Reacties voor: Ten1 Particle Case met Sketch Stylus voor de iPad

De Ten1 Particle Case met Sketch Stylus combineert een beschermhoes en een aluminium pen, waarmee je makkelijk tekeningen kunt maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Tip, plak geen screenprotector op je iPad. Pogo sketch doet het dan niet of je moet al heel hard drukken (niet aan te raden). Je kunt natuurlijk ook de screenprotector er afhalen, maar dat is ook weer zonde van je geld. Als programma gebruik ik Sketchbook pro en screenprotector van BodyGuardz.

  2. @Arjan: Arjan, heb je de stylus al gebruikt? ik heb er nl. een goedkope op ebay gekocht en vind deze helemaal niet soepel werken. teveel weerstand. Kun je vertellen of deze wel fijn werkt, zonder screenprotector dan?

  3. @Arjan: Dit comment klopt wellicht met de pogo stylus i.c.m. de bodyguard protectors, maar de protector voor de iPad die ik op -verwijderd heb gekocht werkt prima met de stylusjes van pogo. Heb daar overigens ook een duopack stylusjes gekocht die exact dezelfde punt hebben als de pogo en samen minder kosten dan 1 pogo (beide dus in bezit).

    @Joël: Heb een stylus met rubberen punt geprobeerd met het probleem dat je omschrijft (hard drukken en stroef). De pogo stylus en de stylusjes van -verwijderd hebben een punt van schuimrubber, dat werkt perfect zonder te drukken en zonder weerstand.

    Ontopic: in de planet shop staat dat het een hardcase is, dit is het NIET. Het is een silicone skin! Om teleurstelling te voorkomen.

    (Red.) Geen spam voor eigen shop.

  4. @Florence: Is de stylus goed genoeg om er ook aantekeningen mee te maken? Ik bedoel dus om er teksten mee te schrijven en niet alleen om er tekeningen mee te maken?

  5. @Florence @Tsjaap Ik ben ook benieuwd of het goed genoeg is om aantekeningen te maken met bv WritePad

  6. @Joël: De Pogo Sketch heb ik geprobeerd(twee pennetjes). Deze retour gezonden. De screenprotector van BodyGuardz voelt ook een beetje stroefjes aan. Andere pennetjes heb ik niet geprobeerd. De screenprotector heb ik er ook niet afgehaald, beetje zonde. Zal eens kijken naar andere mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.