Reacties voor: The Oona: plak je iPhone tegen de voorruit

The Oona is een initiatief voor een iPhone-houder op Kickstarter. Met The Oona kan de iPhone op het bureau, het nachtkastje of op de voorruit van de auto.
Lees het complete artikel → The Oona: plak je iPhone tegen de voorruit
Bart Breij -

Reacties: 31 reacties

  1. Hmmmm, moet zeggen dat het er wel erg stoer uit ziet. Als het echt zo goed werkt als het overkomt in het filmpje dan is dat wel een leuke standaard.

  2. Wat ik me wel afvraag is of je iPhone wel goed blijft zitten. Ik kan me herinneren dat TomTom ook een standaard had met een zuignap die niet altijd goed bleef zitten. Ik zit er namelijk niet zo op te wachten dat mijn iPhone van mijn autoruit afvalt.

    En wat heb je verder aan het ingraveren van het productnummer ;)?

    Verder wel een goed, degelijk en mooi standaard!

  3. Jammer alleen dat als je hem dus naast je bed neerzet op je nachtkastje, dat ie dan niet vast blijft staan. Dan is het een beetje een los dingetje.. ik betwijfel het of die zuignap nou echt aan hout blijft vastzitten..

    Als dit dus echt zou werken, zou ik het een goed product vinden!

  4. Hm.. best wel cool.. Jammer dat ze bij Kickstarter nog geen paypal ondersteunen…

  5. Wat ik me wel afvraag is of je iPhone wel goed blijft zitten. Ik kan me herinneren dat TomTom ook een standaard had met een zuignap die niet altijd goed bleef zitten. Ik zit er namelijk niet zo op te wachten dat mijn iPhone van mijn autoruit afvalt.

    Dat is nu precies mijn probleem/zorgpunt, mijn Tomtom viel ook geregeld naar beneden. Ik heb nu zo’n standaard in m’n fan zitten maar dat is ook ideaal.

  6. Beetje prijzig voor zo’n dingetje volgens mij, ziet er vrij simpel uit, ook al lijkt het wel erg handig trouwens.. dat dan weer wel..

  7. Ziet er goed uit, doelstelling is al gehaald. Ik ga die ook wel bestellen denk ik.

  8. Zo te zien hebben ze het hele bedrag bij elkaar en kunnen we dit ding binnenkort in eigen land verwachten 😉

  9. Die MOET ik hebbe hebbe hebbe

  10. Ziet er tof uit, dan toch jammer dat zoiets toch wel redelijk duur is.

  11. Momenteel trouwens maar $15 verzendkosten in plaats van $25

  12. @Rudi: serieus? Heb ik echt nog NOOIT gehad dat mijn tomtom van mijn ruit viel. Even beetje natmaken, tegenaanplakken, eventjes vasthouden en hij zit hier echt muurvast..

  13. Hmm iPhone zo dicht tegen de ruit maakt hem haast onbereikbaar voor de bestuurder, zeker bij autos waar het dashboard zo groot als een voetbalveld is….
    ik kan de realityview van navigon ook maar ternauwernood lezen…
    Nee, ik hou me bij m’n dashboard houder, iPhone naast het stuur in de fan houder, binnen bereik en goed afleesbaar en bedienbaar.

    Wel een erg elegant apparaatje, zeker vele malen mooier dan die zuignappen met een slang eraan en een koelkast van een houder….

  14. Leuk nieuw project van kickstarter!
    Ik doe al mee met de waldok….eerst maar eens kijken hoe die het eraf brengt!

  15. Zo iets bestaat al een tijdje joh

  16. DIE WIL IK HEBBEN! lijkt me geniaal!

  17. Origineel geplaatst door Rudi
    Ik heb nu zo’n standaard in m’n fan zitten maar dat is ook ideaal.

    daarom heb ik gekozen om een tomtom carkit te openen, en de achterkant met de speaker weg te laten en dit aan een beugelje op m’n dashboard te monteren, kost wel wat (€99,00 tomtom carkit + € 19,90 speciale beugel voor Ford) maar dan ziet het er wel heel netjes uit.

  18. ik vraag me af of de jongens van technische dienst voor en paar biertjes ook zo iets voor mij zou kunnen maken…. goedkoper dan 35euro….

  19. Best een hoop poeha voor een aluminiumblokje met zuignap.

  20. Origineel geplaatst door Marco
    Best een hoop poeha voor een aluminiumblokje met zuignap.

    juist

  21. Origineel geplaatst door hayron
    Origineel geplaatst door MarcoBest een hoop poeha voor een aluminiumblokje met zuignap.juist

    Maar dan heb je wel 3x een gat met draad, afschuining + radius erop zitten! Maar goed die zuignappen blijven de zwakste schakel 1x remmen en dat ding vliegt van je raam af

  22. Ik zeg: Navigon houder. Kost (veel) minder, zit als gegoten om je iphone, trilt niet, valt niet en als er een ander model uitkomt hoef je alleen een nieuw houdertje te kopen ipv een hele nieuwe steun. Scheelt ook weer tig eurootjes….

  23. Ik vind vooral het concept leuk dat je mee kan betalen aan een project en op die manier een ondernemend team steunt iets te realiseren.

    Niet dat ik ook maar iets “doneer” maar toch.
    Ik ben tevereden met mijn houder van 5 euro incl. verzendkosten van DealExtreme.

  24. Groot nadeel aan alle voorruithouder met de temperaturen van de laatste weken is dat je iPhone gewoon gloeiend heet wordt onder het glas… Scherm wordt dof, en bye bye bruikbaarheid. Als extratje verbrand je je handen bijna als je het metalen randje aanraakt als je je iPhone uit de houder wil halen.

    Verder wel een mooie houder… voor dagen dat de zon er eens geen zin in heeft.

  25. Iemand opgevallen dat de telefoon in de commercial op 0:18 seconde helemaal geen iphone is. lijkt eerder een blackberry torch!

  26. Origineel geplaatst door dlo
    Iemand opgevallen dat de telefoon in de commercial op 0:18 seconde helemaal geen iphone is. lijkt eerder een blackberry torch!

    Is dit een zonde dan?

  27. Ziet er leuk uit maar als je gaat navigeren moet je naar mijn mening toch ook het toestel laden want dan gaat de accu vrij rap leeg. En mocht de zuignap loslaten en je iPhone valt een beetje ongelukkig op je pook of een punt van het dashboard kan je hem afschrijven.

    Ik geef dan toch de voorkeur aan mijn actieve houder die ik met een clip op op mijn dashboard heb geplaatst. Zit echt stevig vast en hij laadt mijn iPhone netjes op.

  28. @dlo – Nee, wat me wel opvalt, is dat ze haar telefoonhouder midden op haar ruit plakt :D.. Terwijl de meeste mensen hem links onderin, meteen boven de dashboard plakken.

  29. Wat een fraaie commentaren weer. Het is een leuk idee op kickstarter geschikt voor alle telefoons en andere apparaten met een gladde achterkant. Zuignappen blijven mits schoon en voorzien van een beetje speeksel weken zo niet maanden op een voorruit plakken.

    En als mijn iPhone toch moet vallen dan graag in de auto. Er zijn weinig plaatsen die zo overvloedig zijn voorzien van gepolsterd kunststof en tapijt.

    Jeetje wat een gemier hier af en toe. Deze jongens ondernemen iets. Mijn complimenten!

  30. Hmmmmm…..heb ik niks aan met m’n Samsung Galaxy S2 😉
    Toch maar weer terug naar de iPhone….?
    Echt niet!!!!!

  31. @Miezl: Wat doe je hier dan nog!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.