Reacties voor: Met EO’s virtual reality-app lijkt het alsof je op het podium van The Passion staat

The Passion is donderdagavond met de nieuwe EO VR-app ook vanuit virtual reality te bekijken met je iPhone. Zowel met als zonder headset kun je de show op die manier volgen.
Lars Paymans -

Reacties: 7 reacties

  1. In welke Nederlandse shop kan ik een Google Cardboard (geschikt voor iPhone 6) kopen?

  2. Wellicht de enige manier om het geloof nog echt te doen overkomen.

  3. @Nongetjie: bol.com
    Nu bestellen voor 17.00 uur, morgen in huis

  4. Stom ! Alleen voor iPhone
    Alsof iedereen dit gebruikt.
    Waarom geen android?
    Of PC progje?
    Echt stom

  5. iPhone is nu eenmaal de beste smartphone. Daarom denk ik😉
    Vooruitstrevende zet van de EO. En leuk om zo virtual reality uit te proberen. En over geloven hoef je je geen zorgen te maken. Sommige kerken worden leger, andere (veel voller). En aan de enorme aandacht voor The Passion en straks ook Jesus Christ Superstar te zien is geloven nog lang niet verdwenen. De mensen willen het vooral anders beleven, denk ik.

  6. Wat een teleurstellende ervaring, vreselijk slecht camerawerk gisteren voor de VR versie. Constant dezelfde camerapositie. Je zag het scherm in de verte. Echt erg slecht. Jammer hoor, gemiste kans! Heb dit op de Passion Facebook pagina gezet, aan het begin, en kreeg de reactie terug: Jammer. Echt een teleurstellende ervaring.

  7. Enige redelijke manier om VR op je telefoon te bekijken is de Gear. En zelfs dat kan als teleurstellend ervaren worden in vergelijking met de Rift of Vive.

    Denk dat het de reputatie van VR niet ten goede komt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.