat een berg geld. Ik mag hopen dat je minimaal een Macbook pro mee krijgt voor dat geld. Anders zit je op een goude stoel en eet je de hele dag caviaar en zuip je je helemaal klem aan de champagne.

    Het betreft alleen een toegangskaartje. Vliegticket, overnachtingen en consumpties zijn voor eigen rekening.
    Dus je bent er niet met alleen het betalen voor een toegangskaartje.

  5. Hierboven is er zeker niemand die z’n kost verdient met apps ontwikkelen? Voor een conferentie van dit formaat is het helemaal niet duur. Sterker nog, voor 4 dagen zou ik het zelfs goedkoop willen noemen.

    Maar als je het van je zakgeld moet betalen is het wel prijzig ja 😉

  6. @Densoft: Er zijn ook mensen die de daadwerkelijke aangeboden lessen en dergelijke waarderen ;). Reken maar dat zoiets voor veel echte ontwikkelaars nog een redelijk koopje is 😉

  7. 8 miljoen maar

  8. WWDC….. of course.
    Altijd handig als je Moscone in Frisco kent. Wedden dat je in de buurt van Mission of Castro wel kaartjes kunt krijgen, zonder absurde bedragen te hoeven betalen ?

  9. Die is gek!!!

  10. Prijzen vallen reuze mee als je het vergelijkt met andere grote evenementen met workshops en lezingen.

    Ik ben in ieder geval van de partij. Gaan er nog anderen van hier daar naartoe?

  11. De doelgroep voor dit evenement schrikt niet van de toegangsprijs; de reis- en verblijfkosten zijn hoger. De toegangsprijs kan je als drempel zien om te voorkomen dat de zaal enkel vol zit met hobbyisten en Apple-nieuws bloggers die voor de keynote komen en waarschijnlijk weinig zullen doen met de aangeboden technische sessies. Maar ook ook als hobbyist kan je de WWDC volgen, als je geregistreerd bent voor het Developer Program krijg je toegang tot vrijwel alle WWDC-presentaties (vorig jaar was dat voor het eerst gratis). Een aardig alternatief voor iedereen die echt interesse heeft in de geboden sessies, maar niet aanwezig kan zijn in San Francisco.

    @Hendrik Bruinsma: ik ben ook van de partij.

  12. Ik ga liever naar de RAI 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.