Reacties voor: Telfort maakt iPhone-abonnementen bekend

Telfort heeft als KPN-dochter ook de prijzen van de iPhone 4 bekendgemaakt. Telfort brengt zes iPhone-abonnementen op de markt, vanaf 20 euro per maand.
Lees het complete artikel → Telfort maakt iPhone-abonnementen bekend
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 73 reacties

  1. Toestel kosten zijn wel duur en internet wat traag

  2. wat is fair use
    is dat onbeperkt

  3. Wow ! Erg goed overzicht! Nice work.

  4. @wouter:
    was dat maar zo,
    je mag vaak niet meer data gebruiken dan 10x het gemiddelde gebruik van alle klanten..komt vaak neer op zo’n 500 mb na ervaring met vodafone.

  5. Belachelijk toestel met anno is bijna net zo duur aks los toestel kopen

  6. Ik heb nog nooit problemen met de fair use van Telfort gehad…. En verstook rond de 1G/maand

    Gaat Telfort ook Visual Voicemail krijgen?

  7. Telfort 200. Daar is de 32 goedkoper dan de 16. Foutje??
    (Red.) Nu gecorrigeerd.

  8. Waarom heb je een iphone nodig als je je aan een limiet moet houden?
    Bellen kan ik ook met een nokia 3210.

    Blijf ik TOCH lekker bij T-Mobile zitten.(nu alleen hopen dat zij geen limiet gaan invoeren)

  9. Fup (fair usre policy) wil zeggen dat als je 10x het gemiddelde datagebruik(wat tegenwoordig aardig wat is) verbruikt je wordt gekort op je snelheid.. Maar bij bijv gebruikers van Kpn/hi krijg je verbinding tot KPN hotspots dus toch niet zo gek..

  10. Ben toch zo blij dat ik voorlopig tot medio 2012 geen datalimiet heb en bij vodafone zit.
    Met enkel audiostreaming in de auto zit ik al op 1,2 Gb per maand en dan heb ik nog geen mail of website bekeken…

  11. Origineel geplaatst door Econz
    Waarom heb je een iphone nodig als je je aan een limiet moet houden?
    Bellen kan ik ook met een nokia 3210.Blijf ik TOCH lekker bij T-Mobile zitten.(nu alleen hopen dat zij geen limiet gaan invoeren)

    Droom lekker verder …

  12. Oh oh Cherso, kon ik me Hi maar verlengen,, (nog 1 maandje!!!!!)

  13. Wat een mooie “snel”heden.

  14. @iPhoneclub, kijk nogmaals eens even naar de Telfort 200 abonnement de prijzen van de telefoon komen niet overeen in beide lijsten
    (Red.) Nu gecorrigeerd.

  15. Het blijft wel jammer dat je bij Telfort niet kunt inzien hoeveel minuten je op een moment nog hebt. Je hebt dus wel een grotere kans om over je bundel heen te gaan dan bij andere providers. Nu hebben de meeste telefoons wel een belminutenteller die onderscheidt maakt tussen uitgaande en ontvangen gesprekken. De iPhone heeft dit helaas in 1 totale teller omdat ze in de V.S. ook betalen voor inkomende gesprekken.

  16. Origineel geplaatst door Econz
    Waarom heb je een iphone nodig als je je aan een limiet moet houden?
    Bellen kan ik ook met een nokia 3210.Blijf ik TOCH lekker bij T-Mobile zitten.(nu alleen hopen dat zij geen limiet gaan invoeren)

    Als ze dat wel invoeren is dat een wijziging in de voorwaarden, kan je van je contract af. (bij mijn weten)

  17. Als je met je Iphone gebruikt maakt van navigatie software zoals tomtom, verbruik je dan ook data? Meen mij te herinneren toen ik de gratis navigatie van t-mobile gebruikte het niet werkte zonder 3G.

  18. @wouter:

    FUP zuigt. Met FUP ben je afhankelijk wat het gemiddelde verbruik is van alle klanten, en dat wordt gehanteerd als datalimiet.

    Je weet dus nooit waar je aan toe bent.

    Mensen die zeggen dat FUP onbeperkt internet is liegen gewoon keihard…

  19. Het zijn geen speciale abonnementen en dus net zo voordelig als altijd. Alleen belminuten uit de bundel en sms’en kan los of via bundels. Internetsnelheid standaard, zelfde als andere toestellen dus.

    Telfort hanteert de iPhone als normaal toestel en dat is een prima keuze!

  20. los toestel vodafone en dan mijn super sim only houden nu nog 13€ p/m komende jr lijkt mij het beste!

  21. Origineel geplaatst door Daika
    Als je met je Iphone gebruikt maakt van navigatie software zoals tomtom, verbruik je dan ook data? Meen mij te herinneren toen ik de gratis navigatie van t-mobile gebruikte het niet werkte zonder 3G.

    naar mijn weten is juist dat de reden is waarom de app zo groot is, omdat alle kaarten op je mobiel staan en dus niet afh. Van internet.. Could be wrong thou

  22. Origineel geplaatst door Econz
    (nu alleen hopen dat zij geen limiet gaan invoeren)

    Eenzijdig aanpassen van de algemene voorwaarden van een contract is een reden om je contract eenzijdig op te zeggen, maar t-mobile heeft haar hard op de juiste plaats voor ons trouwe klanten, toch? 😉

  23. gaat de prijs van mobistar ook omhoog ? heb niks gezen over belgie zonder abo

  24. 768 kbps is toch meer dan genoeg hier thuis mijn wifi is ook rond 768 kbps???

  25. @Gerben: Dan is je wifi niet erg snel. 802.11g heeft al een theoretische grens van 52 Mbps, 802.11n nog een stuk sneller. In veel gevallen is de snelheid van je internetaansluiting dus de bottleneck. Als je internetabonnement je maar 768 kbps geeft, heb je niet erg snel abonnement. Zelf heb ik 20 Mbps en zo bijzonder is dat tegenwoordig niet meer.

  26. Wauw! Ziet er netjes uit. De lage internet snelheid is altijd nog sneller dan die verdomde 2g snelheid van t mobile. Want ja… Het 3G verhaal is bekend.

  27. Er moet trouwens nog 10 euro p/m bij voor het internet ? Of zit dit er al bij? Als het er al bij zit jager helemaal geweldig. (maar eerst zit ik nog 1,5 jaar vast :()

  28. @Gerben: jij bedoeld waarschijnlijk 768 kilobyte per seconde, wat nog wel aardig is. Dat is echter kilobyte, waar Telfort dus 768 kilobit per seconde geeft. 1 byte bestaat uit 8 bits, dus 768 kilobit is maar 96 kilobyte per seconde.

    Jouw internet thuis is dus 6Mbit = 768kByte.
    Telfort mobiel internet is 768kbit = 96kByte. Das weinig.

  29. @Iphone4User: als ze dat doen geldt dat alleen voor nieuwe en verlengende klanten. Tmob gaat toch geen datalimiet invoeren!

  30. Hoe lang of hoeveel sites kan je gemiddeld bezoeken met 1gb data limiet? Want anders blijf ik lekker bij t-mobile..

  31. @Killroy:

    Ik heb al ruim 2 jaar een telfort abonnement inclusief mobiel internet (fair use policy) in combinatie met een iPhone 3G en ik verbruik gemiddeld 1,5 GB per maand, uitschieters naar 2,5 GB. Ik heb nooit problemen gehad.

  32. Origineel geplaatst door gebakkenzucht
    @wouter:
    was dat maar zo,
    je mag vaak niet meer data gebruiken dan 10x het gemiddelde gebruik van alle klanten..komt vaak neer op zo’n 500 mb na ervaring met vodafone.

    Ik denk dat jij een prepaid kaartje hebt, want daar hoor je wel vaker over dat mensen snel tegen een limiet aan zitten.. heb namelijk zelf gemiddeld tegen de 2gb per maand aan dataverkeer en heb nog nooit iets gehoord van Vodafone (heb een abonnemetn)..

  33. Cool. Simlock vrij!!!
    Oh wait…

  34. Telfort is belachelijk duur. Bij het goedkoopste abbo betaal je voor een 16GB: 20*24+509=€989 Bij T-Mobile is dat 30*24+230=€950 dus dan betaal je totaal meer, en toch heb je maar 100 belminuten en een internetverbinding van 10 jaar geleden.

  35. @Bernd:
    Eerste jaar krijg je 50% korting op je abo. Sms ontbreekt wel in je berekening bij telfort.

  36. Ja hoor ook weer idioot hoge prijzen. Tuurlijk geen prysafspraken? Over 6 maanden maar weer eens kijken of er nog steeds animo is om deze bedragen te betalen. Kennelijk nu genoeg nerds die naast een duur abbo ook nog eens flink bedrag willen betalen voor de phone.

  37. Ik pak even de algemene voorwaarden er bij en zie dit :
    Het is niet toegestaan om met Surf & Mail gebruik te maken van:

    * voice-over-IP;
    * pushmail;
    * andere handelingen, waarbij een grote hoeveelheid data wordt verbruikt;
    * een laptop

    Sja, als pushmail al niet mag …

  38. Dus t-mobile is nog steeds beter door het opbeperkte datagebruik
    Ik heb er dus geen spijt van dat ik me iphone van t heb

  39. Denk toch maar dat ik lekker m’n 3 gsje houd bij tmob. Weet niet meer precies wat ik destijds heb bijbetaald voor het toestel, maar was zeker niet zo’n belachelijk bedrag. Nu gebruik ik hem toch voornamelijk thuis via wifi dus heb niet echt een 3g probleem. En met bellen gaat het ook wel goed moet ik eerlijk bekennen. Vindt het nog wel jammer dat je in sommige gebieden geen bereik hebt, maar dat schijn je bij andere providers weer in andere gebieden te hebben. En ja ik verwacht dat Tmob een paar van die miljoenen toch weer gaat investeren in betere dekking.

  40. Ik blij dat ik hem gewoon los in belgie heb gekocht!
    Sim only erbij, stuk goedkoper dan de abbo’s hier!

  41. Origineel geplaatst door Bernd
    Telfort is belachelijk duur. Bij het goedkoopste abbo betaal je voor een 16GB: 20*24+509=€989 Bij T-Mobile is dat 30*24+230=€950 dus dan betaal je totaal meer, en toch heb je maar 100 belminuten en een internetverbinding van 10 jaar geleden.

    Je vergeet 1 ding telfort heeft het eerst jaar 50 % korting op belbundel en data: dus 10*12 + 20*12 +509 = nog steeds 869. Plus ik hoop dat telfort klanten bij verlenging ook nog korting op hun toestel krijgen. aangezien telfort met sgmenten werkt. Dat laatste is nog niet zeker.

  42. Er wordt gezegd dat het tot 768 kbps is, maar je hebt vaak HSDPA snelheden. Heb ze niet getest, maar in de Randstad heb je dat zeker. Ik kan garanderen dat het sowieso in Rotterdam is met mijn vriendins Galaxy S. Dan zit ze echt regelmatig te internetten op HSDPA snelheden.
    Verder wordt gezegd dat het limiet ongeveer op 1GB p/m zit, maar zoals enkele mensen al aangeven, dat kan veel hoger zitten. Je moet alleen geen Navigon/TomTom van 700mb oid binnen halen.

  43. Telfort is gewoon top. Veel minuten voor weinig geld, zeker met de huidige aanbieding (50% korting het eerste jaar). Sms-bundel voor 2,95 erbij (25 sms) en klaar. Btw wie sms’t er nog als je Whatsapp hebt. Betrouwbaar netwerk (KPN). Internetsnelheid is wel minder, maar wel altijd 3G en de FUP bij Telfort wordt niet zo nauw genomen, zal rond de 1,5Gb liggen. Ik zeg: Telfort werkt in je voordeel! 😛

  44. Het eerste jaar 50% korting maakt het interessant, daarna vind ik het niet echt goedkoper, voor een stunter als Telfort, t.v.v. T Mobile.

    Toch vind ik T Mobile, nog steeds het beste bieden: onbeperkt internet ( dan ga ik niet zeuren als die zo af en tie eens overspringt op 2G), en ik verbruik wat per maand! Gratis navigatie in samenwerking met Navigon. Visual voicemail (ondersteunen andere providers dat ook?). En de toestellen zelf zijn flink goedkoper.

  45. Origineel geplaatst door BillSplate
    Er wordt gezegd dat het tot 768 kbps is, maar je hebt vaak HSDPA snelheden. Heb ze niet getest, maar in de Randstad heb je dat zeker.

    Je hebt het niet getest, maar je weet het zeker ?
    Dan zou ik toch eerst es gaan meten en dan pas iets beweren.
    Dat je een H in je scherm hebt, betekent niet dat je H snelheden haalt.
    Bij Simyo zie je 3G, maar je haalt slechts 128 Kbit.

    Origineel geplaatst door BillSplate
    Ik kan garanderen dat het sowieso in Rotterdam is met mijn vriendins Galaxy S. Dan zit ze echt regelmatig te internetten op HSDPA snelheden.

    Maar wederom, je hebt het niet gemeten.

    Origineel geplaatst door BillSplate
    Je moet alleen geen Navigon/TomTom van 700mb oid binnen halen.

    Kun je mij vertellen waar ik een tomtom van 700 MB kan vinden ?

  46. Net ff de telfort internet snelheid getest op 3G: 1,87Mbps down en 0,28 Mbps up…. Is iig hoger dan dat hier wordt beweerd.

  47. Origineel geplaatst door Fr4nk
    Net ff de telfort internet snelheid getest op 3G: 1,87Mbps down en 0,28 Mbps up…. Is iig hoger dan dat hier wordt beweerd.

    Hoe heb je dat getest ?
    Download eens een bestand van 100 MB, meet hoe lang dat duurt, post dan hier het resultaat.
    Een voorbeeld van een 100 MB file kun je vinden op ftp://ftp.xs4all.nl/pub/test/100mb.bin.

  48. Ik heb al jaren Telfort met diverse iPhones (vanaf de 1e versie, 3G, 3GS en nu de 4)
    Ik ben een meer dan gemiddelde dataverbruiker. (minimaal 2200 Mb per maand)

    Ik heb nog nooit een naheffing gehad of beperking gehad van dataverkeer.
    Als ik de snelheid van data vergelijk met een zelfde iPhone met een vodafone of een kpn abonnement zie ik geen snelheidsverschil.
    Bovendien maakt Telfort wel gebruik van het beste netwerk van Nederland.

  49. T-mobile heeft erg goede zaken gedaan, onlangs de prijzen omhoog gegooid en nog als beste uit de bus komen. Want met 29,95 en een toestel prijs van 229 is ze redelijk goedkoop, kijk je naar snelheid en datalimiet winnen ze sowieso.

  50. @SnijdeA:

    getest met Speedtest… Gaat een stuk eenvoudiger dan via een iPhone ftp bestanden downloaden 😉 En mijn ervaring is dat dit behoorlijk betrouwbare resultaten geeft.

    Ik kwam zojuist weer op 1.88 Mbps down en 0,28 Mbps up…. Mij hoor je niet klaren over Telfort (nu alleen nog Microsims en Visual Voicemail)

  51. Waarom al die officiele abonnementen ? ? ?
    GSMtrack.nl
    99.00 euro bij een Vodafone 350
    6 maanden 50% korting.
    Of ben ik nu gek ?

  52. Nou mijn vriendin gebruikt haar sim only van telfort in haar 3gs en ze heeft een download snelheid van rond de 1.19 mb.. Dus gewoon 2 MB.. Weetnie wat ze gedaan hebben maar wij zitten er niet mee! En ze heeft overal en altijd internet.. In tegenstelling tot mij gare tmobile 3gs..

  53. Kan je beter een toestel in België halen en in nl. Een sim only

  54. Origineel geplaatst door SnijdeA
    Origineel geplaatst door Fr4nkNet ff de telfort internet snelheid getest op 3G: 1,87Mbps down en 0,28 Mbps up…. Is iig hoger dan dat hier wordt beweerd.Hoe heb je dat getest ?
    Download eens een bestand van 100 MB, meet hoe lang dat duurt, post dan hier het resultaat.
    Een voorbeeld van een 100 MB file kun je vinden op ftp://ftp.xs4all.nl/pub/test/100mb.bin.

    Ik heb het getest met de Speedtest app. Is een stuk handiger dan via ftp een bestand downloaden op een iPhone 😉 zojuist ook weer 1,88 Mbps gehaald. Mij hoor je niet klagen over Telfort 😉

  55. Origineel geplaatst door SnijdeA
    Dat je een H in je scherm hebt, betekent niet dat je H snelheden haalt

    Een H in je scherm op een iPhone ??? Werkelijk nog nooit van gehoord…..

  56. Oké voor de mensen die het nog niet door hebben dat Telfort gewoon goedkoper is dan T-Mobile:

    Vergelijking iPhone 4 32Gb: 300 min + 300 sms + internet

    Telfort:
    300 minuten = 29,95 (1ste jaar 50% korting = 14,95)
    300 sms = 8,95
    internet = 10,- (1ste jaar 50% korting = 5,-)
    eenmalige bijbetaling = 299,-

    (14,95 + 8,95 + 5) x 12 = 346,80
    (29,95 + 8,95 + 10)x 12 = 586,80
    346,80 + 586,80 + 299 = 1232,60

    T-Mobile:
    300 minuten + 300 sms + internet = 44,95
    eenmalige bijbetaling = 249,95

    44,95 x 24 = 1078,80
    1078,80 + 249,95 = 1328,75

    1328,75 – 1232,60 = 96,15
    96,15 / 24 = 4,00

    Dus Telfort is 4,- goedkoper per maand!

  57. Word voor mij toch maar de i-150 verlenging… Wel 229 bibetalen, maar ja… Geen limieten etc…

  58. @ScarAce1989:

    je berekening kopt niet want bij telfort 300 is de eenmalige prijs 199 en geen 299 dus je bent nog goedkoper uit.
    Ik zelf zal ook voor verlening met telfort 300 gaan want dat is de goedkoopste met 300 minuten.

  59. Origineel geplaatst door ScarAce1989
    Oké voor de mensen die het nog niet door hebben dat Telfort gewoon goedkoper is dan T-Mobile:Vergelijking iPhone 4 32Gb: 300 min + 300 sms + internetTelfort: 300 minuten = 29,95 (1ste jaar 50% korting = 14,95) 300 sms = 8,95 internet = 10,- (1ste jaar 50% korting = 5,-) eenmalige bijbetaling = 299,-(14,95 + 8,95 + 5) x 12 = 346,80 (29,95 + 8,95 + 10)x 12 = 586,80 346,80 + 586,80 + 299 = 1232,60T-Mobile: 300 minuten + 300 sms + internet = 44,95 eenmalige bijbetaling = 249,9544,95 x 24 = 1078,80 1078,80 + 249,95 = 1328,751328,75 — 1232,60 = 96,15 96,15 / 24 = 4,00Dus Telfort is 4,- goedkoper per maand!

    Met de kortings actie zijn ze goedkoper, zonder niet…..net zoals de energie vergelijkingssites de goedkope die bovenaan staan hebben allemaal een ” aanbieding” (actie) en als die vervolgens afgelopen is betaal je je scheel als je het niet in de gaten hebt.

  60. @16MRB06:

    Uhh ik heb gewoon een berekening gemaakt voor een periode van 2 jaar, dus je contractsperiode. Daarna ben je vrij om te gaan als je dat wil dus je argument slaat nergens op!

    En het 2de jaar betaal je gewoon 48,90 ipv 44,95 bij T-Mobile. Goh wat betaal je je dan scheel :S

  61. Origineel geplaatst door ScarAce1989
    Dus Telfort is 4,- goedkoper per maand!

    En je belt via het veel betere KPN netwerk, dus is mijn keus snel gemaakt! Telfort ruilt trouwens GRATIS je bestaande sim om voor een microsim.

  62. @scarace1989, heel leuk en aardig die berekeningen, telfort is dan 4 eu goedkoper per maand tov tmobile. MAAR;

    1.bij t-mobile worden je gesprekken NIET afgerond naar hele belminuten, alleen de 1e minuut en daarna per seconde.
    2.Je prijs buiten de bundel is 0.25 cent (ligt bij andere hoger).
    3. Belminuten zijn 2 maanden houdbaar.
    En natuurlijk onbeperkt internet , belminuten EN smsjes (niet of )

    Met dit bij elkaar vergeleken met telfort, boeit die 4 euro geen moer meer en kies ik alsnog liever voor t-mobile. Als alles wordt afgerond na boven kom je sneller buiten je bundel en betaal je de volle pond bijvoorbeeld.

    Deze punten heb ik nog niet eerder gezien zover ik heb kunnen lezen, dus hoop dat dit jullie kan helpen in jullie beslissingen.

    Last bot not least, we are all focked.

  63. @Fr4nk:
    tmobile trouwens ook, zover ik weet bijna alle providers.. lijkt me nogal logisch

  64. Origineel geplaatst door ScarAce1989
    @16MRB06:Uhh ik heb gewoon een berekening gemaakt voor een periode van 2 jaar, dus je contractsperiode. Daarna ben je vrij om te gaan als je dat wil dus je argument slaat nergens op!En het 2de jaar betaal je gewoon 48,90 ipv 44,95 bij T-Mobile. Goh wat betaal je je dan scheel :S

    Je moet even leren lezen, dat scheel betalen sloeg op de vergelijking van de energiemaatschappijen met hun kortingsacties…! Ik heb nooit gezegd dat je je bij Telfort scheel betaalt, ze zijn juist samen met T-mobile de goedkoopste. Ik geef alleen maar aan dat je bij sommige vergelijkingen moet oppassen met “kortingen” die maar tijdelijk zijn.

  65. Origineel geplaatst door Fr4nk
    Origineel geplaatst door SnijdeADat je een H in je scherm hebt, betekent niet dat je H snelheden haaltEen H in je scherm op een iPhone ??? Werkelijk nog nooit van gehoord…..

    Dan heb je misschien nooit een WM6.5 apparaat in je handen gehad, dat kan, daarop betekent een H dat je HSDPA hebt, wat nog niets zegt over de snelheid.

    Verder zei je “Er wordt gezegd dat het tot 768 kbps is, maar je hebt vaak HSDPA snelheden” en je had het over de Galaxy van je vriendin, dus is het voor mij lastig om te gokken dat je het over een iPhone had.

    Dan nog, op een iPhone zie je helemaal niet dat je op HSDPA zit, dus hoe weet je dat dan zo zeker ?

  66. Origineel geplaatst door Fr4nk
    Origineel geplaatst door SnijdeAOrigineel geplaatst door Fr4nkNet ff de telfort internet snelheid getest op 3G: 1,87Mbps down en 0,28 Mbps up…. Is iig hoger dan dat hier wordt beweerd.Hoe heb je dat getest ?Download eens een bestand van 100 MB, meet hoe lang dat duurt, post dan hier het resultaat.Een voorbeeld van een 100 MB file kun je vinden op ftp://ftp.xs4all.nl/pub/test/100mb.bin.Ik heb het getest met de Speedtest app. Is een stuk handiger dan via ftp een bestand downloaden op een iPhone zojuist ook weer 1,88 Mbps gehaald. Mij hoor je niet klagen over Telfort

    Staar je maar blind op die speedtest app.
    Ik (Hi) haal met die app lagere snelheden dan mijn collega’s (T-Mobile) en toch gaan alle anders apps en downloaden enzo een stuk sneller.
    Haal eens iets realistisch op.

  67. @MRB1606:

    Ga je toch lekker op fora van energiemaatschappijen zitten. Je opmerking is gewoon niet relevant!

  68. @sjakiee:

    Bij punt 1 heb je gelijk, maar bij punt 2 en 3 niet. Telfort hanteert ook 25 cent per minuut buiten de bundel en de minuten en sms’jes zijn ook 2 maanden geldig!

  69. @SnijdeA

    Je haalt de postings van BillSplate en mij behoorlijk door elkaar waardoor je antwoord kant nog wal raakt. Anyway dit ia een iPhone forum, dus nee, ik heb geen Windows Mobile telefoon, nee een iPhone krijgt geen “H” bij Hspda en nee, ik kan geen 100Mb files downloaden om snelheid te testen. Speedtest.net heeft een prachtige iPhone app om de snelheid te testen

  70. Origineel geplaatst door ScarAce1989: @MRB1606:

    Ga je toch lekker op fora van energiemaatschappijen zitten. Je opmerking is gewoon niet relevant!

    Blijft toch moeilijk hè lezen? Zoek anders even de betekenis van het woord vergelijking op?! Ik heb het over de kortingsacties van telecom bedrijven en maak daarbij de vergelijking met energiemaatschapijen, of je wilt het niet snappen of je kunt het niet snappen?? Ik denk het laatste….

  71. Origineel geplaatst door Fr4nk
    @SnijdeAJe haalt de postings van BillSplate en mij behoorlijk door elkaar waardoor je antwoord kant nog wal raakt. Anyway dit ia een iPhone forum, dus nee, ik heb geen Windows Mobile telefoon, nee een iPhone krijgt geen “H” bij Hspda en nee, ik kan geen 100Mb files downloaden om snelheid te testen. Speedtest.net heeft een prachtige iPhone app om de snelheid te testen

    Sure.

  72. De aanbieding van Telfort vind ik wel wat misleidend..
    Ergens staat inderdaad dat je bij een abonnement voor de helft van de looptijd 50% korting krijgt. Dan zou je dus denken dat je bij een 2 jarig abonnement 1 jaar lang 50% korting krijgt. Maar klik je verder, dan blijkt dit niet zo te zijn. De korting geldt alleen voor de eerste 6 maanden!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.