Reacties voor: Terugluisteren van Beats 1 radioshows alleen nog voor abonnees

Apple Music laat je niet langer radioshows van Beats 1 terugluisteren, tenzij je abonnee bent. Ook playlists zijn niet langer te zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Opzich wel logisch.
    Het slaat alleen nergens op dat je shows niet meer aan een playlist kan toevoegen sinds iOS 9. Eerder had ik een mapje met shows die ik dan later wilde terugluisteren. Deze bleven dan een week beschikbaar. Offline opslaan hoeft van mij niet eens perse.

    En eerder had je ook in de tabblad Nieuw een “rubriek” This Week’s Replay met een mooi overzicht met alle shows die al geweest waren die week. Deze is dus ook weg. Nu staat er wel B1 On Demand maar deze is helemaal niet compleet.

    Ze maken Apple Music niet beter zo wat mij betreft.

  2. Ik heb wel een abonnement maar als ik vraag om het populairste lied van 2012 dan antwoordt Siri dat ze die gegevens niet heeft.

  3. Origineel geplaatst door Tom
    Ik heb wel een abonnement maar als ik vraag om het populairste lied van 2012 dan antwoordt Siri dat ze die gegevens niet heeft.

    Hier ook niet.

    “Sorry ik kan dat niet kopen.”

    Juist…

  4. Nou ik ben er niet rouwig om. Wat een verschrikkelijke radiozender is dat zeg.. Geef mij maar Radio 10 of Sublime FM. De herrie die daar met regelmaat wordt gedraaid is toch niet om aan te horen?

  5. Ik snap sowieso niet dat Apple Music en Beats radio zo populair is. Maar goed, ik word vrees ik ook een paar jaartjes ouder haha

  6. Ik snap ook niet wie daar naar luistert..

  7. Origineel geplaatst door Kotter
    Hier ook niet.
    “Sorry ik kan dat niet kopen.”
    Juist…

    Hetzelfde hier inderdaad. Overigens spreekt Siri kopen uit als koden, maar dat terzijde.

  8. Ik hou ook niet zo van Beats. In alles lijkt Apple zich voornamelijk te richten op de ‘gekleurde’ luisteraar. De muziek, de ads, werkelijk alles lijkt voornamelijk daarop gericht, wat een nogal eenzijdig ‘geluidsbeeld’ geeft.

    voor de duidelijkheid: ik discrimineer hier niemand. Welke kleur je bent vind ik niet zo interessant. Al ben je paars met roze stippen. prima.

  9. Ik snap dat commentaar op Beats1 niet zo goed. Er zijn veel verschillende DJ’s met ieder een totaal verschillend repertoire aan muziek.

    Het verschilt van heel slecht tot heel goed, maar voor mij is de balans dat ik het verschrikkelijk goed vind.

    Voor de beeldvorming mijn smaak gaat van Rod Hot Chili Peppers naar Miles Davis, Oscar Peterson tot Pavarotti en alles daartussen.

  10. Origineel geplaatst door Bas
    Ik snap dat commentaar op Beats1 niet zo goed. Er zijn veel verschillende DJ’s met ieder een totaal verschillend repertoire aan muziek.
    Het verschilt van heel slecht tot heel goed, maar voor mij is de balans dat ik het verschrikkelijk goed vind.
    Voor de beeldvorming mijn smaak gaat van Rod Hot Chili Peppers naar Miles Davis, Oscar Peterson tot Pavarotti en alles daartussen.

    Dan luister ik waarschijnlijk op de verkeerde momenten. Ik moet zeggen dat ik het veel te Amerikaans vindt. Adenuga is daar een grote uitzondering op, maar daar heb ik langzaam het gevoel dat ze bepaalde liedjes gewoon veel te vaak afspeelt. Ik heb al met al gewoon niet het idee dat het een verrijking is. Leuk om tussendoor naar te luisteren, maar het is me toch te eenzijdig en beperkt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.