Reacties voor: Televisie kijken op je iPhone via iPhoneSpot.nl

Met de nieuwe dienst iPhonespot.nl kun je tv-kijken via je iPhone. De dienst heeft streams van alle populaire programma's, inclusief het NOS Journaal, De Wereld Draait Door en Jiskefet.
Lees het complete artikel → Televisie kijken op je iPhone via iPhoneSpot.nl
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 98 reacties

  1. Zeker mooi, nu nog een draadloos netwerk op mijn school installeren.

  2. Dat ziet er hoopvol en mooi uit.

    Dit soort tips mogen vaker langs komen, iPhoneclub 😉
    Bedankt voor de tip

  3. Handig!!!

  4. Het werkt via 3G of een Wi-Fi-verbinding.

    en wat ziet mijn oog.. niet 3G maar zo’n stipje

  5. Hmmm, TV op de iPhone lijkt maar niet van de grond te komen. Dit is meer een verzameling van linkjes naar bestanden die toch al op internet staan. Neem nu de uitzending van DWDD: het gaat hier slechts om de zgn hoogtepunten die je ook via de vodcast via iTunes binnen kunt halen. Dus niks live, weinig volledig en veel verouderd.

  6. Heel erg leuk! Jammer alleen dat ze nog nooit van ‘landscape’ hebben gehoord… Daardoor zijn alle filmpjes wel mooi te bekijken, maar wordt er feitelijk slechts 1/3e deel van je scherm gevuld met tv.

  7. Iemand meer last dat Safari crashed als je een een submenu (b.v. het Journaal) probeert te laden?

  8. ff proberen…
    krijg filmpjes en site niet in landscape mode… gemiste kans.
    kwaliteit van de filmpjes is trouwens wel top! Van mij mogen zie al die java effectjes eruit gooien, komt de snelheid niet helemaal ten goede.

  9. TV kijken …. youtube channels dus, das niet echt lekkere kwaliteit

  10. Landscape mode is inderdaad nog een klein bugje bij het bekijken van mp4 streams. Gaan we verbeteren We hebben de site vandaag gelanceerd en zullen de komende tijd nog meer streams en kanalen gaan toevoegen. Reacties en tips kunnen gestuurd worden naar redactie at iphonespot .nl.

    Groet,
    iPhoneSpot

  11. @ronald – haha, jij nog niet van je iPhone kantelen gehoord? Het kan zijn dat het bij sommige filmpjes niet mogelijk, maar die wat ik zojuist bekeken heb waren gewoon fullscreen te zien 🙂

    edit: ik zie dat er dus wel problemen zijn, maar sommige filmpjes zijn dus wel in fullscreen te bekijken

  12. heb zowel wifi als 3 g geprobeerd beide werken uitstekend

  13. werkt ok met een 3g verbinding. nu heb ik weer wat te kijken onderweg naar mijn werk 🙂

  14. lachuhhh

  15. @The_mastermind15 – Jeetje ronald, zou dat het zijn dat ik nog nooit van kantelen gehoord heb ??

    Als jij van dat leuke blokkerige beeld houdt bij youtube streams, be my geust.

    Ik heb veel meet aan zo een reactie van iphonespot zelf die zeggen hieraan te werken.

    De titel van dit artikel het Televisie kijken op je iphone, het hoort te zijn, internet streams kijken op je iphone.
    Dat dekt de lading beter

  16. Het journaal doet het bij mij wel in landscape-mode. De website zelf is inderdaad een beetje traag: je tapt nu 3x achter elkaar op een icoontje omdat het lijkt alsof er niets gebeurt.

  17. Bij mij werkt het nog niet naar behoren.
    Als ik filmpjes wil afspelen laad hij ze en daarna sluit hij safari af.

  18. Origineel geplaatst door dennisd
    Iemand meer last dat Safari crashed als je een een submenu (b.v. het Journaal) probeert te laden?

    Ja…

  19. @Chantal – Niet bij mij chantal, het werkt goed
    Alleen werkt het op 3G stukken k
    langzamer dan op wi-fi

  20. En waarom werkt het bij mij niet?

  21. @iPhoneclub (Gonny) – Landscape mode werkt volgensmij alleen als je de website bezoekt met safari door het adres in te tikken. En niet wanneer je de website bezoekt vanaf het beginscherm (Springboard). Volgensmij komt dat door die full-screen code die de chroom balken niet weergeven.

  22. The_mastermind15 wrote:
    @ronald – haha, jij nog niet van je iPhone kantelen gehoord?

    ha ha, ik wel van kantelen van iPhone gehoord. ha ha, hij het gewoon niet doen niet! ook als ik kantelen wel doen bij iPhone, schermpje niet mee kantelen…

    Trouwens, de app loopt bij mij nu continu vast bij het opstarten. Er is nu geen mogelijkheid meer om naar ‘home’ of ‘genres’ te komen, nadat ik 1 filmpje van jiskefet compleet heb afgekeken. Ik krijg steeds de melding “IphoneSpot/ TV could not open the page because the server stopped responding”. En dat met WiFi signaal in eigen huis…

  23. Dit heeft niet veel met tv kijken te maken, zooitje linkies naar niet eens volledige afleveringen, Als er nou is het complete uitzending/rtl gemist.nl archief in zou komen, was dit nummer 1, nu is de website bij mij alweer uit de favorieten.

    Layout is wel OK. maar de besturing laat te wensen over 3x tappen omdat het lijkt dat er niet gebeurt, ook slordige indeling.. Heeft potentie.. maar is de beta fase blijkbaar nog niet uit.

  24. De Jiskefet stream is tijdelijk uitgeschakeld op verzoek van de makers ivm problemen met de servercapaciteit. De stream zal binnen een paar weken weer beschikbaar zijn. Excuses voor het ongemak. Redactie iPhoneSpot

  25. @JJ – Het enige wat wij doen is inzichtelijk proberen te maken wat er aan aanbod beschikbaar is voor de iphone. Helaas zijn niet alle streams online (zoals van tvopjepc. uitzendingemist e.d.) geschikt voor de iphone.

  26. niet alle filmpjes doen t van de filmlink but who cares wat t wel doet ziet er erg goed uit zelfs met 3G

  27. Werkt verder prima alleen het aanbod is nog niet erg groot. Wel prima initiatief!

  28. Kom nou gewoon eens met normale tv ! =)

  29. safari crashed!

  30. Ik denk dat nog wel het een en ander bijgeschaafd moet worden, maar het initiatief is prima. Sommige video’s zijn in landscape, maar het journaal krijg ik dus met geen mogelijkheid in landscape. Maar ga er van uit dat de ontwikkelaars dit soort zaken gaan verhelpen.

  31. Heel Netjes!

    Kan sneller en completer…
    Maar een heel goed begin!

  32. Leuk leuk!

  33. Bedankt iphonespot voor deze geweldige bijdrage!!! Super initiatief welke een hoop mensen waarderen en gaan gebruiken.. De minder positieve opmerkingen hier zijn uiteraard opbouwend bedoeld

  34. Valt me tegen. Met de term “TV kijken” verwachtte ik toch wel een of een paar kanalen live TV. Nu is het vooral een YouTube startpagina, een verzameleling links in een mooie interface. Leuk voor de liefhebbers, maar voor mij geen aanvulling. Jammer.

  35. ik krijg zowel de site als de filmpjes (ook nieuws) gewoon in landscape mode te zien hoor 🙂
    (2G & 114 🙂

    mooie site btw 🙂

  36. Goed initiatief van jullie! Kan alleen nog maar beter worden 🙂

  37. Bij mij crashed Safari zodra ik op een item klik.. Cant be bothered to reboot..

    Zou het landscape gebeuren te maken kunnen hebben met het feit dat het (nadat je’t van t springboard opent) in fullscreen is? Ik merkte dat ie dan uberhaupt niet draait..

    In ieder geval; bedankt iphonespot.nl.. Ik houd van jullie XXX

  38. initiatief is er, erg goed ook. site is nog wel erg buggie naar mijn mening, kan veel dingen niet goed openen.
    zie ook liever programma’s als de lama’s, flikken maastricht etc. (meer vermaak dus)

  39. Beeld is bar slecht. Dit heeft echt niks met tv kijken te maken.

  40. @Maarten Fanboi

    Zover ik weet staat de iphone rotatie naar landscape in “fullscreen mode” niet toe. Het is mij in ieder geval nog nooit gelukt.

    Wanneer je de website opent vanuit safari en niet vanaf het springboard werkt rotatie wel gewoon.

  41. @dennisd

    Ik vind het idee goed, maar bij creashed hij de hele tijd.

  42. Bedankt voor alle positieve reacties! Ook alle kritische punten zullen we zeker meenemen in een nieuwe update. De snelheid van de menu’s en het feit dat de mp4 video’s niet landscape worden weergegeven (na toevoegen aan beginscherm) zullen we als eerste aanpakken. Daarnaast zullen we de komende tijd ook het aantal video’s fors gaan uitbreiden.

    We snappen de wens van bezoekers dat ze graag live tv willen kijken of meer video’s van bijvoorbeeld uitzendinggemist willen terugzien. Helaas bieden niet alle zenders video’s aan in het formaat dat op de iphone bekeken kan worden. Wellicht zijn na een volgende update ook andere videoformaten mogelijk of zullen de omroepen meer uitzendingen in een iphone geschikt formaat gaan aanbieden. Zodra dat het geval is zullen we die zeker gaan toevoegen. Voorlopig moeten we het hiermee doen en is ons doel om al het aanbod dat geschikt is voor de iphone zo inzichtelijk mogelijk aan te bieden op de iphonespot website.

    De kwaliteit van de video’s is niet iets wat wij kunnen verbeteren, aangezien wij deze niet zelf streamen. Overigens zijn alle mp4 streams in goede kwaliteit. De kwaliteit van youtube video’s is soms inderdaad niet altijd even goed. Dit kan door de maker van het filmpje komen, maar meestal komt dit doordat je bijvoorbeeld geen 3g of wifi beschikbaar hebt. De video wordt dan in lagere kwaliteit geladen.

    Nogmaals bedankt voor alle reacties en opbouwende kritieken. Tips, vragen of reacties kunnen ook gestuurd worden naar redactie at iphonespot.nl

  43. @dennisd
    Ja inderdaad! Veel met iphone-home adressen enzo!

  44. Dit is best handig 😉 Heb het gelijk even op mijn SpringBoard gezet natuurlijk.

  45. @iphonespot

    Goed bezig!

    Is er niet een mogelijkheid om het zelf te gaan streamen voor bijvoorbeeld een klein bedrag om te kunnen kijken? of door reclame te maken?

  46. Kantelen lukt bij mij wel hoor!!! ik heb niet de hele trhead gelezen maar ik las dat het kantelen niet kon en was dan ook verbaasd dat het wel kon Toffe app

  47. Ik vind ‘m goed! Hier heeft een mens wat aan. 🙂

  48. @iphonespot

    Ik vind jullie idee zeer goed,
    maar is er ook een mogelijkheid tot toevoegen van Belgische (Vlaamse) tv stream? Dat zou het al een stuk interessanter maken voor ons, de Belgen.
    De vtm heeft al een tv-nieuws versie gemaakt voor de psp en misschien kunnen jullie dat ook gebruiken voor jullie webapp
    –> vtm op psp

  49. @iphonespot

    Uitstekende dienst! NOS Journaal ziet er super uit!
    Doorgaan!

  50. Lijkt me heel mooi, helaas crasht het ook hier de hele tijd. Valt er iets aan te doen (reboot)?????

  51. Heel goed initiatief.
    Het commentaar wat ik hier las dat je de vodcasts ook via itunes binnen kunt hengelen vind ik waardeloos.
    Hier kan je ze namelijk gewoon streamen vanaf een overzichtelijke site.
    Hier en daar is er zeker nog wat te verbeteren, maar het ziet er in mijn ogen veelbelovend uit :).
    Ga zo door en zie alle kritiek als positieve kritiek, want dit is zeker iets wat we allemaal graag hebben :).

  52. Geweldig. Tuurlijk is het aanbod nog wat schaars, maar het heeft heel wat potentie!

    Wat betreft de kritiek van slechte beeld kwaliteit: Ik vind o.a. de beelden van Editie NL en DWDD erg goed. Alleen sommige anderen zijn iets minder.

    Hoop nog meer moois te mogen zien later van deze initiatief nemers!

  53. Heel goed alternatief werkt heel goed geen problemen er mee. Ga er mee door :))

  54. Werkt perfect hier, beste web-app voor mij zo ver.

  55. Origineel geplaatst door dennisd
    Iemand meer last dat Safari crashed als je een een submenu (b.v. het Journaal) probeert te laden?

    5 keer geprobeerd, 5 keer vastlopen van safari…

  56. Erg mooi initiatief, echter hier loopt hij ook steeds vast. Nog voor we een filmpje kunnen selecteren. (klikken populair en dan een willekeurig item. dan schuift het menu opzij en nog voor het menu helemaal zichtbaar is (dus alle teksten pas voor de helft te lezen) wordt het scherm zwart en ga je terug naar het iphone startscherm. (ongeacht of de app vanuit safari of vanaf het eigen icoon gestart is)

    Wellicht dat dit komt door de aanwezigheid van andere software? Zal morgen og eens wat dingen proberen.

    In elk geval fijn dat deze optie geboden wordt en dat ze er zoveel tijd in willen steken! tjeers.

  57. In tegenstelling tot wat verwende kindertjes hier geef ik de initiatiefnemers graag wat meer dan 24 uur de tijd om dit tot volle wasdom te brengen.
    Op de digitale TV hebben we ook ca. 30 jaar moeten wachten. Prima initiatief dus!
    Alleen 1 vraag: op mijn iPhone 2G zie ik bij veel afleveringen de bekende blauwe legosteen met vraagteken. Mis ik een plugin of is dit een losliggende flash-keutel die er niet hoort?

  58. yep dit is been tv kijken maar gewoon verzameling YouTube filmpies @Chantal

  59. Hopelijk komt er snel landscape en wordt het een app.
    Dan nog even wat meer programma’s en dan kan het voor mij niet meer stuk !

  60. de interface mag ook wel even goed gemaakt worden. De nu gebruikte iconen zien er niet uit.
    Goed initiatief, maar als je het doet moet je het ook goed doen.
    De genoemde iconen hebben nu erg lelijke kartelige randen!

  61. je zit toch ook niet meer te wachten op live tv…dan ben je daar van afhankelijk…nee just content as you would like it to see, anytime, anywhere and on every streetcorner…

    Live tv sucks…..TV op basis van content beschikbaar maken zoals dit is prima…

    gr Douwe

  62. gewoon youtube ja…

  63. Een perfecte faciliteit voor de iPhone! Als dit het begin is (dag 2 nu) dan belooft dat nog iets moois voor de komende tijd. Je moet op je iPhone toch niet denken aan live televisie? Alles op z’n tijd en dan vooral op je eigen tijd.
    Verbeteringen, landscape e.d., ze zullen niet lang uitblijven. Hopelijk iets langere samenvattingen van actualiteiten, maar nogmaals, dit is een uitstekend begin…

  64. Erg leuk, deze website! Echter loopt hij constant vast. Zonder iets geselecteerd te hebben. Als het allemaal werkt zal ik hier veel gebruik van gaan maken!

  65. Geweldige app!! Inderdaad jammer van landscape modus, maar dat is een kwestie van tijd.

  66. us tv is leuk op mijn iphone met tvu netwerk 🙂 nl tv is niks 🙁 alleen oud tv maar scifi , fox enz zijn beter , maar alleen na 01:00 uur 🙂

  67. werkt echt voor geen meter

  68. Wat is nu dat blauwe legosteen blokje met vraagteken inplaats van QuickTime mp4 !!!??

  69. ik heb hem nu een paar dagen, maar jammer dat het bijna niet werkt, en ook ik heb de zelfde problemen al Bacillus… en dan maar niet te spreken over Jiskefet…..

  70. Als je gewoon youtube opent draait het beeld ook niet. Daarom draait het NOS ook niet.

    Verder een leuk applicatie.

  71. Bij de eerste dwdd klapt safari er al uit, lekker dan!

  72. Waarom kun je de films niet kantelen, nou heb je een 1/3e filmpje op je grote iphone scherm, beetje zonde..

  73. Eind deze week komt een vernieuwde versie uit van iPhoneSpot. Hierin zullen de volgende punten opgelost/toegevoegd worden:
    – Kantelen naar landscape modus
    – Stabiel, nu crashen een aantal pagina’s bij sommige gebruikers
    – Nieuwe videostreams
    – Snellere interface

  74. mooi!

  75. Dit is een leuke link naar youtube verzameling en verder niets..

  76. Vandaag is er een nieuwe versie gelanceerd van iPhoneSpot/TV waarbij een hoop van de bugs zijn opgelost. Later deze week zal het video aanbod nog verder uitgebreid worden.

    Updates Versie 2.0:
    – Stabieler. Door aanpassingen in de broncode draait de webapp nu veel stabieler.
    – Meer achtergrond informatie over de uitzending toegevoegd aan de uitzendingen.
    – Interface verbeterd, duidelijker wanneer een pagina geladen wordt. Knoppen worden bijvoorbeeld blauw gemarkeerd wanneer deze ingedrukt worden.
    – Video’s kunnen nu zowel landscape als portrait worden weergegeven.
    – Gehele applicatie draait nu mee wanneer de applicatie gekanteld wordt.
    – Fullscreen modus is er (vooralsnog) uitgehaald. Dit levert teveel beperken op bij het meedraaien van de applicatie. Gebruikers die iPhoneSpot/TV op het beginscherm/springboard hebben, staan moeten hiervoor iPhoneSpot/TV opnieuw toevoegen om de verandering te zien. Door deze aanpassing zijn de safari balken helaas weer zichtbaar, maar is de stabiliteit sterk verbeterd en draaien de applicatie en video weer automatisch mee.

  77. @whosnext, naast youtube staan er ook vele mp4streams bij, zoals het NOS Journaal, Pauw en Witteman, De Wereld Draait Door, Jiskefet, Editie NL …

  78. lijkt me een erg mooi app….helaas. Ik ben al een aantal dagen gefrustreerd bezig om de site om te zetten naar een vaste link op mijn springboard. Dit gedeelte lukt wel. Helaas blijft deze link identiek als de website en kom ik niet in het menu zoals dat in de afbeeldingengen is getoond. wat doe ik verkeerd????!!!

  79. @ggg surf naar http://www.iphonespot.nl/tv en bovenaan op genres of populair klikken?

  80. Genre Link Nieuws werkt niet
    Jiskefet kan ik nog steeds niet kantelen, in tegenstelling tot wat gezegd wordt..

  81. je hebt soms een klein lampje nodig om de weg te kunnen vinden.

    bedankt voor dit lampje!

  82. @Rob kantelen werkt wel, maar daarvoor moet je iphonespot/tv opnieuw toevoegen aan je beginscherm/springboard.

    Gebruikers die iPhoneSpot/TV op het beginscherm/springboard hebben, staan moeten hiervoor iPhoneSpot/TV opnieuw toevoegen om de verandering te zien. Door deze aanpassing zijn de safari balken helaas weer zichtbaar, maar is de stabiliteit sterk verbeterd en draaien de applicatie en video weer automatisch mee.

  83. @Rob nieuwslink werkt overigens weer… bugje! Bedankt voor de tip!

  84. Ik krijg deze foutmelding als ik op de rode PLAY knop druk:

    Deze filmstructuur wordt niet ondersteund.

    Bij de groene download, gebeurd er na het laden ook niets meer.

    Wat doe ik fout?

  85. @pietpiet50 Heb je dit probleem ook als je rechtstreeks via bijvoorbeeld de Nos feed een video bekijkt: http://feeds.nos.nl/journaal ?

    Zo ja, probeer dan eens een vodcast binnen te halen via iTunes. Als het probleem dan nog steeds bestaat dan is er, ben ik bang, iets niet goed met je iphone. De videoformaten die gebruikt worden in iPhoneSpot zijn mp4 en youtube video’s. Beiden worden standaard ondersteund op de iPhone.

  86. @pietpiet50 Waar zie jij overigens een groene/rode playbutton? De playbuttons in iphonespot worden geladen over de afbeelding. Dit is een transparant/witte playbutton. Kun je anders eens een screenshot maken en die naar ons mailen (redactie at iphonespot.nl)?

  87. Het NOS journaal van 4 november zien op 6 november? Filmpjes die ook rechtstreeks via youtube te zien zijn?
    Al deze programma’s kun je al eerder zien via andere bronnen …..

  88. programma voegt helemaal niets toe

  89. hij doet het nu ook na de update 😀

  90. @Paul/dispar. Wat betreft content zijn we gebonden aan videomateriaal dat geschikt is voor de iPhone. Op dit moment zijn dit mp4 video’s en youtube filmpjes. Uiteraard kun je deze video’s ook zelf opzoeken op youtube of downloaden als vodcast. Wat wij juist proberen is al het materiaal dat geschikt is voor de iPhone inzichtelijk te maken en op een makkelijke manier aan te bieden, zonder dat je deze als vodcast eerst moet downloaden via iTunes. De content blijven we aanvullen. Op dit moment zitten er al meer dan 650+ video’s in. We blijven bezig met het verder ontwikkelen van iPhoneSpot en zullen ook zeker dit blog blijven volgen, dus blijf jullie reacties plaatsen of mail ons direct op ‘redactie at iphonespot.nl’

  91. Ik krijg alleen maar: Laden een ogenblik geduld aub

    Iemand een iee wat dat is?

  92. leuk idee ziet er mooi uit maaaaar effe wachte nog, nog effe wachten etc.etc. inderdaad youtube is sneller

  93. bij mij werkt het niet: krijg steeds melding: ‘laden, een ogenblik geduld a.u.b.’
    ben gewoon naar iphonespot.nl/tv gesurfd,
    wat doe ik verkeerd?

  94. Het lijkt op het eerste gezicht er mooi maar het aanbod is meestal ouwe meuk.

    Ik heb meer plezier van de OrbLive applicatie dan kun je zelf min of meer je programma samenstellen. Geinig is ook de mogelijkheid om P2P-televisie te kijken op je iPhone. Zie deze site

  95. bij mij doet hij het ook niet er staat alleen laden een ogenblik geduld aub. weet iemand waar dit aan ligt?

  96. ik zie alleen maar podcasts staan :S

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.