Reacties voor: The Beatles vanaf nu te koop in iTunes Store

The Beatles zijn vanaf nu officieel te koop in de iTunes Store. De catalogus bestaat uit 13 remastered studio-albums en een verzamelalbum van 150 euro.
Lees het complete artikel → The Beatles vanaf nu te koop in iTunes Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Grote teleurstelling dit, had echt iets verwacht…..

    Betalen voor muziek downloads slaat op dit moment nergens op. Waarom zou je 150 euro neertellen voor iets wat je net zo makkelijk gratis kunt oppikken.

  2. nou wow…. gefeliciteerd voor iedereen die nu NOG steeds niet de Beatles muziek heeft kunnen aanschaffen….

    Wie zit hier nu op te wachten? Die paar albums die de Beatles hebben uitgebracht (10 stuks?) liggen in elke platenzaak en zijn onlangs nog met veel bombarie opnieuw remastered uitgebracht.

  3. Daar zat ik dus NIET op te wachten 😉

  4. Ik ben een Beatle fan van het eerste uur geweest en heb al heel wat legale muziek van hen gekocht. Denken ze bij Apple en Apple dat ik nogmaals Ga betalen voor de muziek? Echt niet!
    Mijn kinderen (boven de 30 jaar) weten amper over welke groep ik het heb, laat staan dat ze er naar willen luisteren.

  5. Waarom…

  6. @Hatman: Dan zijn jouw kinderen cultuurbarbaren? Neem aan dat ze toch wel een beetje de basis van de hedendaagse muziek kennen xD

  7. Deze overhypte dag doet Apple geen goed, de reacties op de vele (internationale) sites liegen er niet om.
    Deze dag kunnen ze alleen nog goed maken door NU(!) de nieuwe iOS uit te brengen. 😉

  8. Had echt gedacht dat er weer een leuke keynote kwam waarbij apple een nieuw product presenteren en dat je vanaf vandaag de mac app store zouden lanceren… Jammer. Echt iets veeel groter verwacht En dat apple imovie voor ipad zou presenteren.

  9. Ik dacht 4.2 komt uit ofzo

  10. Dit maal snijdt Apple zich in de vingers het interesseert toch niemand dat The Beatles voortaan op iTunes beschikbaar is :S

  11. DUH! Wat een armoe!

  12. De reactie van Dennis slaat de spijker op zijn kop.

    Wat een een geestelijk armoede vandaag.

    De meeste hebben echt geen idee wat hier allemaal heeft meegespeeld. De geschiedenis van Apple versus Apple is er één die mede bepalend is geweest voor het uitblijven van muziek van The Beatles online.

    Dat er nu toch een overeenkomst is, is echt een mijlpaal.

    En reacties zoals van onze vriend Mark hierboven zijn echt van het niveau New Kids. Alleen dan niet leuk. ; )

  13. Origineel geplaatst door Mark
    Grote teleurstelling dit, had echt iets verwacht…..Betalen voor muziek downloads slaat op dit moment nergens op. Waarom zou je 150 euro neertellen voor iets wat je net zo makkelijk gratis kunt oppikken.

    Lekkere redenering, als iedereen zo zou denken houdt het voor jou snel op dat gratis downloaden. Niet dat de Beatles nu nog geld nodig hebben, maar beginnende artiesten wel degelijk, dat moet toch ergens vandaag komen.

  14. Tsjonge, wat een reactie’s ! Denk dat het een prestatie is van Apple om deze muziek op deze wijze in hun store te krijgen. Of je nu van de Beatles houdt of niet is niet belangrijk. De Beatles hebben een fundamentele bijdrage geleverd aan de hedendaagse muziek en zijn en vertegenwoordigen een stuk muziekgeschiedenis.
    (Ik ben zelf geeneens een fan overigens)
    Er is meer op de wereld dan alleen OS 4.2….

  15. @ blooddragon, heel leuk allemaal maar ik blijf er ook bij, ik download het liever dan dat ik er 150 euro voor neerleg;) wat jij doet moet je zelf weten, maar als het gratis te krijgen is, waarom betalen…

  16. Ik draai me om en slaap weer verder. Dit is 1 dag nieuws en daarna gaat het leven weer verder. Leuk voor apple maar historisch nou nee.

    welterusten ik ga verder dromen van mijn witte iphone4 , tja de 3g is stuk en gebruik nu mijn oude samsung d600, al wachtend op iets nieuws 😉

    salut

  17. Origineel geplaatst door BloodDragon
    Origineel geplaatst door MarkGrote teleurstelling dit, had echt iets verwacht…..Betalen voor muziek downloads slaat op dit moment nergens op. Waarom zou je 150 euro neertellen voor iets wat je net zo makkelijk gratis kunt oppikken.Lekkere redenering, als iedereen zo zou denken houdt het voor jou snel op dat gratis downloaden. Niet dat de Beatles nu nog geld nodig hebben, maar beginnende artiesten wel degelijk, dat moet toch ergens vandaag komen.

    Zolang het gratis downloaden nog net zo gemakkelijk en legaal is als het betaald downloaden, ga ik er niet voor betalen.

    Goede muziek koop ik gewoon in een winkel, omdat je dan tenminste nog meerwaarde hebt tegenover het downloadenl

  18. Beattles aankondiging, tsja kleinbier.

    Voor Apple is dat minder, in de jaren negentig heeft Apple nog aardig in de clinch gezeten met de platenmaatschappij van de Beattles, ook Apple genaamd… Het ging om de naam…

  19. Je kan de hele Beatles Box Sets ook normaal kopen op bijvoorbeeld http://www.amazon.nl voor 152 euro. (130 pond)
    En nu digitaal in iTunes voor “maar” 150 euro…

    Ik vind dit nog altijd schandalige prijzen
    en geef mensen die het gratis downloaden groot gelijk, feit is dat al deze nummers ook wel eens op de radio zijn uitgezonden en kan iedereen met een simpele casetterecorder dus ook al die nummers tot zich nemen en bewaren.

  20. Wtf, is dit alles? Serieus, waarom niet gewoon een persbericht zonder alle mysterieuze poespas. Te triest voor woorden. Release gewoon 4.2

  21. met de iPad app Tunein Radio (1.59 euro) heb je de beschikking tot duizenden radiostations, en je kan ook zoeken op naam artiest/nummer en dan zoekt hij waar op dat moment de betreffende artiest word gedraaid, realtime, en een erg mooie functie.

    Maar vervolgens kan je bij deze app ook op de knop: “Record” drukken en neemt hij hetgeen wat je luistert voor je op, erg handige functie.

    Op dit moment worden op 8 zenders nummers van The Beatles gedraaid 🙂 Er zitten ook stations tussen die 24 uur per dag The Beatles draaien, mooie app.

  22. Dit was te verwachten en… Ja 4,2 wisten we dat dat al kwam en streamingdienst komt er maar daar heb je een keynote voor omdat Steve dit natuurlijk zelf wilt laten zien laat staan nieuwe hardware.

    Dus op zo’n manier THE Beatles aankondigen vind ik wel wat hebben, beetje overdreven dat je deze dag nooit zal vergeten. Maarja marketing is gewoon goed bij Apple.

  23. Origineel geplaatst door Stephan
    @Hatman: Dan zijn jouw kinderen cultuurbarbaren? Neem aan dat ze toch wel een beetje de basis van de hedendaagse muziek kennen xD

    Beatles waren in hun tijd al overhyped…
    Ze markeerden wel een verandering, daarna kwam de gouden muziek pas op gang.

  24. Waarom komt dit bericht op de iPad site te staan?

    Wat is de directe link naar de iPad?

  25. Jeetje wat gaaf, echt een dag om nooit te vergeten. Was al 40 jaar aan het wachten totdat deze muziek via iTunes beschikbaar zou komen :-p
    Morgen misschien weer een dag om niet te vergeten: “Now on iTunes: My dad’s army”

  26. Kan iemand mij dat grote nieuws van gisteren vertellen, ben het even vergeten…..

  27. Origineel geplaatst door Henk Schaap
    bééééééééééééééééhhhhh

  28. Origineel geplaatst door Mark
    Grote teleurstelling dit, had echt iets verwacht…..Betalen voor muziek downloads slaat op dit moment nergens op. Waarom zou je 150 euro neertellen voor iets wat je net zo makkelijk gratis kunt oppikken.

    Ow. Dus alles wat je zo kan oppikken hoef je dus vlgs jouw logica niet voor te betalen en je durft het ook nog op te schrijven?

    Tsja, skum rules.

  29. Origineel geplaatst door Caroline
    Origineel geplaatst door Stephan@Hatman: Dan zijn jouw kinderen cultuurbarbaren? Neem aan dat ze toch wel een beetje de basis van de hedendaagse muziek kennen xDBeatles waren in hun tijd al overhyped…
    Ze markeerden wel een verandering, daarna kwam de gouden muziek pas op gang.

    Neem dan Caro Emerald. Da’s pas muziek.

  30. Origineel geplaatst door Michel
    met de iPad app Tunein Radio (1.59 euro) heb je de beschikking tot duizenden radiostations, en je kan ook zoeken op naam artiest/nummer en dan zoekt hij waar op dat moment de betreffende artiest word gedraaid, realtime, en een erg mooie functie.Maar vervolgens kan je bij deze app ook op de knop: “Record” drukken en neemt hij hetgeen wat je luistert voor je op, erg handige functie. Op dit moment worden op 8 zenders nummers van The Beatles gedraaid Er zitten ook stations tussen die 24 uur per dag The Beatles draaien, mooie app.

    Dank voor de tip, super app

  31. Origineel geplaatst door karel-willem
    De reactie van Dennis slaat de spijker op zijn kop.Wat een een geestelijk armoede vandaag.De meeste hebben echt geen idee wat hier allemaal heeft meegespeeld. De geschiedenis van Apple versus Apple is er één die mede bepalend is geweest voor het uitblijven van muziek van The Beatles online.Dat er nu toch een overeenkomst is, is echt een mijlpaal.En reacties zoals van onze vriend Mark hierboven zijn echt van het niveau New Kids. Alleen dan niet leuk. ; )

    Mijlpaal? Misschien voor Apple Corp, omdat ze wéér een extraatje verdienen aan het feit dat Apple ooit hun naam heeft gekopieerd. Gaaf.

  32. Lekker belangrijk !!!!!!!!
    Ik heb toch liever de update 4.2 voor mijn iPad

  33. En dan durven klasgenoten van mij te beweren, dat de Marketing van Apple niet alles bepalend is ;). Ze brengen het gewoon als iets wat je “moet” hebben, of naar uit “moet” kijken en daardoor kunnen ze Relatief mindere Hardware, voor veel meer en beter aan de man brengen dat Top-Notch Hardware.

    Overigens was ook ik wel erg teleurgesteld in deze “Dag om nooit te Vergeten”, maar misschien hebben ze wel gelijk: “Weet je nog, die dag die Apple enkel en alleen t.b.v. het verkrijgen van The Beatles gehyped had, en dat iedereen hier heel wat van verwachtte”.

    Overigens vraag ik me af wat het “Voordeel” van de “Box Set” is, het zal vast wat goedkoper zijn, maar voor €150,- zoek ik liever een Fysieke Box Set, die ik in de Kast kan zetten en echt indruk zou kunnen maken, i.p.v. een aantal Fysiek Ontastbare “bestanden” ergens op een SSD Schijfje (waarvan de Container (iPad, red.) over een paar jaar, tevens ergens ligt weg te stoffen omdat deze inmiddels achterhaald is, CD’s overleven de iPad 1 iniedergeval!

    Jammer dit!

  34. Jemig wat een domper. Dus dit was die grote advertentie op apple.com waard? Ja leuk en aardig hoor dat de beatles nu eindelijk in iTunes komen te verschijnen, maar in mijn ogen dit typisch amerikaanse gedrag niet waard. Voorheen werden alleen echte aankondigingen via een grote ad op de voorpagina gedaan. Jammer. 🙁

  35. Tot nu toe haalde iTunes niet de hoesjes van de cd’s van de Beatles op als je een cd overzette in iTunes. Is dat nu wel mogelijk?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.