Reacties voor: Telegram breidt functies voor groepsgesprekken en stickers uit

Telegram heeft de functies voor groepsgesprekken, fotobewerking en stickers uitgebreid. Je ziet nu makkelijker wie iets tegen jou heeft gezegd in een groepsgesprek.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Mooiste vind ik nog dat telegram een messenger blijft. Je kan wel mee bellen maar via het chatvenster.
    Whatsapp daarintegen is meer bezig met zinloze functies bellen primair(gebruikt iemand dat?) blauwe vinkjes etc.
    Belangrijkste is nog whatsapp is van facebook dus daarom gelijk ongewenst.

  2. Is dit nou een waardig en veilig alternatief voor WhatsApp als het om privacy gaat? Ik wil stoppen met WhatsApp omdat ik gemerkt heb dat Facebook letterlijk mijn berichten scant (ook al beweren ze van niet). iMessage vind ik fijn, maar helaas alleen voor Apple-gebruikers…

  3. Origineel geplaatst door Oscar
    Is dit nou een waardig en veilig alternatief voor WhatsApp als het om privacy gaat? Ik wil stoppen met WhatsApp omdat ik gemerkt heb dat Facebook letterlijk mijn berichten scant (ook al beweren ze van niet). iMessage vind ik fijn, maar helaas alleen voor Apple-gebruikers…

    Voor mij een waardig alternatief. Gewoon gebruiken bevalt mij iig wel goed aantal gebruikers neemt ook toe

  4. Bij Telegram kun je kiezen: versleuteld of minder versleuteld. Bij de helemaal versleutelde berichten wordt er niets opgeslagen op de servers van Telegram, dus als je je apparaat leeg maakt (bv. naar fabrieksinstellingen), of de app verwijdert, ben je je versleutelde chat-geschiedenis kwijt. Verder is Telegram een mooie, goed werkende app. Wij hebben er veel plezier van. Bellen en video-bellen is heel makkelijk en beeld en geluid zijn goed. Het grote voordeel van Telegram boven Whatsapp is, dat je gegevens niet met Facebook worden gedeeld.
    Wil je nog veiliger dan Telegram, dan is Wire een goed alternatief.

  5. O ja, Telegram heeft ook nog het voordeel dat het op veel platforms te krijgen is. In onze familie met veel soorten smartphones en computers (Mac, iOS, Windows, Jolla Sailfish, Android) is dat erg handig.

  6. In mijn circuit wordt Telegram steeds meer gebruikt. Werkt lekker, op meerdere plaforms en (vooral) niet van Facebook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.