Reacties voor: In Telegram kun je nu cache en stickers beheren

Telegram heeft een update gekregen en laat je nu lokale cache en stickercollecties beheren. Wis je cache op basis van type content of chat.
Lees het complete artikel → In Telegram kun je nu cache en stickers beheren
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Hier zat ik wel op te wachten alleen dan ook bij een andere app waarbij veel meer media wordt gestuurd (whatsapp) het is belachelijk dat er geen functie was/is met wis alle media ouder dan “x” dagen behalve als deze gemarkeerd zijn als favoriet. Laten we hopen dat of whatsapp het overneemt of uiteindelijk de meerderheid in gaat zien dat dit makkelijker js!!

  2. Laat alsjeblieft de meerderheid nou eens overstappen naar Telegram…

  3. @SB: Dat roep ik thuis en op mn werk en dan hoor je “hou eens op, iedereen zit op whatsapp, ga een beetje moeilijk doen haha.

  4. Ik zou graag end-to-end encryptie zien zonder dat je een secret chat hoeft te starten. Vaag waarom dit niet gewoon standaard is zoals bij Signal en zelfs Whatsapp.

  5. Klinkt nog niet positief, cache in chat client? Kijk eens bij BitsOfFreedom voor alternatieven voor whatsapp en telegram . Ik gebruik al een tijdje threema bijvoorbeeld, mensen waarmee ik wil chatten gebruiken het. En de whatsappers tja jammer dan.

  6. Origineel geplaatst door SB
    Laat alsjeblieft de meerderheid nou eens overstappen naar Telegram…

    Het is net als bij de video’s vroeger. Betamax was de beste maar heel de wereld had VHS (ja, ik ben een oude mijnheer…). Daar verander je niets meer aan.

  7. Origineel geplaatst door koert
    Het is net als bij de video’s vroeger. Betamax was de beste maar heel de wereld had VHS (ja, ik ben een oude mijnheer…). Daar verander je niets meer aan.

    Jawel hoor, gewoon whatsapp weggooien. Zolang iedereen het er maar bij laat staan ook al willen ze liever Telegram gaat idd niemand over. Als ze steeds meer mensen moeten gaan smsen zullen ze het vanzelf gaan installeren.

  8. Dat stickers beheren kon al heel lang…

  9. Ik heb Signal geïnstalleerd. En geconstateerd dat zeer weinig van mijn contacten dat ook gedaan hebben.

    Veel mensen zijn niet over te halen, ondanks mijn verzoek. Geen interesse in privacy, denk ik dan maar.

  10. Maar dat is nog niet alles. De makers van Telegram beloven dat er nog dit jaar extra functies bij komen.

    ? Telegram heeft een paar maanden geleden op Twitter gezegd dat ze basically om de drie weken nieuwe functionaliteit pushen.

  11. Origineel geplaatst door SB
    Laat alsjeblieft de meerderheid nou eens overstappen naar Telegram…

    Er is niks mis wat je er mee kan werkt, je kan chatten, bellen, emotes sturen of plaatjes , filmpjes en geluidjes en zelfs whatsapp web.
    Een chat app hoeft niet meer te kunnen en whatsapp kan dit, de laatste storing van whatsapp ook kan ik mij niet eens meer bedenken was erg lang geleden.

  12. @Dennis: als je telegram gebruikt weet je wat je mist in whatsapp. Het is dezelfde kloof als tussen windows en apple of ios en android of pes en fifa. Functionaliteiten en de user experience

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.