Reacties voor: Telegram 5 is compleet vernieuwd en herschreven in Swift

De berichtenapp Telegram heeft groot nieuws: de app is volledig herschreven in Swift en is daardoor nog sneller. Ook zijn de notificaties verbeterd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Op de ‘X’ nog geen verschil ontdekt tussen de normale versie en de X…

  2. Nu nog meer contacten die het moeten gaan gebruiken…

  3. Ik zou graag overstappen naar Telegram. Maar helaas vinden mijn gesprekspartners het wel best zo. Tja, dan ben je klaar…..

    • @Ruben: Telegram kan je ook prima gebruiken zonder contacten en is dus ook niet vergelijkbaar met Whatsapp. Kijk eens op t.me/kanalen_nl voor wat ideeën. De combinatie van IFTTT en het versturen van 1,5 GB is een zegen.

      Gewoon WA verwijderen en de rest volgt vanzelf.

  4. Voelt op de iPhone 8 wel super snel, zeg

  5. Apple watch versie weer weg😐 man man moet Mn series 4 nog krijgen.🙈

  6. Er was even een hype dat de meesten massaal overstapten naar telegram. Uiteindelijk is daar nog weinig van over als ik de contactenlijst nu bekijk. Wat hiervoor al aangegeven is, als meerderen niet overstappen dan heeft het weinig nut. Wel is het zo als je zelf overstapt, dan zullen ze uiteindelijk wel (deels) mee moeten gaan als ze je willen appen.
    Ik zit er wel aan te denken om volledig whatsapp te verwijderen. Mocht niemand mee over gaan is het wel lekker rustig😬

    • @Jeroen: Heb ik ook gedaan in 2014 een iedereen zit hier op Telegram, Ik heb destijds de keuze gemaakt omdat er ook mensen met een tablet gebruik van kunnen maken. Groot voordeel is dat je geen 06 nummers hoeft te delen en meerder accounts kan gebruiken.

  7. Ben sinds een paar dagen naar Signal overgestapt en zie daar ook al wat bekenden. Op WhatsApp zitten de meesten maar als ze mij willen bereiken dan sturen ze maar een sms, mail of Messenger bericht, als ze Signal niet willen installeren. Ik neem die stap gewoon, anders gebeurd er nooit iets.

  8. Afgelopen week overgestapt naar Signal, kom daar al wel wat bekenden tegen. Heb die stap gewoon genomen omdat er ander nooit iets gebeurd. Als alle andere WhatsApp contacten mij willen bereiken en geen Signal willen installeren dan sturen ze maar een Sms, mail of Messenger bericht. In de status van mijn Whatsapp account heb ik vermeld dat ik naar Signal ben overgegaan en zodra de 1e advertenties in WhatsApp verschijnen wis ik dat account.

  9. @Jeroen:
    Is een zegen. Geloof me.
    Ik mis niets en iedereen die wat te melden heeft, belt, smst, mailt of gebruikt telegram.

    Eerst wat protest maar uiteindelijk is het fijner

  10. @Ruben: Je kunt het ook gewoon doen en bv WhatsApp eraf gooien. Zolang je dat ernaast hebt staan is er geen reden voor andere om over te stappen.

    Zelf vindt ik WA prima en met m’n bedrijf ook onmisbaar.

  11. @Edwin: hier hetzelfde, een deel gaat wel mee en zoniet dan proberen ze je wel op een andere manier te bereiken. Ik mis ook helemaal niks.

  12. Niet genoemd in de tekst, maar naast alle nieuwigheden is wel de Watch app verwijderd. Jammer, want Telegram had die vrij goed op orde.

  13. Kan je in telegram ook makkelijk al je berichten wissen, ik heb de app maanden niet gebruikt(telefoon ios12 er schoon op)
    En toch waren al mijn betichten er weet.

    Ik begin een nieuwe iOS graag helemaal leeg, en niet met oude berichten etc ?

  14. Jammer maar na de update start de telegram app niet meer op! Ik lees op de twitter helpdesk van telegram dat er veel mensen na de laatste update niet meer in de app kunnen en dat telegram al bezig is met oplossing voor deze bug in een komende update! 😢

  15. Origineel geplaatst door Ruben
    Ik zou graag overstappen naar Telegram. Maar helaas vinden mijn gesprekspartners het wel best zo. Tja, dan ben je klaar…..

    Neen hoor, ik gebruik enkel Telegram, je gesprekpartners vinden wel een manier om in contact te komen als ze het belangrijk vinden.

  16. @Louis: Dat viel me vandaag ook ineens op! Jammer!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.