Reacties voor: Televisiekijken op je iPhone: Slingplayer over 3G gebruiken (jailbreak)

Met Slingplayer is het mogelijk om live televisie te kijken op je iPhone, echter enkel via een WiFi netwerk. Je kunt dus niet overal de applicatie gebruiken. Tricker ThreeG biedt (voor jailbreakers) hier een oplossing voor door de applicatie ook over 3G te laten werken.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Goh… Dat was te verwachten…

  2. Kan iemand mij helpen?
    ik heb sinds kort een iMac, maar ik kan geen orb voor mac osx vinden. wat moet ik doen?

  3. @Bram Schulting: Wanneer je in de Safari-browser surft naar http://mycast.orb.com en daar inlogt met je Orb-account kun je ook al je media bekijken. Dit is overigens in iedere browser mogelijk.

  4. Raar is deze maatregel… Op de blackberry en de symbian versies is het wel via 3g toegestaan, zowel slingplayer en skype. Alsof hier geen netwerkproblemen op kunnen treden. Daar hebben ze het helemaal niet over. Ik denk dat Apple nu grotere concurrentie gaat krijgen, alleen al omdat andere fabrikanten zich hier helemaal niet mee bemoeien.

  5. Slingplayer met slingbox werkt vele mate beter als orb.

    Kwaliteit en snelheid zo veel hoger.

    Ik gebruik het nu een dag en ben echt dol enthousiast over de slingplayer voor iphone. Als ik 3g heb (bijna altijd met vodafone) kan ik erg gemakkelijk tv kijken in goede kwaliteit. De slingplayer hapert niet en werkt vloeiend.

  6. @ Bram, hij bedoeld denk ik het programma orb voor zijn mac. Waar kan je die vinden? ik zoek die namelijk ook :$

  7. ik heb die tricker er gister opgezet, omdat voipover3g niet voor mij werkte, en tricker wel, hoe kan ik de itunes en appstore in die plist toevoegen?, welke plist heb ik nodig?

  8. werkt de slingbox ook met bijv upc digitale televisie

    of met ziggo ?

    iemand hier ervaring mee ?

  9. Discussie is al te vaak gevoerd en gaan we hier niet nog eens overdoen

  10. Orb voor mac is nog heel erg beta en voorlopig niet echt te gebruiken, voor de mac eigenaren onder ons ;-).

  11. weet iemand hoe je aan zon slingbox kan komen? de slingmedia.com site levert alleen in de VS.

    thanks!

  12. @er1ck:
    als je upc klant ben kan je hem daar voor 150 euro kopen.
    ben je dat niet moet je hem laten importeren vanuit het buitenland of je probeert er eentje te bemachtigen via een veilingsite en dergelijke

  13. Volgens mij hoef je geeneens klant te zijn. Ik heb het gewoon in de UPC store gehaald en ze stelden geen vragen of ik al klant ben. Als je ‘m online/telefonisch koopt kan ik me voorstellen dat ze wat moeilijker doen/zijn.

  14. Als je bij digitale tv van Ziggo zit, werkt dan een slingbox van UPC daar wel op of heb je nog verschillende versies?

  15. De slingbox is universeel, als je hem bij upc koopt kan je hem op alles aansluiten. Ziggo, sattelietontvanger of desnoods een vhs-recorder.

  16. Slingbox kun je kopen via UPC, ook staan er diverse te koop op marktplaats.

    De Slingbox heeft echter inmiddels ook een concurrent wat vrijwel hetzelfde doet, de Digizon, zie ook http://www.digizon.eu/

    De iphone wordt volgens de website ook ondersteund.

  17. Is het zo dat wanneer je bijvoorbeeld in het buitenland zit en je wilt tc kijken dat de tv thuis aan moet staan en kan je alleen de zender kijken die ze thuis op hebben staan of kan je in het buitenland zappen?

  18. @joris:

    De slingbox streamt wat je erin stop, er zit standaard geen tuner in. Het komt dus ook “tussen” je scart (of andere AV kabel) zitten van bv je digitale tuner en je tv.

    Er zit een AB bij waarmee je het apparaat wat je streamt kan bedienen (via mee geleverde ir sensors).
    De standaard slingbox kan dus maar 1 ding tegelijkertijd.

    Je kan dus alleen kijken naar externe tuners zoals digitale tv tuner, satelliet of computer, **GEEN** analoge tv (of je moet de versie nemen met ingebouwde analoge tuner).

    Je kan wel bv de digitale tv streamen via slingbox en analoog kijken op je tv of je kijkt en streamt hetzelfde signaal.

    De tv zelf hoeft niet aan te staan, wel de slingbox en de bron wat je wilt streamen (digitale tv/sat ontvanger etc).

  19. @Bram en @Maurelio:
    Orb voor de Mac is inderdaad nog beta, en heeft nog veel bugs. Zoek even op het forum op Orb’s website, dan heb je het zo gevonden, mocht je het willen proberen.

  20. Origineel geplaatst door B3rt
    Slingbox kun je kopen via UPC, ook staan er diverse te koop op marktplaats.De Slingbox heeft echter inmiddels ook een concurrent wat vrijwel hetzelfde doet, de Digizon, zie ook http://www.digizon.eu/De iphone wordt volgens de website ook ondersteund.

    Die dingen zijn gruwelijk duur en ze vergelijken een proversie met een Sling solo.

    Wie een slingbox zoekt: 1 Day Fly heeft nog Pro slingboxen voor € 265,- incl BTW en verzenden. (ik heb geen aandelen of connecties met die shop, werd ook door iemand erop gewezen dat je hem daar kan kopen)
    Even aanmelden, en dan in de membersshop staat ie (nu) nog. Gewoon een Nederlands bedrijf, ik had hem smiddags besteld en volgende dag al binnen. Zeer de moeite waard overigens!

  21. Werkt tricker threegee ook op od 3.0 beta 5 ??????

  22. Krijg tricker niet werkend met vodafone iemand een idee kan wel via http://www.sling.com op werk kijken

  23. @psvu2:

    Het werkt wel, ik heb ook vodafone en tricker geinstalleerd op mijn iphone. Ik kan nu via 3g zonder problemen mijn slingbox bekijken.

  24. @B3rt

    Toch lukt het me niet, heb poort 5001 open gestuurd.
    Krijg melding make sure of the iphone is connected to the internet. 🙁

  25. Ik heb vorige week een Slingbox PRO HD via Ebay in Engeland besteld en 4 dagen later ontvangen. Kost ca. € 200,– en het werkt toppie op m’n Laptop. In combinatie met Ziggo digitale ontvanger. Nu nog werkend zien te krijgen met Sling Player op m’n 2G I-phone. Als je het programma wil bestellen krijg je een link naar de NL App Store, maar die hebben de applicatie niet……….

  26. @mrklippel:

    Ja werkt zowel via UPC als Ziggo, installeren is zeer gemakkelijk en gebruik je de cisco decoder zoek dan goed onder ‘ziggo’ dan werkt de afstandbediening ook. Prettig dat Slingplayer mobile al beschikbaar is in de nederlandse store. Wat doet Apple hier vervelend over evenals het niet vrijgeven van de 3g gebruiksmogelijkheid.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.