Reacties voor: Dit kondigde Apple 10 jaar geleden aan tijdens de WWDC 2009

Wat had Apple tien jaar geleden voor ons in petto tijdens de WWDC? We blikken 10 jaar terug terug naar de aankondigingen van WWDC 2009. Welke functies gebruiken we nu nog en waar verbaasden we ons over?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Ik gebruik m’n MacBook Pro 2009 nog steeds. Hij voldoet nog steeds voor z’n taak. Heeft nu wel een SSD en 8 Gb geheugen. Ondertussen wel een iPad Pro toegevoegd, maar een computer die na 10 jaar nog niet aan z’n einde is, is ongekend.

  2. De iPhone 3GS was mijn eerste Apple device en mijn kennismaking met Apple.. daarna kwam de iPad, iMac en Apple watch.. inmiddels een huis vol Apple devices

  3. De 3gs ligt hier nog steeds in een la, naast een 3G… Uit nostalgie, zoets doe je niet van de hand..

  4. 3Gs was m’n eerste Apple product en opvolger van de Nokia N95 die ik bezat. Wist meteen dat de 3Gs de Nokia totaal deed verbleken! Wát een enorme vooruitgang!
    Intussen is alles thuis Apple, het werkt prima samen en mag wat meer kosten van mij. Maar niet té, s.v.p.

  5. Mijn eerste smartphone was op Windows , het oude Windows waren allemaal mappen net als op pc niet handig. Daarna eerst weer gewone gsm gehad ( wel met internet erop) daarna Android, en daarna het nieuwe Microsoft smartphone . Daarna moest ik vanwege werk app of Android of Apple , Microsoft beviel mij opzich heel goed, zag er ook moderner uit dan Apple en droid met de tiles. Droid wilde ik niet weer dus bleef er maar 1 over. Maar Apple bevalt mij nu heel goed! Koop gebruikte toestellen om de prijs te drukken.

  6. Het valt me van de redactie van het bijgaande artikel tegen, dat in het arrtikel over de introductie van de Iphone 3GS niets over voiceover wordt geschreven, dat echt een revolutionele vooruitgang qua toegankelijkheid is voor blinden!
    Deze software maakt het mogelijk voor blinden om een dergelijke geavanceerde smartphone en verwante apparatuur te kunnen gebruiken, zelfs zonder extra kosten, dat niet in de afgelopen tijd is geevenaard!
    Hieruit blijkt wel, dat alleen de grote massa interessant voor de reddactie is en zelden een ontwwikkeling die werkelijk een technisch hoogtepunt voor een kleine doelgroep is geweest en nog steeds is, wordt gevolgd!
    Zonder de voiceover, had ik niet met een smartphone kunnen werken zoals ik nu doe!
    Geen ppapier verkwisting meer en snell heel veel info beschikbaar te hebben, en dat in een kleine iphone SE! Handzaam niet teveel overbodige visuele luxe, zoals in de laatste modellen hoofdzaak is.

  7. @Healey: Wat is zijn taak dan?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.