Reacties voor: Telegram kan chatgroepen van WhatsApp nu importeren

Telegram gaat een grote update uitbrengen, waarmee je groepschats van WhatsApp en andere diensten kunt overzetten naar Telegram.

Reacties: 15 reacties

  1. Nog geen watch app?

  2. Niemand stapt over omdat niet veel mensen het actief gebruiken. Erg jammer! Wat mij betreft timmert Telegram Messenger veel beter, sneller en innovatiever aan de weg, daar kan men bij whatsapp nog een puntje aan zuigen. Voorlopig nog maar doen (uit nood) met het adoptiekindje van Facebook “whatsapp”

  3. Origineel geplaatst door Vinnie
    Niemand stapt over omdat niet veel mensen het actief gebruiken. Erg jammer! Wat mij betreft timmert Telegram Messenger veel beter, sneller en innovatiever aan de weg, daar kan men bij whatsapp nog een puntje aan zuigen. Voorlopig nog maar doen (uit nood) met het adoptiekindje van Facebook “whatsapp”

    Meeste mensen gebruikt whatsapp ook alleen maar om berichten te versturen en soms een foto.
    Dus waarom overstappen maar iets wat gewoon goed werkt

  4. Wij gebruiken dit om actief te communiceren met onze collegas die op andere lokaties werken. Verschillende groepen en lekker op desktop om snel te typen ipv heel de dag op je telefoontje te pielen..

  5. @Justin w: In de volgende versie, reeds intern bevestigd.

  6. Toch nog maar een keer zeggen hoe geweldig Telegram is ten opzichte van Whatsapp…

    Ik begin ook gewoon steeds meer een hekel te krijgen aan whatsapp. Loze beloftes van updates, dat nieuwe bellen werkt ronduit ****, nog altijd geen desktop ondersteuning (ja er zijn mensen die dit heel handig zouden vinden) en noem zo maar op.

  7. Gaaf! Heb de update binnen. Weet niet of het aan mij ligt, maar de “Invite via link” staat bij mij echt niet bovenaan de lijst als ik deelnemers aan een groep toe wil voegen.

  8. Origineel geplaatst door Robin T
    Gaaf! Heb de update binnen. Weet niet of het aan mij ligt, maar de “Invite via link” staat bij mij echt niet bovenaan de lijst als ik deelnemers aan een groep toe wil voegen.

    Enkel als je de maker van de groep bent. Anders zou zomaar iedereen een link op bvb 4chan kunnen gooien. Dat zou wat geven.

  9. Nou hier zijn net 3 mensen overgestapt ik dacht dat deze app geld kosten

  10. Als telegram zich zo goed profileert en WhatsApp steekt z’n middelvinger op naar klanten, dan moet er toch een keer een omslag plaatsvinden?

    Kun je in telegram trouwens kijken wie de App nog geïnstalleerd heeft? Oftewel: wie is nog bereikbaar via telegram.

  11. Origineel geplaatst door Johan
    Wij gebruiken dit om actief te communiceren met onze collegas die op andere lokaties werken. Verschillende groepen en lekker op desktop om snel te typen ipv heel de dag op je telefoontje te pielen..

    Hmm… Lijkt me niet handig om bedrijfsinformatie te delen daarop toch? Heeft je it- afdeling niet een on-site chatprogrammaatje?

  12. @Gabor: Ik denk dat bij de meeste bedrijven het werk gerust via Telegram kan worden besproken.

  13. Mooie updates hoor. Vooral de notificaties die niet meer binnenkomen op je mobiel als je via je desktop aan het chatten bent is een mooie stap vooruit. Ik vond het irritant als ik tijdens een chat op mijn telefoon regelmatig *ping* hoorde.

  14. Het lijkt erop dat Telegram alles goed doet wat Whatsapp fout doet, reden waarom ik al een hele tijd geleden ben overgestapt. Sinds de nagscreens heb ik Whatsapp definitief verwijderd en mijn account opgeheven, dat was voor mij de druppel van bemoeizucht.

    Wel jammer dat zoveel mensen de arrogantie van Whatsapp en Facebook gewoon accepteren zonder te zien dat er uitstekende alternatieven zijn.

  15. @John doe: Hmmm, ik ben zeker weten maker van twee groepen, maar daar zie ik de mogelijkheid niet om een link aan te maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.