Reacties voor: Telegram maakt bellen mogelijk met Voice Calls

Telegram heeft nu ook telefoongesprekken. Dankzij Telegram Voie Calls kun je contacten bellen via een beveiligde verbinding. De gesprekken werken via CallKit, waardoor ze eruit zien als gewone telefoongesprekken.
Lees het complete artikel → Telegram maakt bellen mogelijk met Voice Calls
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Kijk zij snappen het tenminste whatsapp snapt er helemaal niks van, ze duwen elke optie door de strot heen van je gebruikt het maar.
    Telegram geeft je tenminste nog keuze door even simpel een schakelaar erbij te doen.

  2. Inderdaad, ziet er goed uit!

  3. Allemaal leuk maar nu gaan er weer mensen zeggen dat Telegram niet te vertrouwen is, net zoals whatsapp. Maar vertel, wie is er nu met een chat app wel te vertrouwen?

    Welk chat app is veilig, goed en stevig gebouwd en niet informatie eventueel kan delen met landen waar we twijfels over hebben?

    Vraag me dat gewoon eens af. Ben zelf geen Facebook fan en dus eigenlijk ook geen whatsapp. Maar ja, heel veel vrienden, familie en buren zitten op whatsapp en moet ik dus behouden. Maar is er ook iets anders?

  4. Heb er niets aan. Niemand gebruikt het in mijn kennissenkring

  5. Wij gebruiken het met onze familie. Het is een voortreffelijke app, maar je moet wel weten dat alleen de chats met het groene slotje afdoende beveiligd zijn. Totale encryptie is natuurlijk het beste, maar dan is er geen synchronisatie mogelijk.
    Wat ik me nu afvraag: werkt de belfunctie ook met ipads? Ik heb een cellular ipad, maar geen abonnement.
    Wire heeft het anders aangepakt en daarmee kan het wel.

  6. @Marc – iPhone: Je zou Wire kunnen proberen. Dat kan op veel platforms, is goed beveiligd en het bedrijf zit in Zwitserland.

  7. Gelijk heb je.
    En Signal?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.