Reacties voor: Telegram laat je snel bestanden uit andere apps delen

Telegram voor iOS laat je nu vanuit een chat je bestanden bij Google Drive, Dropbox en iCloud Drive openen. Zo kun je ze snel verzenden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. lijkt me serieus een geweldige app met al die functies!

    heb hem al een aantal maal geinstalleerd en weer verwijderd omdat er maar zeer weinig mensen uit mijn contactlijst Telegram gebruiken, ja ze gebruiken natuurlijk whatsapp omdat precies de meesten dat doen.

    er zou eigenlijk een consumentenactie moeten plaatsvinden om iedereen van whatsapp over te zetten naar bijv. telegram die qua veiligheid en functionaliteit veel verder is.

  2. Verstuurt hij daadwerkelijk het bestand, of verstuurd hij een link naar het bestand? Dat laatste lijkt me bij bijvoorbeeld DropBox een stuk praktischer. Er lijkt me weinig reden om het bestand zelf te versturen.

  3. Origineel geplaatst door jan jansen: lijkt me serieus een geweldige app met al die functies!

    heb hem al een aantal maal geinstalleerd en weer verwijderd omdat er maar zeer weinig mensen uit mijn contactlijst Telegram gebruiken, ja ze gebruiken natuurlijk whatsapp omdat precies de meesten dat doen.

    er zou eigenlijk een consumentenactie moeten plaatsvinden om iedereen van whatsapp over te zetten naar bijv. telegram die qua veiligheid en functionaliteit veel verder is.

    Goed idee!!! Pleeeeaaaassee
    Misschien RTL of NOS bellen voor een item ;-)))))

  4. Wij hebben al een grote poster opgehangen op een van de drukste punten van Amsterdam. Logo whatsapp met een grote rode streep erdoor en daaronder groot logo van Telegram met tekst: Telegram IS BETER!

    Het is een beginnetje.

    Jammer dat ik hier geen foto kan bijplaatsen…

  5. Een geweldige app! Zoveel functies! Bij whatsapp zijn ze allemaal aan het slapen! Ze kunnen niet eens een schakelaar bouwen die blauwe vinkjes uitzet

  6. @jan jansen: Waarom laat je het er niet gewoon op staan? Het aantal gebruikers groeit weliswaar langzaam maar het groeit. Je krijg een pingeltje zodra iemand uit je contactpersonen zichzelf ook aanmeld. Dan weet je gelijk dat je hem ook kunt benaderen via Telegram.

    Ik hoor van veel mensen dat ze het weer verwijderd hebben omdat er niemand was. De interesse is er dus wel degelijk 🙂

  7. Ik heb 107 gebruikers in mijn telegram staan waarvan zeker 80% de app actief gebruikt.
    Zelfs m’n Oma heeft en gebruikt het.

    Mensen die roepen ik had het maar weer verwijderd want toch niemand gebruikt het dragen zelf bij aan de perceptie dat de app niet gebruikt wordt.
    95% van al mijn IM communicatie gaat via Telegram en iMessage de rest via Whatsapp.

    Laat de app lekker op je toestel staan. Start hem 1 keer in de week even op en je zal zien dat snel meer mensen overstappen op dit super alternatief voor Whatsapp.

  8. Origineel geplaatst door Andréa: Verstuurt hij daadwerkelijk het bestand, of verstuurd hij een link naar het bestand? Dat laatste lijkt me bij bijvoorbeeld DropBox een stuk praktischer. Er lijkt me weinig reden om het bestand zelf te versturen.

    hij stuurt het bestand

  9. Kan iemand mij uitleggen waarom Telegram veiliger is dan WhatsApp?

  10. @Frank:
    Persoonlijk vind ik “veiligheid” van dit soort apps een wassen neus. Zodra je chatapps gebruikt kun je er zeker van zijn dat wanneer iemand goed zijn best doet jouw berichten kan lezen.

    Telegram claimt een end-to-end encryptie te gebruiken en Whatsapp claimt dat ze berichten nadat ze zijn afgeleverd van hun server worden verwijderd.

    Bij beide denk ik dan, waarom zijn ze bij Telegram op elk device in te lezen en waarom kun je bij de webversie van Whatsapp berichten in je browser bekijken als ze niet op de server staan?

    Wat ik bij Telegram wel weer positief vind is dat het open-source is. Dus al zou er wat onguurs in de code zitten dan komt dit binnen no-time boven water.

    Ik gebruik Telegram vanwege het gebruikersgemak. Als web ontwikkelaar zit ik vrijwel de hele dag achter de computer en vind ik het super irritant dat ik voor alle whatsapp berichten weer over moet op m’n telefoon. Telegram is op elk apparaat te gebruiken en je berichtenstroom wordt continu gesynct.

    Ik gebruik het zelfs als copy-paste van desktop -> telefoon of andersom.

    Daarnaast vind ik de sync van Telegram ook stukken beter dan die van iMessage. De berichten app op m’n desktop loopt vaker achter op die van mijn telefoon.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.