Reacties voor: Terugblik: iPc’ers vinden MacBook Pro Retina beste aankondiging van WWDC 2012

Wat vonden lezers van iCulture de hoogtepunten en dieptepunten van WWDC 2012? De MacBook Pro slaat aan, de MacBook Air niet, volgens de Nederlanders en Belgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. MacBook Pro is een mooie product, maar je schrikt wel even van de prijs.

  2. Iemand enig idee wanneer nu de nieuwe Imac aangekondigd kan gaan worden? Ik zit hier nu al een paar maanden op te wachten…, maar word nu wel een beetje droevig omdat je ook niet weet waarmee je kan rekenen..

  3. Ik vond de nieuwe macbok met retina scherm ook super maar om daar nou zoveel geld voor uit te geven dat zie ik toch nog niet zitten.
    Ik doe het nog wel even met mijn over jaars model macbook pro.

  4. Nederlandse Siri wagen ze zich niet aan. Teveel dialecten bij die vlamingen (joke)

  5. @Wisp: Laten ze dan beginnen bij de basis. Gewoon standaard Nederlands.

  6. @Ronald: David Pogue houdt het op 2013

    @LightPhoenix: Wat is dat, standaard Nederlands?

  7. DIEPTEPUNT: Prijs retina, voor de normale consument niet te betalen, en dat er gewoon bij de ’15 inc geen update is gekomen…

  8. De prijs is echt overdreven hoog, en op dat scherm zat ik echt niet te wachten… Wordt denk toch het model hiervoor wat ik ga aanschaffen… Ik denk ik wacht maar niks boeiends veranderd de instapmodellen hebben zelfs nog een i5 processor hahahaha

  9. @HAL2001: standaard Nederlands is ABN (algemeen beschaaft Nederlands) en iedereen zegt dat ze dat in noord Holland vooral spreken in haarlem (daar woon ik!!!!) dus ik spreek “normaal” Nederlands…..

  10. navigatie powered by tomtom IPV de gratis variant google…

    ik zie apple er wel voor aan om dat door te belasten aan de klanten door 80 euro bovenop de prijs van het toestel te gooien puur en alleen voor de navigatiesoftware.

    Verder vraag ik me ook af wat uberhaupt de prijs van een iphone 5 gaat worden.. ik heb mn 2g gekocht voor 250 euro, 3gs voor 450, 4s is nu rond de 6-700? Hopelijk gaat het straks niet net als bij de mac pro’s

  11. Geen iOS 6-ondersteuning voor originele iPad, iPod touch 3e generatie en iPhone 3G 7.89% (434 votes)

    Als je werkelijk verwachtte dat iOS 6 voor de iPhone 3G uitkwam, terwijl iOS 5 al niet ondersteund was, dan ben je echt simpel…

  12. Origineel geplaatst door Wisp
    Nederlandse Siri wagen ze zich niet aan. Teveel dialecten bij die vlamingen (joke)

    Joke? Die moet stoppen met koken! http://www.youtube.com/watch?v=cmxytIBQWU0

    vreemde Nederlanders, tegen een vrouw zeggen dat ze moet stoppen met koken!

  13. Kwa aantal zal “het niet meer ondersteunen van de iPad1” niet in de top staan. Maar reken maar dat deze groep het meest teleurgesteld is. Siri in het Nederlands komt nog wel, dat is een luxe probleem. De iPad1 groep is van het ene op het andere moment uitgescheten.

  14. Wat ben je nu ook met 64 gb harde schijf… En als je de 13 inch koopt met 265 betaal je meer dan een MacBook pro 13 inch met 500 gb en betere processors als ik me niet vergis…

  15. Ondanks dat aangekondigd was dat t er waarschijnlijk niet komt kan t toch wel een tegenvaller zijn? Ik vond het ook een flinke tegenvaller geen nieuwe Xbox op e3 terwijl dit een jaar geleden al duidelijk was.

  16. De verhoogde prijs zit hem duidelijk in de SSD als ik een zakelijke Dell koop en er een SSD in doe kom ik op dezelfde prijs! Wat ik irritant vind is de richting waar osx naar toe gaat. Het wordt een os voor dummies. Vind ik niet perse erg als je maar wat kan uit zetten! En kan kiezen bv geen onzin mee te instaleren zoals al die Social media onzin!! Profs hebben niet allemaal zin dik te betalen voor een populistische systeem met franje!

  17. Snap niet dat mensen zeuren dat ios6 niet beschikbaar is voor oa iPad1. Ding is gewoon niet krachtig genoeg. Op een pentium 3 ga je ook geen windows 7 draaien…

  18. @stokkie: En de iPhone 3Gs wel? Ik zou me in dat geval niet direct wagen aan iOS 6. Ik had een 3G totdat iOS 4 hem sloopte.

  19. @Sam: Het geld dat de dummies in het laatje brengen (door massale aankoop van iPads en Macbook Airs etc) maakt naar alle waarschijnlijkheid wel jouw Pro een stuk goedkoper. Drukt allemaal de overhead in 😉

    Maar inderdaad, er zit een legio aan meuk in waar ik ook niet op zit te wachten…

  20. @Sam: Geen zin om DIK te betalen… €20,- werd de update he! Als je dat dik betalen vind snap ik niet waarom je een mac hebt.

  21. Origineel geplaatst door Bram
    Joke? Die moet stoppen met koken!

    Hij is leuk. Trouwens. Als Vlaams een dialect is, wat is Fries dan?

  22. Als je hem te duur vind koop hem dan gewoon niet en zit er niet over te zeuren mensen. Ik werk al 1 jaar op een MacBook pro en het is zijn geld meer dan waard !!

  23. @Ronald: wacht maar nog wat, ik heb twee jaar gewacht en ben dat ik nu een compleet nieuwe heb

  24. @Scoozy: Ik heb “al” 2 jaar een mac voor mijn grafische studie maar toch vind ik de prijs nu absurd hoog. Ik vind “te duur vinden? Niet kopen!” echt de grootste onzin als je discussiert over de prijs van een product.

  25. YES,

    Net bericht gehad de nieuwe 15″ met retina scherm wordt vrijdag afgeleverd 🙂

  26. Ja de nieuwe MacBook Pro… Volgend jaar studeer ik architectuur en ik ga een MacBook Pro kopen. Maar nu ben ik aan het twijfelen tussen de oude generatie, 2.6 Ghz, of de retina, 2.3 Ghz :S
    Geen idee of 2.3 weinig of veel is eigenlijk…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.