Reacties voor: Telegram Messenger voegt stickers toe

Telegram Messenger heeft stickers toegevoegd, zodat je je berichten kunt verrijken met plaatjes. Maar het aanbod is nog beperkt en het werkt nog niet bij iedereen.
Lees het complete artikel → Telegram Messenger voegt stickers toe
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ha tof! Bij mij werkt het.

  2. Goed bezig telegram. En weer doe ik de oproep aan iedereen stap over. Zeker nu in de nieuwe privacy voorwaarden van Facebook staat dat ze informatie uit gesprekken zoals links en foto’s gaan gebruiken en combineren om te adverteren lijkt mij de reden om over te stappen ook vrij simpel.

  3. Jammer dit werkt niet in de secret chats.

  4. Kinderlijke plaatjes joepie. NOT

    Blijf gewoon lekker bij WA.
    Er is niets verandert in de voorwaarde van WA en FB wat ze nu makkelijker schrijven stond er al jaren in.

  5. Ik gebruik telegram, maar hier heb ik dus echt totaal geen behoefte aan. Als ik een emoji type, dan wil ik ook die zien en versturen. Stikkers plakken vindt vooral mijn zoontje van 2 leuk…

    Als dit standaard gaat worden en niet uit te zetten is ben ik bang dat ik weer iets anders moet zoeken. Threema dan maar.

  6. @Freaky: De voorwaarden veranderen eind januari. In de NRC stond een leerzaam artikel over FB en WA. Het wordt steeds gekker en daarom weiger ik deze media. Telegram is ook niet heilig, maar stukken beter en Threema is het beste wat betreft bescherming van persoonsgegevens. Bovendien werken deze media heel goed. Telegram ook op desktop! Daarom geef ik de voorkeur aan deze twee.

  7. Origineel geplaatst door Johan
    De voorwaarden veranderen eind januari. In de NRC stond een leerzaam artikel over FB en WA. Het wordt steeds gekker en daarom weiger ik deze media. Telegram is ook niet heilig, maar stukken beter en Threema is het beste wat betreft bescherming van persoonsgegevens. Bovendien werken deze media heel goed. Telegram ook op desktop! Daarom geef ik de voorkeur aan deze twee.

    bull.
    Ze veranderen niet maar ze hebben het begrijpelijker vertaald en nu zien mensen wat er altijd al stond. Maar ook in de oude voorwaarde stond al dat fb al je foto’s mag gebruiken.

  8. Nutteloos, gebruik je nooit… Vervuiling van de app.

  9. Zolang het de functionaliteit niet belemmert. Stickers zijn in bepaalde delen van de wereld uitermate populair. Dat kan Telegram wel eens helpen om nog verder uit te bouwen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.