Reacties voor: Spelers teleurgesteld over Ticket to Ride 2.0-update

Spelers zijn niet blij met Ticket to Ride 2.0. De update maakt de app speelbaar op iPhone en iPad, maar er zitten te veel aankopen in en de game speelt niet soepel meer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Met de oude versie had je het nadeel dat je voor beide versies een extra map apart moest kopen als je deze wilde hebben. Kost ook een hoop geld. Gelukkig heb ik dat nooit gedaan.

    Wel had ik beide versies (pocket en iPad versie) en Europe pocket die een keer gratis was te downloaden.

    Nu heb ik pocket versie verwijderd en de (nu universele) iPad versie ook op mijn telefoon gezet. Daarin heb ik een in-app aankoop gedaan van €4,99 met daarin alle kaarten en die kan ik nu op zowel iPhone als iPad gebruiken.

    Wat mij betreft is dat een hele goede deal. Als ik alle kaarten los had moeten kopen voor zowel de pocket als iPad versie, was ik veel meer geld kwijt geweest.

    Over prestatieproblemen kan ik (nog niet) oordelen, aangezien ik nog geen tijd heb gehad om te spelen, maar best kans dat dit in een update nog wel een keer wordt verholpen.

  2. Hoezo niet soepel spelen? Al meerdere spellen gespeeld online en het spel speelt zalig op de iPad.
    Vind het zelf wel een vooruitgang!

    Alleen een asynchroon spel is me nog niet gelukt.

    Denk dat met name die mensen klagen die nergens voor willen betalen. Dit spel is kwaliteit dat best geld mag kosten.
    Overigens had het spel op de iPad altijd al in app purchaces voor extra kaarten.

  3. Inderdaad uiterst warrige update. Had beide versies, betaald, en moest nu weer 4,99 betalen voor hetzelfde. Nou voor minder want het speelt veel slechter. Enige voordeel: ik was al jaren verslaafd aan deze game en dat ben ik nu na twee dagen met deze update compleet kwijt. 😒

  4. Ik heb de Europe versie op mijn iPhone, en die is nog niet van een update voorzien. Heel oud, maakt nog geen gebruik van widescreen, maar speelt nog steeds lekker! Houden zo, wat mij betreft 🙂

  5. @Bart: Nee, de Europe versie is of wordt verwijderd uit de App store en daar is TTR en TTR Pocket voor in de plaats gekomen 😉 (lees even de nieuwsitems in de app van TTR Europe)

  6. Ticket to Ride Europe pocket is inderdaad verwijderd uit de app store, maar nog wel te downloaden via je purchase history.

    Om nog even een aanvulling te geven op mijn eerdere reactie: ik heb inmiddels een paar potjes gespeeld en zowel op mijn iPhone (6 plus) en iPad (air) loopt het spel soepel. Online heb ik niet geprobeerd, misschien dat het daar fout gaat, maar met single player geen enkel probleem.

    Misschien dat het op een oude iPad (bijvoorbeeld iPad 2) niet meer goed draait en dat daar nu de negatieve recensies vandaan komen. Maar helaas wordt niet vermeld op welke hardware ze spelen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.