Reacties voor: Telegram voegt mentions en hashtags toe

Telegram's groepsgesprekken zijn nu een stuk overzichtelijker: met mentions, in-line reacties en hashtags moet duidelijker worden waar je het precies over hebt.
Lees het complete artikel → Telegram voegt mentions en hashtags toe
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Geweldige nieuwe functie!

  2. Geweldige IM app. Alles is geweldig aan deze app. Waarom mensen nog whatsapp gebruiken is voor mij een raadsel. Geweldige nieuwe functie weer. Ongelooflijk dat zo’n app bestaat.

  3. Origineel geplaatst door Nick
    Geweldige IM app. Alles is geweldig aan deze app. Waarom mensen nog whatsapp gebruiken is voor mij een raadsel. Geweldige nieuwe functie weer. Ongelooflijk dat zo’n app bestaat.

    Ik ben het helemaal met je eens. Helaas heb ik deze app nog nooit gebruikt om de welbekende reden….. (bijna niemand heeft hem)…

  4. @Rens: Waarom zou je hem niet installeren voor degene die hem wel wilt gebruiken? Ik durft te wedden dat er nuttelozere apps op je telefoon staan 😉

  5. @Jochem:

    Maar ik heb hem ook geïnstalleerd op m’n iPhone én iPad. Maar ik heb gewoon heel weinig contactpersonen die hem ook gebruiken.

  6. Leuke en handige functies weer. Ben benieuwd wie van de twee (WhatsApp en Telegram) als eerst komt met een belfunctie, maar ondanks de geruchten vanuit WhatsApp lijkt Telegram toch steeds meer kans te maken.

  7. Origineel geplaatst door Rens:

    Ik ben het helemaal met je eens. Helaas heb ik deze app nog nooit gebruikt om de welbekende reden….. (bijna niemand heeft hem)…

    Gewoon lekker Telegram gebruiken voor de mensen die het wel hebben, en bij anderen aanbevelen. Veel mensen zijn zo om.

  8. Origineel geplaatst door Nick: Geweldige IM app. Alles is geweldig aan deze app. Waarom mensen nog whatsapp gebruiken is voor mij een raadsel. Geweldige nieuwe functie weer. Ongelooflijk dat zo’n app bestaat.

    Komt door het kudde volk wat volgt wat de eest doet. Zolang de rest whatsapp blijft gebruiken is er geen reden waarom ze naar Telegram zouden moeten gaan. Ik zie liever de rest ook naar Telegram gaan.

  9. Hoi allemaal,

    Fijn deze nieuwe functies.
    Ik merk wel dat er heel langzaam meer contacten van mij Telegram hebben geïnstalleerd. Alleen jammer dat ze dan er na bijna nooit reageren op berichten die je stuurt. Als je het via WhatsApp doet krijg je meestal wel reactie.
    Erg jammer vind ik.

    Ik weet niet of het kan maar zouden wij hier niets iets aan kunnen doen.

    Reclame voor maken of iets anders om de Telegram nog bekender te maken en meer actieve gebruikers te krijgen.

    Groeten

    Koen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.