Reacties voor: Terugblik: wat kunnen we leren van WWDC 2010, 2011 en 2012?

Aan de vooravond van de WWDC 2013-keynote vragen we ons af: wat kunnen we leren van de WWDC-keynotes van 2010, 2011 en 2013? Apple volgt vaste patronen, maar komt ook met verrassingen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. vandaag wordt er gewoon bepaald wat met Apple gaat gebeuren .

    Optie 1 : De aandelen gaan onderuit want WWDC valt heel erg tegen?

    Optie 2 : Apple presenteert iets nieuws met veel innovatie ?( kans is klein) Apple streeft Samsung en Google voorbij

    Optie 3 : je valt in slaap tijdens WWDC

    🙂

  2. Goh, ik vind het logo van 2013 echt minder mooi dan die van het verleden. Hopelijk zegt dat niets over iOS7!

  3. @apske: Je hebt het over de keynote van WWDC hè. Je zegt het alsof je het over héél WWDC hebt. Maar WWDC is een conferentie van een week lang waarbij de keynote enkel de eerste 2 uurtjes is op dag één.

  4. Ik vind dat dit artikel erg negatief geschreven is (vooral de inleiding). Ik kreeg bij het lezen het gevoel dat ik op een Android-site was belandt ipv op iPhoneclub..
    On-topic: ik ben erg benieuwd naar de Keynote en zal er vanavond weer van genieten om zoveel mogelijk liveblogs tegelijkertijd te volgen 🙂

  5. Schiller heeft altijd goede praatjes, in mijn ogen kan hij dit zo goed dat hij je wijsmaakt dat je papegaai kan zwemmen en dat hij heel erg vrolijk is, ook al is die allang dood.

    Ive die praat met een raar accent, maar de manier hoe hij praat is vol met enthousiasme en hij zegt dingen die heel makkelijk zijn maar complex klinken.

    Mansfield vertelt vaak hoe moeilijk en geweldig alles is, maar erg geloofwaardig is hij niet.

    De rest kan mij een worst wezen, op Cook na die is gewoon HEEL ERG slecht in praatjes, hij past meer achter een bureau en eigenlijk was Jobs de enige die ook echt THE MAN was.

    Ben benieuwd

    P.S. je ziet bij de laatste keynote van Jobs hoe vreselijk mager hij toen was, toen ik dat destijds keek viel dat niet zo op maar vergeleken met oudere videos valt het enorm op.

  6. Eens met Timothy, het wordt in dit artikel wel allemaal héél negatief afgespiegeld… Kom op iCulture, have a little faith in Apple!

  7. P.S.: Hoop wel dat Graig voldoende schone overhemden bij zich heeft…

  8. Vorig jaar waren de kaarten binnen 1 uur en 43 minuten uitverkocht, in 2011 binnen 8 dagen en nu waren ze zo snel uitverkocht dat tegen de tijd dat de nieuws buiten kwam ze allang allemaal uitverkocht waren…

    Wow, mensen verwachten heel veel van Apple dit jaar, anders zou dat niet zo snel gaan.

  9. Nou Gonny, je begint wel erg cynisch te worden. Als je het niet meer leuk vindt, hoef je er niet over te schrijven hoor.

    Maar goed, ik hoef het ook niet te lezen natuurlijk, genoeg andere sites om wat positievere previews te lezen.

  10. Vanavond live op apple tv of met het app van apple , dus kun jullie zien wat ios 7 is zonder blogs

  11. Dit voelt wel heel negatief aan :s
    Alsof Apple volgen iPhoneclub enkel uit oude mensen van boven de 40 bestaat en elk jaar een saai WWDC geeft.
    Slechte dag?

    On topic: kijk er wel naar uit eindelijk eens een vernieuwde iOS (laat ons hopen) 🙂

    Voor de mensen die naar WWDC 2012 kijken (of gaan kijken): Als Scott het woord heeft en het publiek is aan het lachen of aan het applaudisseren. Kijkt Scott enorm serieus :p

  12. Voor mensen die zich afvragen of ik in een slechte bui was: helemaal niet. Het artikel hierboven heb ik met een knipoog geschreven. Ik wilde voor de verandering eens niet de naïef-blije insteek kiezen, die je op fansites ziet. Maar ik begrijp dat dit door meerdere mensen niet zo wordt gewaardeerd.

    Update: artikel aangepast en kwinkslagen eruit gehaald.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.