Reacties voor: Surfen en fietsen met Apple Watch Series 2 in nieuwe kerstreclames

Apple heeft twee nieuwe reclamespots uitgebracht, waarin de Apple Watch Series 2 centraal staat. De spotjes benadrukken dat de nieuwe Apple Watch voor actieve gebruikers die bijvoorbeeld surfen of fietsen een ideaal kerstcadeau is.
Michel Lusthof -

Reacties: 10 reacties

  1. Toevallig ben ik een (wind) surfer 🏄 en had ik de apple watch serie 2 juist daarvoor gekocht vanwege de gps. Nu blijkt dat er nog nauwelijks apps zijn die de serie 2 gps ondersteunen. Alleen de Nike app (maar dat is hardlopen) en de Activiteiten app van Apple (maar daar is bijna niks op te zien qua maximum snelheid, tracing etc.) In ieder geval niet voor de watersport. “Grappig” dat dat dus juist wordt aangehaald. Ik hoop dat het betekent dat er snel updates komen voor surfers m/ 😉

  2. Met Runtastic moet dit gewoon gaan.
    Deze heeft ook Apple watch ondersteuning.
    Je kan hier vele sporten aanzetten.

  3. @Chris: Ik had mijn Apple watch gekocht om dit juist te gaan programmeren. Ik ben ook een surfer, maar dan van het ‘kitende’ soort. Er is veel te doen in de kite sport rond het hoog springen (10 meter en meer), dacht dus even dit uit te werken. Jammer genoeg zit er in laatste  watch geen … hoogte meter 🙁 Stom van me, had ik moeten weten. Hopelijk brengt Apple dit uit in de series 3.

    Chris, indien je wenst, contacteer me eens. Misschien kan ik, wat ik reeds gemaakt heb aanpassen zodat het voor jou sport ook werkt. Snelheid en tracking zijn namelijk geen probleem.

  4. Ergens kopen? Is al maanden uitverkocht zowel online als in de store 😀 beschikbaarheid datum schuift elke keer op.

  5. Fietsen met smart watch = boete van Nederlandse bodem.

  6. @Mark: Inderdaad, wil me zelf er 1 kado geven voor de kerst maar dat gaat hem denk ik niet worden.

  7. @Chris: Met Runstatic moet het lukken.
    Ik zou dit eens proberen. Er staan veel sporten bij die je kan kiezen.
    Ook windsurfen staat erbij.

  8. Origineel geplaatst door Brian de Graaf
    @Mark:
    Inderdaad, wil me zelf er 1 kado geven voor de kerst maar dat gaat hem denk ik niet worden.

    Ik heb ‘m zelf besteld op 2 dec (bij de A-Mac), en kreeg op 10 dec een mailtje dat ik ‘m op kon halen. Dus misschien lukt het nog…

  9. @Eddy Van Hoeserlande: Kun je niet met GPS de hoogte meten? Of anders de “airtime” uitrekenen met de G-krachten?

    Ik denk dat veel surfers blij zouden zijn met een goede app. Je hebt namelijk ook GPS speed surfen (https://www.gps-speedsurfing.com). Daarvoor moet je nu aparte apparaten kopen.

    Leuk is: airtime in sec per sessie, max hoogte is idd ook leuk, max snelheid, max snelheid per 100 m, max snelheid per zeemijl, gemiddelde snelheid per sessie en natuurlijk ook mooi lijntje op de kaart met satelliet view. Wat nu ook irriteert aan de huidige apps: allerlei trillingen bij 1 km, 3 km enz; automatisch pauzeren. Dat moet allemaal uit. Goodies zijn: dingen met windkracht.

  10. @René: Die ondersteunt nog niet de serie 2 voor zover ik weet. Heb ik geprobeerd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.