Reacties voor: The Apple Archive verzamelt alles van Apple [update: veel video’s offline gehaald]

Afbeeldingen, video’s en nog veel meer
Duik je graag in het verleden? Wil je herinneringen ophalen uit de vroegere jaren van Apple? Dan ben je bij The Apple Archive aan het juiste adres. De onofficiële site heeft een flinke berg aan afbeeldingen, video's, presentaties en meer verzameld.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. En hier had natuurlijk ook een mooie vermelding bij mogen komen voor het apple museum nederland in Westerbork. Voor die mensen die niet alleen maar naar oude apple plaatjes willen kijken, maar de apparatuur ook werkelijk willen zien, Samen met mensen (vrijwilligers) die je er ook echt iets over kunnen vertellen.

  2. Origineel geplaatst door E…
    En hier had natuurlijk ook een mooie vermelding bij mogen komen voor het apple museum nederland in Westerbork. Voor die mensen die niet alleen maar naar oude apple plaatjes willen kijken, maar de apparatuur ook werkelijk willen zien, Samen met mensen (vrijwilligers) die je er ook echt iets over kunnen vertellen.

    Dat staat zeker op mijn lijst om dat museum te bezoeken.

  3. Erg jammer dat vele video’s offline gehaald zijn, ik kon er erg van genieten. Apple had beter een samenwerking aan kunnen gaan ipv op deze manier te handelen.

  4. @E…: Een aantal jaren geleden geweest. Zeer de moeite waard. En on the way out nog een mooie vintage regenboog Apple Computer raamsticker gescoord voor de auto👌🏻

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.