Reacties voor: Telfort nu ook met Visual Voicemail op de iPhone

Telfort is begonnen met het aanbieden van Visual Voicemail op de iPhone. Hierdoor kun je veel makkelijker door je voicemails bladeren.
Lees het complete artikel → Telfort nu ook met Visual Voicemail op de iPhone
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Vodafone begint echt echt het lachertje van alle providers te worden.
    En maar proberen om mij (als Ziggo klant) over te halen om over te stappen… De meeste Vodafone medewerkers weten niet eens wat Visual Voicemail is en beweren dat alles wat T-Mobile of KPN biedt, zij goedkoper bieden. Humor hebben ze wel…

  2. Ik had dit een par dagen geleden en vroeg me al af hoe het zat! Ik vond het wel handig!

  3. Bizar dat dit pas (pakhembeet) 10 jaar na de lancering werkt bij de providers. Trage bedrijven.

  4. Ik heb het sinds de introductie van Visual Voicemail bij KPN maar het gebeurd echt nog heel veel dat ik wel gebeld ben er een voicemail wordt ingesproken maar ik hier geen melding van krijg dat er ook werkelijk een voicemail is ingesproken. Pas als ik zelf handmatig mijn voicemail open dan zie ik dat er een bericht is binnen gekomen. Ik heb dus geen vertrouwen in Visual Voicemail… hebben meer mensen hier last van?

  5. Had al jaren geleden moeten uitgerold worden. Is bijna een verouderd gegeven 😬

  6. Toch bijzonder dat ik, een Telfort klant, dit hier als eerste lees en niet op de hoogte ben gebracht door Telfort. Verder wel een tevreden klant hoor.

  7. Sorry maar voicemail is echt zo’n bs!
    En dan hoor je mensen roepen, ja maar zakelijk…heb al 7,5 jaar geen voicemail meer en mis het 0,0.
    Iemand stuurt wel een sms (vroeger) of een WhatsApp nu of gewoon een mailtje als het niet dringend is.

  8. Hoeveel procent van de mobiele bellers gebruikt er nog echt voicemail? Er zijn tegenwoordig zoveel meer en betere methoden om een bericht bij iemand achter te laten zoals Messenger, WhatsApp, Telegram of Signal. En dan kun je zelf later ook nog een keer checken wat je bericht ook al weer inhield en wanneer het gelezen of beluisterd is.

  9. @Leander: Ik heb het sinds de introductie van Visual Voicemail bij KPN maar het gebeurd echt nog heel veel dat ik wel gebeld ben er een voicemail wordt ingesproken maar ik hier geen melding van krijg dat er ook werkelijk een voicemail is ingesproken. Pas als ik zelf handmatig mijn voicemail open dan zie ik dat er een bericht is binnen gekomen. Ik heb dus geen vertrouwen in Visual Voicemail… hebben meer mensen hier last van?

    Precies dat. Ook bij KPN.

  10. Origineel geplaatst door Leander
    Ik heb het sinds de introductie van Visual Voicemail bij KPN maar het gebeurd echt nog heel veel dat ik wel gebeld ben er een voicemail wordt ingesproken maar ik hier geen melding van krijg dat er ook werkelijk een voicemail is ingesproken. Pas als ik zelf handmatig mijn voicemail open dan zie ik dat er een bericht is binnen gekomen. Ik heb dus geen vertrouwen in Visual Voicemail… hebben meer mensen hier last van?

    #METOO

  11. @Leander: Yep, bij T-Mobile overigens jaren geleden.
    Inmiddels jaaaaaaaren zonder voicemail. Nog nooit zo tevreden geweest om iets niet te hebben.

  12. Ik heb Vodafoon, dus geen visual voicemail helaas, maar ook daar heb ik te vaak precies dat: niet – of een dag te laat – een melding dat ik een voicemail heb ontvangen.

    Toen ik nog T-Mobile had (met én zonder visual voicemail) overkwam me dat nooit (of zelden).

    Zit nu vooral nig bij Vodafone vanwege data verdubbelaar icm. Ziggo abo & multisim (2 ‘gratis’ data sims naast mn telefoon/data sim, die uit zelfde data tegoed putten).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.