Reacties voor: Thermos bedient Nest-thermostaat vanuit OS X Berichtencentrum

Thermos is een Mac-app waarmee je je Nest-Thermostaat bedient via een widget op de Mac. Ook ontvang je Nest Protect-meldingen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Wilde jaren lang een NEST. Echt een geweldig apparaat, maar sinds het hier verkrijgbaar is in NL is ook bekent dat het geen OpenTherm protocol ondersteunt. Erg jammer. Daarom uiteindelijk geen aangeschaft.

  2. Aangeschaft omdat ie door een Nederlandse ontwikkelaar is gemaakt. Temperatuur aflezen in statusbalk zou nog een mooie aanvulling zijn.

  3. Link naar apple store werkt niet

  4. Origineel geplaatst door bones
    Aangeschaft omdat ie door een Nederlandse ontwikkelaar is gemaakt. Temperatuur aflezen in statusbalk zou nog een mooie aanvulling zijn.

    En werkt alleen op hele graden helaas.

  5. @Peter: Voor mij hetzelfde….maar ook de band met Google heeft een frempel opgeworpen….Voor mij geen Nest.

  6. Thermos geïnstalleerd en hoewel ik een actief Nest account heb met een thermostaat en twee ‘Protects’ in huis zegt hij dat ik ze niet heb. De widget is (voor mij) dus niet bruikbaar. De Support pagina van het bedrijf geeft een ‘404’ fout. Gedoe. Morgen maar geld terugvragen in iTunes.

  7. @Sannie: Hier is een oplossing voor genaamd Anna. Nederlandse thermometer. Wordt in Eindhoven gemaakt, ondersteund open therm. Erg mooi apparaat en een pluspunt vindt ik zelf dat je gegevens niet naar google gaan. Ik zag dit apparaat (wil geen reclame maken) bij een APR winkel in het zuiden en die verkoper wist me er veel over te vertellen. Thuis nagezocht en het is een erg mooi systeem!! Wie weet komt hij bij mij in huis met de kerstdagen 🙂

  8. Dank voor de feedback. We hebben de URL in de App Store aangepast, zodat er geen 404 meer verschijnt. Ook onderzoeken we problemen die in sommige gevallen optreden bij het zoeken van Nest-devices.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.