Reacties voor: Telfort stopt binnenkort verkoop iPhone 5s

Telfort stopt met de verkoop van de iPhone 5s, om beter aan te sluiten op de behoefte van klanten.
Lees het complete artikel → Telfort stopt binnenkort verkoop iPhone 5s
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Nou de verhaal van de andere kant horen is wat leuker !
    Telfort wordt terug gefloten door grote PAPA KPN die geen zak geld binnen krijgt . Dus daarom wordt Telfort teruggefloten om alleen budget toestellen te verkopen en de dure toestellen over te laten aan KPN/HI .

  2. Gek het met dat achterlijke toestel lease daarom ben ik ook bij hun weg

  3. Ik vind t niet zo gek dat ie slecht verkoopt. Hij is reteduur en mensen beginnen in te zien dat ze met een abbonement UITEINDELIJK even veel kwijt zijn als dat je dat toestel bij de mediamarkt zou halen. En dat belachelijke toetsellease maakt het er indd ook niet aantrekkelijker op zoals hierboven al werd gezegd. Maar gaat het uberhaubt wel goed met de verkoop van iPhones? Want de iPhone 5C verkoopt vanaf het begin ook al niet zo lekker …

  4. De iPhone 5C verkoopt inderdaad belabbert, stomme zet van Apple om een slechtere variant uit te brengen. De iPhone 5s verkoopt daarintegen wel goed, ergens gelezen dat deze alweer meer verkocht was als de 5.

  5. Geef die overgebleven 5s’en maar aan mij dan… Ik offer me wel op.

  6. @Daniel: Zielige jij 😛

  7. KPN schakelt dochter onderneming uit in de strijd en laat klanten genoodzaakt kiezen tussen HI/KPN voor de Iphone op Kpn netwerk …. MAFIAAAA

  8. Origineel geplaatst door Johnson
    De iPhone 5C verkoopt inderdaad belabbert, stomme zet van Apple om een slechtere variant uit te brengen. De iPhone 5s verkoopt daarintegen wel goed, ergens gelezen dat deze alweer meer verkocht was als de 5.

    Slechtere variant? 5C heeft de specs van de iPhone 5. Ik zou eerder zeggen goedkopere variant door andere behuizing. Slechtere variant vind ik een beetje rare benaming in dit geval.

  9. Origineel geplaatst door Barend
    Gek het met dat achterlijke toestel lease daarom ben ik ook bij hun weg

    Ik vond toestellease ook belachelijk en geldoplichterij. Daarom heb ik maar een simlock vrije iPhone 5 gekocht, dan hoeft ik tenminste niet dat belachelijke toestellease erbij te betalen naast mijn abonnement. Ik zit dan niet bij Helfort maar gewoon bij KPN.

  10. De iPhone 5S verkoopt prima, boven verwachting zelfs, dus dat argument van Telfort is onzin. En een (intussen 4 jaar oude) iPhone 4 vind ik niet zo smart. Zeker als deze straks niet meer meegaat met iOS 8.
    KPN en aanverwanten daar wil ik nooit meer iets mee te maken hebben. Een slechtere service en veel te hoge prijzen heb ik nooit ergens anders zo meegemaakt. Geen wonder dat de klanten bij bosjes weglopen. Met mijn iPhone heb ik zelf al 7 jaar uitstekende ervaringen met T-Mobile. Vrijwel de laagste prijzen, na opgebruiken data nooit extra kosten, goeie service en info in buitenland en op veel plekken intussen een beter netwerk dan KPN. En ook extra kortingen voor klanten die blijven. Ook dát werkt! Op naar de iPhone 6, de smartste pakker bij T-Mobile!

  11. Lijkt me simpel. Enerzijds het KPN verhaal maar anderzijds hun imago. Hoe kun je als tokkie-toko verwachten dat een duur toestel verkoopt? Het gerichte publiek wil vooral niks uitgeven en daar pushen hun reclames ook op. Gaat nooit werken als recept.

  12. Origineel geplaatst door Johnson
    De iPhone 5C verkoopt inderdaad belabbert, stomme zet van Apple om een slechtere variant uit te brengen. De iPhone 5s verkoopt daarintegen wel goed, ergens gelezen dat deze alweer meer verkocht was als de 5.

    iPhone 5c verkoopt zo belabberd dat zelfs de best verkopende toestellen van andere merken niet eens in de buurt komen qua verkoopaantallen! Ja, echt een mislukt product, die 5C!! Zucht…

    https://www.iculture.nl/326984/iphone-5c-flop-verkoopt-beter-dan-blackberry-windows-phone-android-toptoestellen/

  13. Toestellease is ook bij Telfort al een paar maanden geleden afgeschaft.

    Vast vanuit KPN opgelegd omdat Telfort te veel in het vaarwater van KPN en Hi zat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.