Reacties voor: Telegram-update laat je berichten in kanalen bewerken en doorsturen

De kanalen-optie in Telegram is nu nog makkelijker geworden. Zo kun je eenvoudig berichten bewerken, naar anderen buiten het kanaal doorsturen of meldingen stilhouden. Bovendien kun je nu een voorvertoning van een sticker laten zien.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Leuk! Fijne app! Valt me op dat nieuwtjes mbt updates van Telegram nooit op reguliere nieuwssites vermeld worden, alleen hier. (maar ga vooral zo door, iCulture) Maw het zal ‘t gros nooit gauw bereiken, zodat ze kunnen overstappen. En dan weer dat veelgehoorde ‘argument’ dat de gegevens bij de Russen ligt.

  2. Heb de App op mijn iPhone maar uitsluitend als reserve mocht
    WhatsApp of Messenger (facebook) niet werken.
    Niemand in mijn omgeving/invloedssfeer die deze App gebruikt.

    Het is (helaas) de waarheid.

  3. Origineel geplaatst door Truus
    Leuk! Fijne app! Valt me op dat nieuwtjes mbt updates van Telegram nooit op reguliere nieuwssites vermeld worden, alleen hier. (maar ga vooral zo door, iCulture) Maw het zal ’t gros nooit gauw bereiken, zodat ze kunnen overstappen. En dan weer dat veelgehoorde ‘argument’ dat de gegevens bij de Russen ligt.

    Dat valt mij ook op. Van bijvoorbeeld onemorething.nl, appletips.nl zou ik dit best verwachten. Maar van omt dateert het laatste bericht uit mei 2015. Appletips heeft er nog nooit wat over verteld.

  4. Allemaal hartstikke leuk en op zich met alle functies en optie potentieel een top-app. Alleen is de toegankelijkheid slecht. Dynamic text lukt niet (vaker contact met ze over gehad) en een groter lettertype op het chat-overzicht lukt ook niet

  5. @frank: Je kunt wel de algehele tekstgrote van iOS aanpassen via instellingen – algemeen – toegankelijkheid – tekstgrote. Hiermee wordt ook de tekst in Telegram groter.

  6. Origineel geplaatst door Jochem
    Dat valt mij ook op. Van bijvoorbeeld onemorething.nl, appletips.nl zou ik dit best verwachten. Maar van omt dateert het laatste bericht uit mei 2015. Appletips heeft er nog nooit wat over verteld.

    Idd. Daar appen ze vast “gewoon” met WhatsApp of als echte Apple die-hards met uitstervend (in NL dan) iMessage.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.