Reacties voor: The Franc: nieuwe pasjeshouder voor de iPhone

The Franc is een pasjeshouder voor de iPhone, waarmee je je essentiële pasjes bij de hand hebt. The Franc zal via Kickstarter worden ontwikkeld en kost 20 dollar voor snelle kopers.
Lees het complete artikel → The Franc: nieuwe pasjeshouder voor de iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Wat een boutidee zeg… Ziet er bijzonder lelijk uit, en lijkt me ook nog eens niet lekker zitten…

  2. Waarom zou je toch je pasjes bij je iPhone (of elke andere smartphone) op willen bergen.

    Wordt jou iPhone (of vergelijkbaar apparaat) gestolen dan ben je gelijk je zo geliefde iPhone en pasjes kwijt.
    Pasjes met een magneetstrip op een apparaat met radio straling binden is ook niet bepaald bevorderlijk voor de magnetische informatiedrager. De bank adviseert met klem je pasjes met magneet strip niet bij je smartphone te bewaren.

    Waarom niet meteen je auto/motor/scooter/huis sleutel eraan hangen. Wellicht een idee voor een kickstarter project. Curieus hoor die gecombineerde opberg drang omtrent de iPhone (of smartphone naar keuze).

  3. Ik heb op Kickstarter en andere websites echt veel betere ideeën voor pasjeshouders voor de iPhone gezien. Volgens mij is dit idee DOA…

  4. Inderdaad onhandig, waarom 2 van die dikke houder-plastics? Ik zie sowieso niet in waarom alles in 1 moet, m’n iPhone past precies goed in mijn rechterzak zodat mijn portemonnee precies in mijn linkerzak past. En als ik op een gegeven moment echt alleen nog maar pasjes heb (en dat is nu nog niet, bijv. uitgaan of spullen op de markt kopen) dan kan ik mijn portemonnee voor iets heel kleins vervangen.

  5. @Jeffrey: mee eens, iedereen denkt maar ontwerpertje te kunnen spelen met elk willekeurig idee…

  6. doe mij maar een programmeerbaar NFC-chip voor toegang pasjes zodat je ook die ov-chipkaart, pas van je werk, pas van de sportschool op je phone kan zetten. overige pasjes die je eigenlijk niet nodig hebt kun je natuurlijk een foto van maken in in je phone zetten en lekker thuis of onder in je tas laten. dan heb je alleen nog je rijbewijs en betaalpas in je portomonee 🙂

  7. Origineel geplaatst door Jack
    doe mij maar een programmeerbaar NFC-chip voor toegang pasjes zodat je ook die ov-chipkaart, pas van je werk, pas van de sportschool op je phone kan zetten. overige pasjes die je eigenlijk niet nodig hebt kun je natuurlijk een foto van maken in in je phone zetten en lekker thuis of onder in je tas laten. dan heb je alleen nog je rijbewijs en betaalpas in je portomonee

    en je ID kaart of paspoort

  8. Een rijbewijs is een officieel identificatiebewijs in Nederland.

  9. Origineel geplaatst door Martijn
    ar2Go en de OV-chipkaart kun je gebruiken zonder ze uit de houder te halen. De klem is

    Helaas is het een gedoogd legitimatie middel, maar geen officieel… Bedrijven eisen nog vaak alleen een ID of Paspoort en accepteren geen rijbwijs. Kijk maar eens in de volgende tabel: Welk identificatie middel wanneer.

  10. Voor EUR 35 koop je de versie van speck, is al leverbaar en mooie kwaliteit

  11. 3x vind ik het niets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.