Reacties voor: The Icon: reservebatterij lijkt op icoon van iPhone-batterij

Essential TPE heeft een iPhone reservebatterij gemaakt die precies lijkt op het batterij-icoon op het lockscreen van de iPhone. Maar is de batterij wel te koop?

Reacties: 22 reacties

  1. Haha, jammer dat ik net een Mophie Juice Pack Air heb gekocht! Leuke vormgeving.

  2. Nou dat ziet er echt heel mooi uit hoor.

  3. Mooi maar onhandig. Ik hou het liever bij mijn huidige beschermhoes/batterij combi de er gewoon omheen gaat i.p.v. eronder bungelt. Dit ding kan je toch nooit zo in je broekzak steken?

  4. Wat een absurd groot ding zeg. Leuk bedacht, maar absoluut onhandig.

  5. wel erg lage capaciteit hoor 🙁

  6. Origineel geplaatst door borgqueenx
    wel erg lage capaciteit hoor

    Dat komt omdat hij al zijn sap nodig heeft om de eigen display van stroom te voorzien.

  7. Ziet er grappig uit maa is niet erg functioneel… Hij gebruikt gewoon al heel veel stroom voor zijn LCD display waardoor er minder stroomoverblijft voor de iPhone. Toch leuk bedacht want erzijn zoveel nuttelloze dingen in de wereld. Herinneren jullie je die perforator waarmee je van je sim een micro sim kan maken? Toch ook geen ding wat je MOET hebben lijkt me…

  8. Ja ik weet dat er veel fouten in mijn reactie staan maar heb dat typen op m’n iPod touch toch nog steeds niet helemaal onder de knie…

  9. Ik denk dat dit een hele dure reserve battery word! Liever een simpele voor 30 euro minder. (geen idee hoe duur een reserve batterij kost, nog nooit aan gedacht)

  10. ik zou graag een echte foto zien ipv deze opgepoetste renders. Ik kan me niet voorstellen dat het er in het echt net zo gelikt uitziet.

  11. Dan liever een auto-accu
    (op een hip karretje)

  12. @Maarten: hoe veel*

  13. @Joris: Het display is met EL technologie gemaakt. Dat verbruikt maar heel weinig energie.

    Kijk maar eens op http://www.buttonworld.nl/el-panelen.html

  14. Origineel geplaatst door Joris
    Ziet er grappig uit maa is niet erg functioneel… Hij gebruikt gewoon al heel veel stroom voor zijn LCD display waardoor er minder stroomoverblijft voor de iPhone. Toch leuk bedacht want erzijn zoveel nuttelloze dingen in de wereld. Herinneren jullie je die perforator waarmee je van je sim een micro sim kan maken? Toch ook geen ding wat je MOET hebben lijkt me…

    Het is geen lcd, maar EL film dus waarschijnlijk kost dat niet veel stroom.

  15. vrijwel al die extra batterijen lijden aan het lichtjes-syndroom. Het MOET knipperen, flikkeren, verlopen of van kleur veranderen.

    Als er nu iets is wat je NIET wilt als je met je iPhone bezig bent, is een serie extra lichtjes.

    Daar wordt je toch gestoord van als je een filmpje kijkt of aan het surfen bent?

  16. Ik ken alleen de rode variant.

  17. wat fijn dat er ook nog totaal niet bruikbare (past niet in mijn broek) en niet altijd functionele en toch wel absurde produkten worden gemaakt. En wat heerlijk al die overbodige lichtjes die zo af leiden dat je er zelfs gestoord van kunt raken ….

  18. Ik vind em leuk bedacht 😀 maar gelukkig is de nieuwe batterij een stuk beter geworden. Hopelijk kan ik de iPhone 4 op zn minst een dag of 2 langer in mn zak houden zonder em te hoeven opladen.

  19. Ga er maar gewoon van uit, dat de iPhone 4 ook elke dag opgeladen moet worden. ‘S avonds in het stopcontact en ‘s ochtends er weer uit.

    Net zoals iedereen dat nu ook doet.

  20. Ziet er gaaf uit en zal het binnenkort zeker nodig hebben voor mijn 3G. Batterij kan nog maar net een dag mee als ik helderheid op het laagst heb staan en nooit wifi gebruik.

  21. Origineel geplaatst door Flugeltje
    Ga er maar gewoon van uit, dat de iPhone 4 ook elke dag opgeladen moet worden. ‘S avonds in het stopcontact en ’s ochtends er weer uit.Net zoals iedereen dat nu ook doet.

    die van mij kan wel 2 dagen mee…

  22. wel grappig, maar jammer dat de volle externe batterij maar tot 3 uur extra spreektijd oplevert..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.