Reacties voor: Televisie- en treininfo voor Belgische iPhone-bezitters

De Belgische beheerder van het treinnetwerk Infrabel heeft een treinwebsite gemaakt, die via de webapplicatie Real Time te raadplegen is. VTM heeft eveneens een mobiele website gelanceerd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Die tv)gids stelt niet veel voor.

    Alleen maar een gids voor VTM

  2. da’s inderdaad goed nieuws, hopelijk komt er snel een applicatie, het zou wel mogen :p

  3. Voor de tv-gids (webapplicatie: ) http://apps.anotherlab.com/tv

    alle belgische zenders, zeer handig in gebruik!

  4. De trein site is een stap in de goede richting, maar doet slechts het halve werk. Je kan er de (vertraagde) vertrektijden zien, maar je kan geen echte route plannen. Als je dus naar een station moet waarbij een overstap nodig is, dan heb je aan die site weinig.
    Op de site van de nmbs kan je routes zoeken en verschillende opties vergelijken.

    Nu goed, ‘t geeft aan dat men stilletjes aan doorheeft dat mobiel internet geen randfenomeen zal blijven.

  5. Origineel geplaatst door Bram
    De trein site is een stap in de goede richting, maar doet slechts het halve werk. Je kan er de (vertraagde) vertrektijden zien, maar je kan geen echte route plannen. Als je dus naar een station moet waarbij een overstap nodig is, dan heb je aan die site weinig.
    Op de site van de nmbs kan je routes zoeken en verschillende opties vergelijken.Nu goed, ‘t geeft aan dat men stilletjes aan doorheeft dat mobiel internet geen randfenomeen zal blijven.

    De website is ook nog niet gemaakt om routes te plannen é, het is een realtime spoorweg site.

  6. Origineel geplaatst door Bram (!Phone Platform)
    Origineel geplaatst door BramDe trein site is een stap in de goede richting, maar doet slechts het halve werk. Je kan er de (vertraagde) vertrektijden zien, maar je kan geen echte route plannen. Als je dus naar een station moet waarbij een overstap nodig is, dan heb je aan die site weinig.Op de site van de nmbs kan je routes zoeken en verschillende opties vergelijken.Nu goed, ‘t geeft aan dat men stilletjes aan doorheeft dat mobiel internet geen randfenomeen zal blijven.De website is ook nog niet gemaakt om routes te plannen é, het is een realtime spoorweg site.

    Eerder een real time station site… aangezien je een station moet kiezen, dus je kan gewoon ook het station van je overstap intikken en zien of er daar vertragingen zijn om zo te berekenen of je je overstap nog kan halen…

  7. Zoiso vind ik het handig 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.