Reacties voor: Apple’s Mail-baas overgestapt naar Spark-ontwikkelaar Readdle

Terry Blanchard, die bij Apple verantwoordelijk was voor de Mail-apps, maakt de overstap naar Readdle. Readdle is bekend van de populaire mail-app Spark, waar Blanchard verder aan gaat werken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Zou mooi zijn als ze stuivertje wisselen. De Spark mail app was echt een verademing voor mij. Kon niet meer overweg met de standaard mail-app.

    Hopelijk gaat dit niet ten koste van de Spark app!

  2. Die man heeft dus al 6 jaar lang niet gewerkt.

    Heb zelf persoonlijk geen enkel probleem met de standaard Mail app, heb de andere wel bekeken maar vond zelf geen toegevoegde waarde, en niet te vergeten dat alles 3rd-party nogal ‘iffy’ is wat Spark al heeft bewezen. Nee, bedankt.

  3. Hopelijk komt er nu iemand die de mailapp wat gebruiksvriendelijker maakt voor andere emails. Een mailwisseling met iemand die geen apple heeft ziet er uit als een draak. Lettertype verschillen daargelaten maar minuscule fonts, onduidelijke opmaak (bv bullits) en onhandig verschil tussen de verschillende emails in 1 mailwisseling staan mij erg tegen. Bovendien laat de mail app mij nog wel eens in de steek met bijlagen die niet of op een onhandige plek worden weergegeven.

    Het zou een mix tussen 20% outlook en 80%apple mail moeten worden.

  4. De stock-ios-mail-app heeft alleen als nadeel dat bij icloud de badge niet geüpdatet wordt op ios als je de mail op een ander apparaat leest. Verder vind ik hem prima.

  5. Wat een ontzettend goed nieuws! Hopelijk gaat er dan eindelijk iemand wat doen aan die trage interne zoekmachine van de app en aan de manier hoe berichtenketens worden vertoond. Op dit moment is er moeilijk mee te werken…

  6. En als het succesvol is, dan lijft Apple hem met Readdle weer in… 😉

  7. Gebruiks sinds kort de outlook app. Prima zo.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.