Reacties voor: Telegram kondigt supergroepen en meerdere beheerders aan

Telegram heeft voortaan supergroepen: chatgroepen met maximaal 1.000 leden. Ook kun je meerdere beheerders instellen en zijn de notificaties op iOS verbeterd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Goede ontwikkeling! Ik gebruikte vroeger telegram maar voormij is het nutteloos omdat niemand in mijn omgeving het gebruikt, maar voor bedrijven etc.. Is dit heel mooi!

  2. Origineel geplaatst door Angelo: Goede ontwikkeling! Ik gebruikte vroeger telegram maar voormij is het nutteloos omdat niemand in mijn omgeving het gebruikt, maar voor bedrijven etc.. Is dit heel mooi!

    Jammer dat je hem daarom niet meer gebruikt. Ik heb het juist andersom gedaan. Whatsapp verwijderen en mensen naar telegram verwijzen. Werkt goed! Ik heb inmiddels al een flinke lijst met mede telegrammers.

    Wat me verbaast is dat er veel mensen zijn die er nog nooit van hebben gehoord.

  3. Dag medewerkers van ICulture,Vandaag worden de winnaars van de actie (website van het jaar) bekend gemaakt 😬😄?Denk dat alle mensen erg benieuwd zijn hahaEn hoe zit het met de nieuwe app als een release datum?? 🤔

  4. De beste messenger die er is als je het mij vraagt

  5. +1 voor telegram, zijn er nog serieus mensen die whatsapp gebruiken

  6. Ja de meeste mensen 😌

  7. Dit had blackberry messenger al op 7.1. Ben blij dat Telegram ook hier a asn heeft gedacht.

  8. Ik heb het onlangs nog eens geprobeerd. Wat een fijne messenger. Maar helaas maar 5 van mijn contacten die het hebben, waarbij er maar 1 bij zat die nog recent actief is geweest op Telegram. De rest is ooit een keer online geweest en nu niet meer.

    Jammer, want ik draag Telegram een warm hart toe en het werkt ook op de iPad etc. dit itt Whatsapp. Helaas waren zij een paar jaar eerder en zit nu eenmaal 98% van de bevolking daar op, zonder de moeite te nemen over te stappen. Waarschijnlijk loopt iedereen tegen hetzelfde probleem aan: niemand van je contacten die het heeft 🙁

  9. Gebruik het zelf ook. Of nou ja, niet meer. Helaas moet ik toch telkens weer terug naar WhatsApp voor contacten die niet willen overstappen naar Telegram. Daarom maar besloten het bij WhatsApp te houden. Toch prefereer ik eigenlijk Telegram.

  10. blijft jammer met telegram, ik gebruik de app zo veel liever dan whatsapp. het grote probleem blijft dat weinig mensen in mijn omgeving het gebruiken, en whatsapp en telegram naast elkaar gebruiken is dan ook weer zo’n gedoe.

  11. Wanneer komt er eindelijk een dienst die overkoepelend gaat werken en de hele fragmentatie tegen gaat. Ik denk dat de nood zo hoog gaat worden, misschien al is, dat er keihard omheen geëngineerd gaat worden, dit tegen de wil van de eigenaren van de chatdiensten. Je gaat dan een klassiek kat-en-muis-spel krijgen zoals je dat nu ziet met het ‘illegaal’ downloaden. Het is zo ontzettend achterhaald en volgens mij mag men zich eerder af gaan vragen hoe er op een andere manier geld binnenkomt zonder de monopolie/alleen heerschappij van bedrijven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.